Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים נכבדים,

ברכבי (לנטרה) שני צינורות, האחד מקורי והשני חליפי. הצינור המקורי נראה ומרגיש הרבה יותר בריא וחסון מהצינור החליפי, אך הוא יחסית חדש בעוד שהחליפי כבר ישן...(ואולי הגיע הזמן להחליף גם אותו)

האם יש לגיטימציה לשלם יותר על צינור מקורי?

למי שלא הבין אני מדבר על צינורות מגומי

לנטרה 95'

חדש בפורום :-)

פורסם

אין שום בעיה איתו, אך לא מזמן, תוך כדי נסיעה, התפוצץ הצינור העליון. ולמזלי הרב הבחנתי בכך בזמן.

כעת הצינור העליון הוא מקורי אך הצינור התחתון הינו חליפי והוא נראה ישן...כיצד אדע אם הגיע הזמן להחליפו?

ומעבר לכך אני מעלה את השאלה האם יש הצדקה לרכוש צינור מקורי?

לנטרה 95'

פורסם

כעיקרון, אין מניעה לקנות צינור חליפי, ובלבד שיהיה טוב ובאיכות גבוהה, צינור זה צינור, ותפקידו להזרים מים דרכו.

מצד שני, אני אכלתי מרורים ממערכת הקירור אצלי ברכב, וברגע שהחלפתי את הצינור הראשי למקורי, כל הבעיות נעלמו כלא היו, לכן לי אישית אין תשובה חד משמעית בנושא.

נסכם כך: אם ההפרש לא גדול (ולרוב הוא אינו גדול), לך על מקורי וקנה לך שקט נפשי, כדי שאח"כ לא תקבל צינור ( איזה משחקי מילים :lol: )

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

צירפתי תמונות להמחשת כוונתי...

בתמונות לא רואים את זה הכי טוב אבל ניתן לראות שהצינור תחתון שם די ישן...

2qlqq37.jpg

if6f7p.jpg

2j10hee.jpg

uvngm.jpg

לנטרה 95'

פורסם

מה אתה רוצה מהצינור המסכן .אין נזילות סע לשלום.לפני חודש ראיתי צינור שפורק מרכב בן כמעט 30 שנה צינור מקורי עם חותמת החברה.

פורסם

אני לא רואה שום בעיה בצינור התחתון.

הוא פשוט פחות נקי.

גם צינור העיליון אינו מקורי - אתה לא רואה שהוא חתוך בקצוות?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הצינור העליון מקורי, יש עליו חותמת - גם אם הוא חתוך בקצוות.

בצינור התחתון יש "בלון", לפחות עפ"י התמונה (משמאל ל-בנד):

2qlqq37.jpg

שווה לבדוק במוסך, בד"כ זה מעיד על קריעת החוטים שנמצאים בין שתי שכבות הגומי ומייצבים אותן, מה שמבטיח פיצוץ קרוב של הצינור. :idea:

פורסם

שמר תודה על התגובה, לא כל כך הבנתי מה התפקיד של ה"בלון" הזה שמשמאל לבאנד...

האם כוונתך היא שהוא מונע מהצינור להתנפח ובכך מקטין את הסיכוי שיתפוצץ?

לנטרה 95'

פורסם

רואים בתמונה את מבנה הרשת של החוטים, כך שזה לא עשוי רק מגומי.

אני לא בטוח שאכן יש בעייה, אולי זווית הצילום והצל מטעים - אבל למען השקט הנפשי רצוי לגשת למוסך. צינור שמתפוצץ עלול להביא לתפיסת מנוע במקרה קיצוני (הנהג לא שם לב וממשיך לנסוע).

פורסם

קצת קשה לראות אבל זה נראה כמו סוף צינור הברזל. בדרך כלל גם מתחיל בקע בצינור ואם אתה אחד שבודק פעם בכמה ימים שמן

מים אתה אמור להבחין בזה. אם אתה רוצה להיות שקט גש לבדוק.

פורסם

שמר, טעות שלי...

חשבתי ש"בלון" זה הכינוי לחתיכת ברזל הזאת שיושבת על הצינור ולא הבנתי שהתכוונת לבליטה.

בכל אופן אני לא בטוח שזה "בלון", זה אולי פשוט נראה ככה עקב זוית הצילום והתאורה הלקויה.

אני יצלם מחר באור יום את הצינור.

נ.ב. אז מה בעצם החתיכת ברזל המסומנת עושה?

v8fmnc.jpg

לנטרה 95'

פורסם

זה הבנד המקורי.

נראה שהוא לא תופס כלום וסתם יושב באוויר, התעצלו להחזיר אותו למקום \ להוריד אותו (אלא אם הוא תופס את המשך צינור המתכת שמתעקל, אבל זה לא נראה ככה).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...