Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני רוצה להגיד תודה רבה לכולם אני חדש בפורום הזה ואני חייב לציין שכולם פה מקצועיים והכי חשוב עוזרים אני שמח שהכרתי את הפורום הזה ואני מקווה לעזור לכם גם בעתיד.

אז ככה אני מתקין מערכת במאזדה 6 שנת 2004 במקום התא הקטן שנמצא בדש בורד בונים לי משהו מפיברגלאס.

יש לי מכשיר של פיוניר דגם deh-p5050ub ויש לי שני מגברים של JBL וסט של קומפוננט MOREL PULSE 6 6.5 אינץ

וסאב של JBL 500W השאלה שלי היא כזאת .

המתקין אמר לי שלא כדאי לי להתקין רמקולים מאחורה בדלתות כי אני ישמע יפה מאוד עם הרמקולים מקדימה ועם סאב בלבד האם זה נכון או שכדאי לי לשים רמקולים מאחורה ואם כן אז גם קומפוננט?

ועוד שאלה רציתי למשוך עוד RCA מהרדיו דיסק כדיי שאם בעתיד אני יחליט לחבר את המגבר השני לרמקולים האחוריים אז יהיה מוכן והמתקין אמר לי שחבל יומשוך יותר מידי חוטים אפש להשתמש בעתיד במפצל RCA למגבר השני אבל האם אני יאבד איזו שהוא שליטה על המגבר אם הוא לא יחובר ישירות מהרדיו שיסק?

תודה.

פורסם

אם אתה רוצה לקבל סאונד איכותי ומדוייק (SQ) ולא עוצמתי ופחות מדוייק (SPL) ,אז

אתה לא צריך רמקולים בדלתות מאחור .

אם בעתיד תראה שחסר לך קצת השלמה של הבמה הקידמית ,אז תתקין רמקולים במגש

האחורי (שיוגברו ישירות מהרדיו דיסק) .

בהצלחה

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

כעיקרון באמת עדיף לחבר רק סט קומפוננט מקדימה ואת כדי לקבל במה קדמית. תרכיב בינתיים רק מקדימה, תשמע ואם אהבת לא צריך מאחורה. אם לא אהבת ואתה אוהב את הצליל ההיקפי תוסיף קומפוננט מאחורה.

למרות שאני אישית הייתי משקיע את הכסף הזה באיטום:-)

פורסם

תודה על העצות. בנוגע למשיכה של עוד RCA זה כדאי או שעדיף להשתמש במפצל?

ואם תוכל לפרט מה זה איטום אני יודע שיש קיטים כאלה..

• תוכן חדש...