Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים אני מבקש את חוות דעתכם על הסוכנות "trade mobile" שמוכרת רכבים מהיבואן לצרכן מיד ראשונה בעיקר

האם זה אמין?איפה פה בדיוק הקצ'?יש מצב שהם מוכרים גם רכבים שעברו תאונה רצינית בלי ליידע את הקונה?

אני צריך תשובה כי ראיתי רכב שעושה רושם מעולה ובמחיר מעולה ואני לא יודע איפה פה הולכים לעבוד עלי:?

פורסם

בוא נאמר שאם משהו , ולו הפרט הכי קטן חסר לך מההיסטורית רכב , אל תקנה.

אני לא יכול להגיד ששיקרו לי במצח נחושה , אני כן יכול להגיד שהיסטורית הרכב שהוצגה לי כוללת רק את הדברים הפשוטים שעברו על הרכב כמו טיפולים וכו , את העובדה שהמנוע היה משופץ גיליתי לצערי מאוחר יותר כשהוא כמעט התפוצץ לגמרי.

עד עכשיו הוצאתי על הרכב כמעט 10K מצטבר מאז קנית הרכב.

אני אדגיש - הם לא שיקרו לי , הם פשוט ל סיפרו לי את מצבו האמיתי של הרכב , ואין לי הוכחות שהם ידעו בוודאות את הבעיות של הרכב , כבר אז ידעתי שהרכב עבר תאונה כי הוחלף מכסה מנוע (אבל התיעוד לא היה קיים) , ולצערי הסתפקתי בבדיקה של מכון בדיקה סמוך, שלא גילה את השיפוץ במנוע , לא גילה חיישן ABS תקול , ובכלל לא גילה דברים שהיה צריך לגלות.

הם לא אמרו לי את כל האמת , ואם הם ידעו מכך או לא , את זה אשאיר לפרשנים.

אני כן אומר שאני מאוכזב כיוון שאני מצפה מי שמוכר לי רכב (ומציג את עצמו כטרייד אין רשמי של יבואנים מכובדים) לכל הפחות "לדעת" את מצבו האמיתי של הרכב , לכל הפחות לדעת שהוא מוכר לי ראש מנוע משופץ. שיפוץ שאגב היה רשלני ועלה לי 5K לאחרונה , כבר כמה ימים לאחר הקניה , התחילה להבהב לי נורת ABS תקולה יחד עם ההנד ברקס - מה שמצביע על תקלה בחיישן הABS (חדש כזה עולה 9.5K לפי מוסך שמשון) , אבל זה קורה רק לסירוגין כך שבפעם שהגעתי אליהם זה לא דלק והם לא הסכימו לתקן אם הם לא רואים , ככה שהתייאשתי ועשיתי את זה על עצמי.

לסיכום:

לא יכול להגיד שרימו אותי , ולא סביר שאקנה מהם שוב , ובמקרה שכן - בוודאות לא אבדוק את הרכב ברדיוס של הסניף שלהם.

• תוכן חדש...