Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 156

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מזדה 6 . אני רוצה לקנות רכב שני מרגש קצת.

תמיד הייתה לי אהבה יתרה לאלפות, בשנות ה 90 אף היו לי כאלו .

מה גם שמאוד קשה לי לשכוח את סדרת התקלות היום יומית שהאלפא העבירה אותי אבל מצד שני שהיא הייתה נוסעת הייתי פשוט מאוהב במכונית הזאת כל כך מאוהב שאני חייב לקנות שוב אלפא .

מאז נראה לי היו כמה התפתחויות לטובה אני מקווה בתחום האמינות ולפני שאני קונה רציתי לדעת קצת מכם מה דעתכם בתחום האמינות על האלפא 156

פורסם

לפי דעתי אמינות של רכב זה כל רכב ורכב לפי רמת הטיפול בו.

אתה יכול ליפול על אקסמפלר אחד מצויין, והשני לעומת זאת יהיה על הפנים כל שני וחמישי תקלה.

לי אישית יש פיגו 306 שאמרו לי להזהר שהרכב רק יביא לי בעיות חשמל וכאלו.

הרכב אצלי שנה ועשה לי בעיית חשמל אחת .

כל מקרה לגופו.

וסתם ככה לידע כללי ה-156 רכב מרגש בשבילך?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

יש אלפא 156 של חבר קרוב, שמציע אותה למכירה.

במידה ואתה רציני ומעוניין בפרטים נוספים ה"פ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלום רב

כבעלים של 2 אלפות 156,אחת מודל 98 ואחת מודל 2000,שתיהן 2000 סמ"ק,גיר ידני 5 הילוכים-

אני יכול להגיד לך רק דבר אחד.

זו חווית נהיגה נהדרת,ולא בסכומים אסטרונומיים.

יש עוד סוגים של תיבות הילוכים:טיפטרוניק,קיו סיסטם-אבל לדברי מומחים-הגיר האולטימטיבי הוא גיר ידני.

יש גם דגם של 2500 סמ"ק-6 הילוכים.לטעמי,היגוי קצת יותר כבד עקב משקל נוסף בחרטום המכונית,

וכן , זוללת דלק לא קטנה.

אם יש לך שאלות ספציפיות יותר-מוזמן לפרטי.

בברכה

סלע

פורסם

אם לקחת החלטה עקרונית,תרשה לי 2 עצות:

א:בדיקת קנייה -חובה כמובן.

ב:לא יודע אם זה מקובל-אבל יש מוסך בבית דגן-מוסך איציק-

מקצועי והגון.כדאי לך לבקש ממנו הצעת מחיר לליקויים שיתגלו בבדיקה.

ושלישית,איך אפשר בלי:

http://www.iaroc.org.il/

בהצלחה

סלע

פורסם

תודה רבה על העצות אילן בהחלט אשתמש בהן .

מחר אני מאמין אני הולך לראות אחת שנמצאת כאן מנוע 2000 ידנית , ביישוב שלי. אני גר בנהריה .

פורסם

בתור בעלים בעבר של 147 2 ליטר ובעלים טרי של 156 2.5 ליטר אני יכול לומר לך - תמצא אחת שמורה ומטופלת ותזכה לתענוג בלתי פוסק.

אל תתפתה לקנות רכב עם עבר לא ברור - או אז תזכה למנת מרורים שהשטן לא ברא.

בהצלחה !

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...