Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע מוכר הסיפור מאשקלון :-)

גם אני הייתי מגיע לשם בימי ראשון כששירתתי בעזה.

תמיד הבעלי עסקים היו צועקים עליהם ומבריחים אותם ואז הם לא היו באים תקופה ואחרי כמה זמן חוזרים שוב.

בקשר לנושא, לא זכורים לי הרבה חימושניקים שהיו מרוצים מהשרות שלהם. תמיד הם היו עובדים יותר מכולם מהבוקר עד הלילה. יכול להיות שזה יהיה מעניין בהתחלה אם אתה מתעניין במכונאות אבל סה"כ זה בעיקר עבודה שחורה, לגרז רכבים וכו'. גם תלוי באיזו יחידה אתה נופל. לדעתי כדאי לשמוע דעות של אנשים ששירתו בחימוש כדי לדעת אם זה מה שאתה רוצה לעשות במשך 3 שנים.

פורסם

אני הייתי חוקר תאונות דרכים במשרד הביטחון מטעם מצ"ח.

זו יחידה קטנה מאוד (4 אנשים) שחוקרים למטרות ביטוח בלי לדפוק חיילים ולא נמצאים בדיוק בתוך חיל המשטרה הצבאית, אלא תחת משרד ראש הממשלה בתוך הקריה.

פורסם

אני חשמלאי רכב בצבא, מתקן ריאוסים, האמרים, סופות(לפעמים סופה2), ג'פסים, אבירים, נ"נ.

הרכבים האלו מאוד ישנים ואין להם משהו מסובך מבחינת חשמל, אבל עדיין כיף להתחיל כל בוקר עם כרטיס עבודה ולחפש תקלות.

השאלה העם אתה באמת אוהב את המקצוע, כי גם כשנותנים לי להחליף 4 מצברים לטאטרה שזה התחום של החשמלאים, עדיין אני עושה את זה בחיוך.

מכונאות אני כם מאוד אוהב, אבל לפני שהגייסתי ראיתי איך עובדים החשמלאים ואיך עובדים המכונאים ולא ויתרתי עד שהעבירו אותי לחשמל רכב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

טכנאי מטוסים.

אמנם זה לא קשור למכוניות אבל תוכל ככה לפתח כישורים במכונאות בחלק מהטייסות..

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אתם בכוח רוצים שיקרעו לכם את הטוסיק?

אם יש לך נתונים לעשות משהו יותר מועיל מללכלך את הידיים 10 שעות ביום, כל יום, 3 שנים - אז תעשה את זה.

משכנתא זה קל

פורסם
צמ"ה = ציוד מכני הנדסי

D9 = דחפור ענקי (כאילו, ממש ממש ענקי)

לשם המחשה: CSA-2006-08-08-090550.jpg

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
טכנאי מטוסים.

אמנם זה לא קשור למכוניות אבל תוכל ככה לפתח כישורים במכונאות בחלק מהטייסות..

לא משנה מה, תשתדל לא להגיע למערך הטכני של חיל האוויר.

נ.ב - אני מחזק את דעתו של ניר.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

בנימה רצינית יותר, מכאניקת רכב היא מכאניקת רכב, והכשרה כזאת יכולה לתת למישהו את הבסיס ההגיוני בשביל הבנת פעולת מנוע בצורה פראקטית ולא רק בתיאוריה, ולשפר את היכולת של גילוי התקלות.

אם אתה רוצה להיות מכונאי, זה יכול לתרום לך הרבה.

• תוכן חדש...