Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה, אתה גם גר בהונג קונג ?....

וברצינות, נראה לי שאתה קצת מגזים, מונית מאילת תעלה לך 500-600 שקל, אבל כבר עדיף טיסה.

ומעבר לזה,אני דיי מאמין שאם תתעקש תוכל לדרוש מהם לארגן שהרכב יגיע אלייך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נאסף רכב חליפי, לאחר שיחת טלפון נוספת.

אני חייב לציין שעד עכשיו לא הרמתי קול על אף אחד (ואינני מרים קול בדרך כלל), בנתיים הכול מתנהל בצורה תרבותית ורגועה, אם כי אסרטיבית מצידי.

עדכונים בהמשך.

הנה, יישרתי קו עם כללי החתימה באתר....

פורסם

בקשר לראש מנוע שתידע לך משהו..!!

נכון זה לא סוף המנוע ולא אומר כלום אבל לדוגמא לאבא שלי בעבר היה אוטו (2001)שהוא קנה ב90 אלף קילומטר הודיעו לו שב80 אלף האוטו עשה ראש מנוע,ב120 אלף קילומטר נתקענו בעליות של אילת עם מד חום של המנוע על המקסימום האוטו חזר למוסך ואחרי 40 אלף קילומטר בלבד עבר עוד פעם ראש מנוע בסכום של 3500!

לשם הדגשה שני ראשי מנוע נעשו במסוך מורשה בלבד! אבא שלי אדם מבוגר ולא חוסך בטיפולים או בבדיקת מים,

קח בחשבון שיש מצב בעתיד לכאב ראש לא קטן!

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

לחבר היה מגאן. עשו לרכב ראש מנוע בכ120K. והוא נמכר עם כ 190K תקין! ואם אותו ראש מנוע!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

למה האירופאיות מגיעות למצב שעושים להם ראש מנוע ב80 אלף או 120 אלף??

ותפסיקו לחשוב שזה תמיד קשור למים או שמן כי לי לפחות היה הכל!! בדוק

האם יפניות באמת יותר אמינות כי לא שמעתי על יפנית שעשתה עוד ראש מנוע ואם כן זה בטוח לא בטווח הקילומטר ה100 ומשהו..

(200+) לפחות

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
עידן,

אתה טועה.

במצב השוק היום, חברות הטרייד אין ירכשו ממך כמעט כל אוטו (בהנחה שאתה קונה חדש), תוך הורדת מחיר בהתאם. זכור גם שלחברה כזו יותר זול לתקן רכב מאשר לאדם פרטי.

הדברים היחידים שימנעו מחברה להתעסק עם רכב הם שילדה פגועה ו/או קילומטראז' גבוה מאוד.

במכוניות מודל 2003, סביר שיהיה צורך לפתוח ראש. לא הכרחי, אבל בהחלט ייתכן. אם כל השאר תקין - זה באמת לא ביג דיל.

אוקיי,

אני מקבל את מה שאתה אומר, יכול להיות שבמצב השוק היום כשחברות תקועות עם רכבים הן יסכימו להכנס להרפתקאות של לקנות רכבים במצב כזה.

אגב לגבי הקילומטראז', יונדאי הסכימו לעשות טרייד אין לאבא שלי עבור הרכב שלו (בלאנו 2001 עם 205K קילומטר), כך שכנראה שהשוק באמת הגיע למצב של זנות...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האם יפניות באמת יותר אמינות כי לא שמעתי על יפנית שעשתה עוד ראש מנוע ואם כן זה בטוח לא בטווח הקילומטר ה100 ומשהו..

(200+) לפחות

לשם השוואה הייתה לי פעם סובארו 2003 שהיתחחמה ברצת הגולן .. מד החום היה כמעט על המקסימום , אבל בבדיקה במוסך הראש מנוע היה פיקס , החליפו טרמוסטת ושלום על ישראל ,

לפותח השירשור , אפשר לדעת באיזה רכב מדובר ? (מתערב שזה אירופאי ).

ולשאלתך אני הייתי מבטל את העסקה , אם אתה לחוץ על אוטו תשכיר אחד כזה ותחפש רכב שמור מאדם פרטי , זו דעתי

Guest ספורטמוטורי
פורסם

(200+) לפחות

לפני כ7 או 8 שנים קנינו הונדה סיוויק יד ראשונה עם 77000 ק"מ שהאוטו טופל בחברה,ב82000 ק"מ נתקע האוטו,הלך ראש מנוע.

וסיטרואין קסארה 1.8 שאבא שלי קנה בשנת 1998 מהחברה אחרי כ5 שנים האוטו היה על משהן כמו 120000 ק"מ,נקרעה רצועת טיימינג(הזנחה של אבא שלי(למה לא עבר החלפת רצועת טיימינג בזמן)),וגם הלך ראש מנוע,צירוף מקרים בו זמנית,ומדובר על קסארה שטופלה בחברה בצורה הכי זועתית שיש,אני זוכר טוב טוב שכל טיפול היה מאחר בין 2000 ל 4000 ק"מ,המנוע החזיק 120000 ק"מ עד שנשבר.

פורסם

ראש מנוע לא נחשב כבלאי טבעי, לא בארופאיות וגם לא בספרדיות, ראש מנוע הוא תסמין להתחממות בד"כ ולמע' קירור לא תקינה.

אפשר לעשות ראש ב90K, לא לפתוח סתימות ברדיאטור/להחליף משאבת מים/טרמוסטט/צנורות ושוב לעשות ראש ב100K.

חשוב גם לבדוק את איכות החומרים והעבודה- איזה סוג פאקונג, ואם בכלל יש טולרנסים בראש עצמו או שאפשר לזרוק אותו לפח.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

(200+) לפחות

יפנית.

סוזוקי ליאנה. 102000 ק"מ.

הנה, יישרתי קו עם כללי החתימה באתר....

פורסם

(200+) לפחות

בקולט שלי הלך הראש אחרי 60 כי קניתי מאיזה מליאנית בהרצליה פיתוח שלא טרחה לטפל

פורסם

(200+) לפחות

נתחיל מזה שבשרשור הזה יש בלבול בין "הלך ראש מנוע" לבין "הלך אטם ראש מנוע".

המקרה הנפוץ במכוניות אירופאיות ישנות יותר זה שהלך אטם ראש מנוע, וזה לא סיפור גדול. אין נזק משמעותי ועלות התיקון לא גדולה כל כך.

כש'הולך' ראש מנוע זה כבר הרבה יותר רציני ויקר, וזה יקרה בכל מכונית (לא רק אירופאית) במקרים של הזנחת מערכת הקירור.

לגבי יפניות - יש לי תאוריה: אנחנו לא שומעים על בעלי יפניות שהלך להם ראש מנוע כי בעל הרכב מתבאס מזה שהלך לו ראש מנוע במכונית שהוא קנה בעיקר בשביל האמינות, והוא מתבייש לספר שהוא פישל ולהודות שבדיעבד היה עדיף אם הוא היה קונה מכונית אירופאית חדשה יותר באותו תקציב ולפחות היה נהנה מהנוחות והתנהגות הכביש עד שהלך הראש...

בעלי אירופאיות לא מתביישים לספר על בעיות אמינות ותקלות שהיו להם ברכב, ולכן שומעים עליהם יותר.

וכמו שציינתי - זה רק תאוריה שלי. אין לי נתונים אמיתיים כדי לבסס את זה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

(200+) לפחות

טויוטה קורולה 95' ב120K .

Peugeot 208GTI

פורסם

לא ממליץ לקבל עצות מהתמימים כאן בפורום שמטיפים לרכישה מסוחרים (למרות שחלקם נכוו מהם)

1.אסור לקנות רכב מסוחר, אלא אם כן אתה מזוכיסט או מקצוען אמיתי שיכול לאבחן רכב באמצעות טלפתיה.

2.רוב הרכבים שמגיעים לסוחרים הם במצב מחפיר, במיוחד כאלה עם עבר ליסינג או השכרה.

3.רוב הסוחרים הם נוכלים + שקרנים פתולוגיים שיש להם משהו להסתיר.

4. אין שום סיבה שרכב 2003 מכל סוג שהוא , עם ק"מ סביר , יזדקק לראש מנוע (או אפילו אטם) אם טופל כיאות - ראש מנוע מצביע או על זיוף קילומטרז' או על טיפול קלוקל או על רכב בעייתי שאין שום סיבה לרכוש אותו.

כנראה שאתה קצת מקל ראש בחשיבות הממצא של ראש מנוע. מדובר בפגם מהותי שטומן בחובו פוטנציאל גדול לצרות בהווה ובעתיד.

אני ממליץ לפעול לביטול העיסקה ורכישת רכב מאדם פרטי או חברת ליסינג שמכבדת את עצמה - אולי אפילו הרכב שאתה עצמך מחזיר לחברת הליסינג (אני בטוח שישמחו למכור לך אותו)

ושוב: לא להתקרב לסוחרים / טרייד אין שהם לא של יבואן רשמי או חברת ליסינג גדולה/ בן אדם שמוכר את הרכב של גיסתו או דודתו או אחותו וכו'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...