Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי פסילת רישיון של שנתיים היא נגמרת בעוד כחודש.

מה אני צריך לעשות כדי לקבל את הרישיון בחזרה?

אני צריך טסט, תאוריה, שיעורים?

והאם יוחזר לי גם הרישיון לאופנוע לאחר חידוש הרישיון?

תודה מראש

רז ס.

פורסם

מי שנפסל מעל שנה צריך לעשות טסט שוב . נדמה לי שגם תאוריה + בדיקת עיניים .

פעם היתי בפסילה 11 חודש אז אני מכיר את הנושא מקרוב ( לצערי הרב ) .

פורסם

אתה לא חוזר להיות נהג חדש , אלה אם כן הייתה נהג חדש בזמן העבירה . כש פוסלים רישיון

פוסלים הכל , כולל דו מנעי אלה אם כן השופט מחליט אחרת . למשל יש אנשים שיש להם רשיון על משאית וטרקטור .

את רשיון המשאית פסלו כי הוא נהג שיכור (סתם דוגמא) אך את רשיון הטרקטור השאירו לו כי הוא נוהג בו לצורך מחייה

שלו ושל משפחתו , חורש בו בשדות . אם השופט לקח לך את שתיהם אז אתה צריך לחדש את שתיהם . ן

אני מציע לך להיתייעץ עם עורך דין , אולי הוא ימצא לך כמה קיצורי דרך בנושא , הבעיה שעורך דין עולה כסף .

פורסם

למה עורך דין?

לא הבנת מה שכתבתי, הפסילה נגמרת בעוד כחודש!

הרישיון לאופנוע נפסל גם הוא, והייתי נהג חדש באותו זמן.

השאלה שלי היא כזאת:

מה אני צריך לעשות כדי לחדש שוב את הרישיון והאם אני ייקבל את הרישיון לאופנוע בחזרה.

פורסם

אני הבנתי אותך טוב מאוד ,כמו שאמרתי היתי במצב שלך רק למשך 11 חודש . עורךי דין יכולים לקצר תהליכים בשבילך ,

אם אתה לא רוצה אז לא צריך אבל שווה בדיקה , למשל כש לי נגמרה הפסילה פניתי לעורך דין והוא הציע לי להחזיר את הרשין בלי שום הליך נוסף תמורת תשלום 2000 שקל . לשאלתך אתה צריך לגשת למשרד התחבורה עם כל המסמכים משם הם שולחים אותך לעשות טסט ,אתה לא חייב שיעורים רק טסט . אם לא תעבור אז תעשה שוב טסט כמו אדם רגיל שאין לו רישיון . אם האופנוע זה אותו נוהל כמו לאוטו . אבל תפנה למשרד התחבורה כשתסתיים השלילה , יום אחרי סיום השלילה . אם אתה בא לפני אין מי עם מי לדבר . אז אני מקווה שהבנת, שלב ראשון לפתרון הוא לחכת עוד חודש ויום ואז ללכת למשרד התחבורה משם כבר יסבירו לך הכל .

פורסם

topy 9100 בשביל מה עורך דין אם נשלל רשיונך רק ל11 חודשים? אין שום תאוריה או טסט כדי לקבל את הרשיון. תקן אותי אם אני טועה.

רק מעל שנה ומעלה עושים תאוריה וטסט.

בקשר לנושא.

לאבא שלי נשלל פעם הרשיון נהיגה. וברגע שהוא עשה טסט אז גם הרשיון לאופנוע חזר לו.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

כי רשמת שהעורך דין שלך רצה 2000 שקל כדי להחזיר לך את הרשיון בלי בלאגנים. אבל גם ככה בלי לשלם אתה צריך לקבל את הרשיון בלי בעיות מיותרות. אז למה העורך דין רצה כסף?

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אני אגיד לך מה קורה , אם אתה משלם לעורך דין , הוא מטפל בכל הניירת מול משרד התחבורה .

אותי שלחו ממשרד התחבורה גם לבדיקת עיניים. יש להם שם נטייה לתזז נהגים שחוזרים משלילה .

אחרי שנתיים של פסילה זה עוד יותר תיזוז , תאוריה , טסט , בדיקת עיניים , צילומים חדשים לרשיון .

יש עורכי דין שבאמצעות הקשרים שלהם חוסכים קצת בירוקרטיה. בעיקרון לא צריך אך מומלץ להיתייעץ ,

לשאול לא עולה כסף .

• תוכן חדש...