Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי רכב מהמוסך, אחרי שהוא היה שם 24 שעות. זה כבר ביקור שלישי בחודש מאז שקיבלתי את האוטו. רכב חזר כמו שניכנס, שום פיתרון לבעיה. פניתי למנהל שירות וקיבלתי הבטחה ל"התיחסות" ביום רביעי, אחרי הבחירות.

יש להם הרבה מה ללמוד משירות של טויוטה.

וכן, זה רק מיקרה פרטי שלי.

פורסם

תחכה עוד טיפה, הקורולה האוטומטית תגיע, תעשה נסיעת מבחן על הקורולה ועל הסיויק ואז תגבש דעה לגבי שני המכוניות. אין כמו להרגיש את המכונית, לנסוע עליה, לשבת בתוך.

בכל מקרה, אני חושב שהסיויק ברמה אחת מעל הקורולה(לא באמינות או באיכות)פשוט כי היא מרגישה יותר "מפוארת" ולמנוע יש חלק גדול בכך.

פורסם

בתוך העיר לדעתי בהחלט עדיף הסיוויק ההיברידי. רכב די זריז ברמזורים וחיסכיני עד מאוד. 20 קמ לליטר בתוך העיר זה נתון ריאלי בהחלט. לא תמיד יש להתרשם מתג מחיר גבוה. לאחר משא ומתן ניתן להוריד אותו לקרקעת המציאות, כי בסך הכל לא מדובר ברכב פופלרי כלל וכלל. יחד עם זאת המחירונים מצביעים על שמירת ערך לא רעה. גם הביטוחים מאוד זולים.

הבעיה משותפת גם לסיוויק רגיל היא עובי הפח (4 מ"מ). המכה שאולי לא תשאיר חותם על רכב אחר כן תעשה זאת על סיוויק. רכבי כבר חיווה את כובד כדורו של איזה ילד בחצר והתוצאה של הנ"ל נראת לצערי על הגג. גם איכות הצביעה על הפנים. אם לא מורידים את לשלשת הציפורים מיד בו במקום - החותם ישאר. הסיוויק של שכני הלא מקפיד כבר כולו מכוסה בנזקים מרגיזים אלה. תא הטען של הייבריד קטן יותר, אך לדעתי מספיק. גלגלת התינוק נכנסת בו חופשי.

פורסם

חברים כל אחד עם השיקולים שלו לבחירת הרכב

אני באופן אישי לא הייתי שוקל קורולה רק בגלל הכמות אביזרי בטיחות בדגם העממי,התיבה הרובוטית מוסיפה על החט של יוניון עם שיקולי האבזור שלהם מבחינת בטיחות.

אני מוכן להתפשר על דבר אחר שלא יהיה ברכב אבל אביזרי בטיחות חובה שיהיו כמו שצריך,חבל שיוניון חושבים שיש להם מותג פרימיום ביד ומתמחרים ומאבזרים את המכוניות בהתאם,עובדה שהצרכן מצביע ברגליים,אפילו יבואני המכוניות הקוריאניות הבינו שאביזרי בטיחות חייבים להיות בשורה אחת עם המכוניות האירופיות המובילות.

אני לא יודע איך אתם שוקלים את הקניה של הרכב הזה בשנת 2009 כשהוא מגיע עם אבזור בטיחותי שהיה בפונטו כבר לפני 5 שנים

בסופו של דבר חיים רק פעם אחת,ובמידה וחס וחלילה תהיו מעורבים בתאונה עדיף להיות ברכב הכי בטיחותי שאפשר לקנות בתקציב שלכם

פורסם

לפי מה שכתב COBRAF (חיים פעם אחת ולכן כדאי לרכוש רכב מאובזר ובטיחותי עד כמה שניתן),

ההתלבטות גם יכולה להיות בין הונדה סיוויק למיצובישי לנסר החדשה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תראה אני יותר מאמין בהונדה, טויוטה פחות, אני מכיר מישהו עם הרכב טויוטה והוא אומר יש לו תקלות חבל על הזמן כל שבועיים הוא במוסך בגלל הטויוטה הונדה אני מכיר טוב ובמיוחד אני יודע שההונדה סיוויק שקטה נוסעת חלק יפה מבפנים ומבחוץ עכשיו בעיה אחת יש לה שכל האחורה שלה כולל הבגאש הם מזכוכית בגלל שהחלון רחב וגדול אי אפשר לשים מתקן לתליית אופנים כמו בכל אוטו שים לב לזה

פורסם

tomr60000,

1. יש סיכוי טוב, שהבחור כבר רכש רכב כלשהו בחצי שנה האחרונה (מפתיחת הנושא). רמז - לא צריך להקפיץ נושאים ישנים.

2. ניסית לקרוא את ההודעה של עצמך? רמז - אין סימני פיסוק, לא ברור היכן מתחילים המשפטים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לקחתי רכב מהמוסך, אחרי שהוא היה שם 24 שעות. זה כבר ביקור שלישי בחודש מאז שקיבלתי את האוטו. רכב חזר כמו שניכנס, שום פיתרון לבעיה. פניתי למנהל שירות וקיבלתי הבטחה ל"התיחסות" ביום רביעי, אחרי הבחירות.

יש להם הרבה מה ללמוד משירות של טויוטה.

וכן, זה רק מיקרה פרטי שלי.

שנתחיל לאסוף שרשורים מהארכיון על שירות טויוטה בכל מה שקשור ל p0420 ושיטת מצליח?

בלי להכנס לויכוח מה עדיף, רק מלקרוא בפורום איך התייחסו ללקוחות שהתפגר להם מנוע אחרי 60K ק"מ וטיפלו כל השנים במוסכי שירות של טויוטה בא לך להקיא. אז איך אתה יכול לכתוב ככה על שירות טויוטה?

להחליף שמן מנוע ומסננים כולם יודעים.בשביל זה לא צריך לטפל במוסכי רשת שודדים,

מוסכי רשת של היבואן נועדו בדיוק לדברים שאתה כתבת, בעיות לא צפויות שמצריכות ידע טכני מקצועי.

אני שנים נוסע על צרפתיות, ולא מצאתי עדיין מוסך מורשה אחד שידע לטפל ברכב שלי בזמן תקלה לא סטנדרטית.

(לא שהיו יותר מדי, אבל אלה שצצו פה ושם, טופלו במוסכים שמתמחים בפיג'ו סיטרואן, ולא קשורים ליבואן).

ולמרות זאת אני ממשיך לטפל במוסכי רשת, בשביל חותמת הגומי ותיעוד מסודר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני לא חושב שיש מה להוסיף חוץ מדבר אחד...

בחודש אוגוסט המחיר של הסיויק במבצע [100 אלף שקלים - רק לחודש אוג'].

עריכה: מצטער, לא ראיתי שהקפיצו נושא ישן.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם, רהי מתלבט (כמו רבים אחרים לפני) האם לקנות טויוטה קורולה אוטומטית (לא רובוטית) 1600 או הונדה סיוויק 1800, שתיהן מודל 2009. חשוב לי לדעת מניסיונכם, מהי צריכת הדלק של כל אחת משתי מכוניות אלו.

עזרתכם תתקבל בברכה.

תודה

פורסם
יש סיוויק, איו תלונות.

צריכת דלק לאחר 8000 ק"מ ע"פ המחשב דרך (שלא אופס מעולם) היא 13 ק"מ לליטר.

הרוב נסיעות בינעירוניות מהירות.

את הקורולה לא אהבנו, רכב ההדגמה קירקש כולו, המנגנון של הכיסא לא עבד, היו פלסטיקים שנשרו ממקומם, הריפוד סוג ז' והכי גרוע היה הגיר הרובוטי.

ומהי צריכת הדלק בעיר ?

פורסם
שנתחיל לאסוף שרשורים מהארכיון על שירות טויוטה בכל מה שקשור ל p0420 ושיטת מצליח?

בלי להכנס לויכוח מה עדיף, רק מלקרוא בפורום איך התייחסו ללקוחות שהתפגר להם מנוע אחרי 60K ק"מ וטיפלו כל השנים במוסכי שירות של טויוטה בא לך להקיא. אז איך אתה יכול לכתוב ככה על שירות טויוטה?

אני יכול לכתוב על סמך ניסיון אישי של 11 שנים. אני יכול לכתוב גם אחרי ניסיון אישי עם 2 יבואנים אחרים (UMI ומאיר). זה ליגה אחרת. בעיות של קורולות 2003/4? לרכבים שהיו בתקופת אחריות שמו מנועים "חדשים מהניילון".

אני שנים נוסע על צרפתיות, ולא מצאתי עדיין מוסך מורשה אחד שידע לטפל ברכב שלי בזמן תקלה לא סטנדרטית.

תמשיך לנסוע בצרפתיות :lol:

Tomjones

סיוויק הוא רכב חסכוני ביחס למנוע 1.8 שלו (אבל גם ביחס למנועים 1.6). הכול תלוי בהרגלי נהיגה שלך. אני לא חושב שיש הפרש משמעותי בצריכה בין סיוויק לקורולה.

פורסם
אני יכול לכתוב על סמך ניסיון אישי של 11 שנים. אני יכול לכתוב גם אחרי ניסיון אישי עם 2 יבואנים אחרים (UMI ומאיר). זה ליגה אחרת. בעיות של קורולות 2003/4? לרכבים שהיו בתקופת אחריות שמו מנועים "חדשים מהניילון".

בתקופת האחריות, ומה קורה אחרי תקופת האחריות ?

הרי ברור לכולם שמדובר על כשל תיכנוני במנועים הללו, החובה של טויוטה זה להחליף את המנועים הפגומים לא משנה אם זה במסגרת האחריות וגם אם עברה.

הרבה מאוד אנשים שילמו הרבה כסף על מנועים לקורולה, שלא לדבר על מחשבי מנוע וקטליזטורים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ראיתי אנשים (כאן בפורום) שגם אחרי סוף תקופת האחריות החליפו להם את המנועים או השתתפו בחלק מההוצאות.

אני אף פעם לא טענתי, שטויוטה זה סוג של רובין גוד יפני או מוסד ללא כוונת רווח (מלכ"ר). זה עסק, וכמו כול עסק הוא חייב להביא רווח לבעליו. יש כמה דרכים לעשות את זה. לפני כמה שבועות ישבתי במשרד של מישהו, ועל שולחנו היו 2 שלטים. על אחד היה כתוב: "להשיג לקוח לוקח כמה חודשים, לאבד - רק שנייה." ועל שני: "אם אנחנו לא נדאג ללקוח, מישהו אחר ידאג לו." אני מניח, שאצל מישהו בטויוטה עומדים שלטים דומים. אני גם מניח, שאצל מישהו ב-UMI יש שלט "פריירים לא מתים, הם רק מתחלפים". מה כתוב אצל מאיר, אני עוד לא בטוח.

גם לי הלך מנוע באופל אסטרה (בתקופת האחריות). ולא קיבלתי במקומו אחד מניילונים. אחרי תיקון אוטו אכל 700-800 גרם שמן ל-1000 קמ'.לאף אחד לא היה איכפת. היו גם הרבה בעיות אחרת.

אני לא יודע, אם חברה חייבת לתפל בבעיה גם אחרי שאחריות נגמרה. אני לא מכיר שום תביעה משפטית בנושע של p0420. אבל אני יודע, שכאשר הייתי צריך להחליף 2 בולמי זעזועים על 2 צירים שונים, החליפו לי את כול ה-4. ופתרו את זה בשיחה של 5 דקות.

במאיר כדי להחליף 2 בולמים טרטרו אותי חודש. הביעה נפתרה רק אחרי שפניתי למנהל שירות הלקוחות.

אתה בטוח, שמר לובינסקי היה מחליף לך את כול ה-4 במקום 2? או שיהיה מוכן להחליף מנוע אחרי גמר תקופת האחריות? אז טול קורה מבין עינך.

• תוכן חדש...