Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה חשובה לי אליכם ויותר ממי שמבין בפסקי דין

לפני קצת יותר מחצי שנה נסעתי בכביש שרות שמתחבר לכביש ראיש ויש בו תמרור של ''תן זכות קדימה''

מוסתר על ידי ענפים,אני עצרתי וחיכית להשתלב ראיתי מרחוק מאוד ניידת משטרע ! שמאטה ונותנת לי להיכנס אז נכנסתי השוטר אמר לי לעצור ביקש רשיונות וכאשר הורדתי את החגורה בפניו הוא אמר לי למה אני נסוע בלי חגורה אמרתי לו שעכשיו הורדתי אותה מול פניו (ראיתי שמדובר בילד שעשו לו רע כל הילדות ואישתו ממרמרת לו את החיים כנראה ).

השוטר נתן לי זימון לבית משפט וכאשר ניסתי לדבר איתו שאני נוהג חמש שנים ובלי עבירות וביקשתי בדיקת מסוף

הוא המציא לי עבירה משנת 1990 שבה בכלל הייתי קטין!

הלכתי הביתה סיפרתי להורי והאם הציו לי לקחת עורך דין לעניין הגעתי לפגישה היא הייתה נחמדה ואמרה שאולי יש סיכוי שאצא זכאי אבל לא בטוח,מכיוון שהעבירה היא קשה כיביכול וזה מילה שלי כנגד השוטר הבאתי לה את התצלומים והכול

היה דיון שלא הייתי נוכח והיה עסקה של 600 ש''ח קנס +נקודות אמרתי לה בשום פנםי ואופן,ושתדחה את המשפט היא אמרה בסדר וביקשה שנערוך ביקשה לתזכור ת דברים הגעתי לפגישה עם הסיפור שוב ואמרתי לה שאני רוצה להיות נוכח בדיון הבא היא אמרה לה תארילך ושעה ושאלתי גם את המזכירה שלי לאמת את זה והלכתי לדרכי היא התקשרה אלי בשבת בערב כ 4 ימים לפני הדיום ואמרה לה שהייתה הכרעה וקיבלתי קנס של 500 ש''ח והיא קיבלה את הדין.

אמרתי לה מה איך המשפט עוד כמה ימים ואמרתי לך שאני רוצה להיות נוכח היא אמרה לי מזה משנה קיבלת עיסקה טובה.

אמרתי בסדר איך אני משלםפ מה מי מו

הגיעו אלי שוברים בלחי פרוטוקול ושום פירוט משפט

ביקשתי מהמזכירה יפה ומאחת העורכות דין במשרד מכיוון שהוערכת דין שלי לא רצתה להביר לי אותו עם כל מיני תירוצים

והייתה סיבה בפורוטקול כתוב שיש לי רישיון משנת 1990 ועם עבירה אחת שלא היה ולא נברא( מה שהמתנדב אמר לי)

ועוד כתוב על הפסיקת דין שאני אישרתי את זה וזה גם לא נכון מכיוון שהיא לא התקשרה לגבי הפסיקה להתייעץ או כלום.

התקשרתי אליה היום ודיברתי איתה וכמובן שהיא המציאה תירוצים להכל וקבעה איתי פגישה למחר לדבר על הכל.

השאלה שלי היא כזאת אני יגיד שלא מקובל עלי כל ההליך שהיה ושאני רוצה שינוי פרטים בפורטקול לפי הפרטים הנכונים היא כמבון תגיד שלא ואני יגיד לה שאני רוצה את הכסף שלי חזרה

והיא כמבון תגיד שלא ואז הצעד הבא שלי יהיה להגיד לה שאני אעביר את זה הלאה ואז אלך ללשכת עורכי הדין ואגישה תלונה האם רצוי?

האם יהיו לזה השלכות?

כן לעשות?

מה לעשות?

אני אובד עצות

(כל הדברים שכתבתי היו בייעוץ עם עורך דין)

''Never Surrender''

פורסם

אתה יכול לפנות עצמאי לבית המשפט ולבקש דיון חוזר בו גם אתה תהיה נוכך וגם לבקש שיזמנו את השוטר שנתן לך את הדוח.

במידה ואתה כן עושה את זה אז אתה צריך לצלם את התמרור מהזווית של הנהג ושהתמרור באמת היה מוסתר ואם כבר סידרו את זה, כי אתה אומר שזה היה לפני חצי שנה, אז אתה יכול לבקש מהעירייה או ממע"צ (תלוי אחריות של מי קטע הכביש הנ"ל) שיביאו לך את הפירוט עבודות שנעשו שם וזה צריך להיות רשום מה בדיוק עשו ואז לקוות לטוב במשפט.

המלצה אישית...

אם זה נסגר רק עם קנס כספי ובלי נקודות אז תשלם ותשכך מזה! כי בתי המשפט ממש לא אוהבים שמושכים אותם על דברים כאלו והם יכולים "להיכנס" בך רק בגלל זה ולתת לך גם נקודות בטענה של אם השתלבת לכביש ראשי אז בכל מקרה אתה חייב לתת זכות קדימה ואז זה יהיה המילה שלך נגד השוטר ואתה תפסיד!

בהצלחה...

פורסם

העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך היא לחזור לבית הספר וללמוד לכתוב כמו בן אדם.

ככה אני לא מוכן לקרוא את ההודעה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...