Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוליי זה פחות קשור לאודיו ויותר טכני אבל בגלל שזה קשור למערכת ואני מאמין שתצליחו לעזור לי אני אשאל כאן..

אז ככה לפני כשבוע התקנתי מערכת ברכב שלי שהוא פיג'ו 307 שנת 2003 מנוע 2000.

המערכת כוללת:

HU: פיוניר פרימייר 4050UB

AMP: סוני XPLOOD לא זוכר בדיוק את הדגם..

קומפוננט: מורל פולס 6.5

סאב: קיקר C 12

והבעיה היא שכאשר אני מפעיל את המערכת כשהרכב לא מונע אז לאחר זמן של בערך דקה או חצי דקה נשמע ציפצוף והמערכת מתכבה ואז שאני מניע זה פועל ואז שאני מכבה שוב אחריי אותו זמן זה קורה, אני לא חושב שזה קשור למצבר כי הוא יחסית דיי חדש וגם זה היה קורה לפני התקנת המערכת על המעכרכת המקורית.

השאלה שלי היא איך אני יכול לבטל את זה כי אני מאמין שזה תיכנות כלשהו ממחשב הרכב..

תודה מראש!:-)

פורסם

האם הסוויץ פתוח או סגור? אני מניח כניראה שהוא סגור. בפיזו' זה בנוי ככה שאחרי פרק זמן מסויים המתח נעלם (מתח סוויץ) כל עוד לא פתחת את הסוויץ.

פורסם

הבעייה היא לא במערכת ,בפיז'ו וסיטרואן יש טיימר למתח שהוא מתנתק אחרי מס' דק...

המלצתי - גש למתקין ותבקש ממנו שיחבר לך את הרדיו לפלוס הקבוע , או שיעביר חוט מהבית פיוזים שיהיה לך

+ אחרי סוויץ וקבוע שלא מתנתקים.

• תוכן חדש...