Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור Ipod לPioneer 600UB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי ipod וpioneer 600UB, ראיתי במפרט של הHU שניתן לשלוט בipod ע"י כבל מיוחד CD-IU50.

רציתי לדעת האם אוכל לשלוט על האייפוד אם אחבר אותו דרך כניסת הUSB ע"י הכבל של המחשב?

ומה ההבדל אם אני מחבר אותו בתור Disc on key או שולט עליו בתור ipod?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אני יעזור לך

כשמחברים איי פוד למכשיר הנ"ל האיי פוד רושם על המסך פיוניר ואז יש לך שליטה מלאה מהמכשיר

אותו דבר אם תחבר יו אס בי שיש עליו קבצים שהמכשיר יודע לקרוא

אם תחבר אם פי 3 אחר מכל סוג זה לא יעבוד זה אומר רק יו אס בי ואיי פוד

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אציל מחובר האייפוד לפיוניר בכניסת הצ'יינג'ר , והוספת שלט שרכשתי באתר DEAL EXTREM נהנה מכול רגע.:-)

אגב השלט עלה 5$ מחיר מצחיק .

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

וואוו איזה הקפצה, תבצע חיפוש אם אני לא טועה הDOK צריך להיות בפורמט FAT32 אבל תבדוק בחיפוש בטוח תמצא תוצאות

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

• תוכן חדש...