Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מכס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח ואני קונה כמה מסכים לcarpc(כל אחד כ200 דולר) האם זה נחשב לייבוא מסחרי?

האם יכולים לעשות לי בעיות?

איך אני מעביר את זה במכס?

חייבים מספר יבואן כדי להכניס מספר דוגמאות?(5 נניח)

מה ההבדל מייבוא של יחידה אחת לייבוא כמה יחידות בתהליך השחרור?

תודה לעוזרים.

פורסם

זה נחשב לייבוא אישי

שום בעיות אם המחיר המוצהר הוא באמת הנכון

לדעתי עדיף לעשות את זה טלפונית ( הרבה פחות בלאגן , חוץ מזה השעות פתיחה שלהם הם 8-16 )

לא חייב מספר יבואן זה לשימוש אישי

במידה ולא מדובר על כמויות גדולות אין שום בעיה לייבא 2

חוץ מזה שתיהיה בעניינים שיכול לעלות לך עד 30% מכס ( בדרך כלל זה 10-14% ו 15% מע"מ

כמו כן עמילות מכס 154 ש"ח

דמי הקצאת אשראי עוד 20 ש"ח

הובלה עד הבית 25 ש"ח

לדעתי תמיד משתלם להביא מחו"ל , רק קנה פירמה טובה כי אם יהיו בעיות אתה בצרות

בהצלחה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

סאונד בראש תודה על התשובה המקיפה,אבל:

1.אני מדבר על לייבא 5 מוצרים,ל5 אנשים שונים במשלוח אחד. יש עם זה בעיה במכס?

2.ומה הקשר עמילות מכס?

פורסם

במידה ואלה 5 פריטים זהים , אני מציע שתתקשר אלייהם כדי שלא יעשו לך בעיות על מיסחריות וירצו שתשלח את זה למכון תקנים , המספר שלהם 03-6302000 תשאיר הודעה יחזרו אליך

על כל דבר שאתה מייבא מחו"ל מעל 50$ ישר הוא עובר דרך המכס , והתשלום לדואר ישראל על הטיפול במוצר הוא 154 ש"ח ,

כמו כן במידה ואתה יכול לשדרג את המשלוח שלך ל UPS או FADEX הם לוקחים משהוא כמו 30 ש"ח עמילות מכס ומביאם את זה עד הבית

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

בוא נעשה קצת סדר.

קודם כל על חלקי מחשב חוק מיסים מרוכזים עומד על חובת מע"מ בלבד =15.5%.

על מוצרי אודיו לרכב חוק מיסים מרוכזים עומד על 32.9%(מכס+מע"מ).

עלות המיסים מחושבת על המוצר עצמו+עלות המשלוח ועל סה"כ הסכום מחוייב במיסים.

פטור ממיסים בדואר חבילות הוא עד 50$ כולל עלות המשלוח.

מה שסאונד בראש התכוון לגבי העמילות של הדואר זה כמובן תקף אך ורק במשלוח EMS כלומר משלוח אווירי מהיר.

אם המוצר נשלח בדואר אוויר רגיל הוא אינו חייב בשאר התוספות העמילות של הדואר אלא רק במקסימום 35 ש"ח עבור שחרור מהמכס.

במקרה זה החבילה לא תגיעה ישירות לכתובת הנמען אלא תחכה לו בסניף הדואר שביתו משוייך אליו.

בחברות השילוח כמו FEDEX,DHL,TNT,UPS וכו' תשלום על עמילות המכס ושאר ירקות כבר כלולות בתשלום.

בדואר ישראל EMS מהווה שילוח אקספרס והוא חייב בעמילות מכס מלאה כולל עמלת שחרור מהמכס, דמי הקצאת אשראי,השתתפות ברשומון ייבוא וכו'.

אם מזמינים מארה"ב, לדאוג שזה נשלח דרך USPS שזה בעצם הדואר האמריקאי, ולבקש משלוח פריוריטי(priority) ולא אקספרס(EXPRESS) וככה זה לא יהפוך להיות EMS בארץ ולא תשלמו אקסטרא כסף על זה שמביאים לכם את זה הבייתה.

under construction..

• תוכן חדש...