Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בשלבי בניית המערכת הגיע הזמן לרכוש איטם

עד לתקופה האחרונה הייתי שומע בכל מקום על דיינמיק אקסטרים

ולאחרונה בשועיים שלוש האחרונים אני רואה גם הרבה סקנד סקין.

באחת המכוניות של אדם של מכיר יש איטום סקנד סקין כבר הרבה זמן לפי

מה שנאמר לי ממנו האיטום אצלו הרבה זמן ועדיין עמיד לא "נקרע" ולא "היתפוצץ".

הייתי רוצה לשמו את דעתכם מה עדיף על מה ומאיזה סיבות?

פורסם

יש דיינמייט אקסטרים ודיינמייט רגיל (לא מומלץ מבחינתי)

יש סקנד סקין פרו והרגיל

בגדול שתי המוצרים כמעט זהים גמרי יש נטיות קטנות לפה או לפה בכול קטגורייה

הבחירה שלי היא הסקנד סקין בגלל המחיר הגבוה של האקסטרים

יש גם המלצה של חברי הפורום לרפא בנד יש אומרים שהוא טוב אני אישית לא התנסיתי איתו כך שאני לא יכול להביע דעה בגדול אומרים שהוא בעל אותם תכונות בפחות כסף

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

האקסטרים מאוד דומה לסקאן סקין(יש לי את שניהם ברכב)

אני אישית הייתי הולך על הסקן סקין, כי אני מרגיש שהוא קצת יותר עבה מאשר האקסטרים.

שלא תבין אותי לא נכון, גם האקסטרים הוא חומר בידוד מעולה.

לדעתי מה שיותר זול עבורך תקנה.

ואני מבקש שאם מישהו הולך להגיד מילה על הרפאבנד, אז רק לרקע גם אותו יש לי על הרכב ואני יכול להגיד במילה אחת "לא".

פשוט זה חומר לא יעודי לרכב, והוא קשה לעבודה, והוא לא עושה את העבודה,חוץ מזה שהוא לא כזה זול כמו שחושבים.

בהצלחה.

פורסם

כנס בחתימה שלי לפרוייקט בידוד מקיף.

ותראה שם עבודה. וחומרי איטום של סקנד סקין

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני לא מצאתי יותר מדי הבדלים בין הדיינמאט אקסטרים והסקנד סקין דאמפליפייר פרו. שניהם נוחים לעבודה באותה המידה ושניהם פחות או יותר בעלי אותו עובי.

קח את מה שעולה פחות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לאקסטרים יש באלק לסקנד סקין יש דבר שנקרא קיט שופ יש בו איזה 40 יריעות בערך 40*30 ס"מ ועם מדברים על חומרים אז יש לסטינגר גם איטום יצא לי לעבוד איתו הוא גם ברמה גבוהה צריך עוד קצת לעבוד איתו בשביל חוות דעת טובה אבל נכון לעכשיו באמת לא נופל ממתחריו.

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

היבואנים של סקנד סקין הם ניפון (לא ניופאן).

אפשר למצוא את הטלפון שלהם כאן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ב-1400 ש"ח+- אפשר לימצוא קיט שיספיק לך לכסות כמות דיי דיי נחמדה אם אני לא טועה זה אמור לכסות 80 sq feet כל זה במידה ואתה עושה את העבודה בעצמך

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...