Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפונטו שלי צריך לעבור טסט וטיפול שנתי החודש,

שנה שעברה אמרו לי שב- 67,000 ק"מ צריך להחליף בלמים.

למוסך הקודם ברעננה לא אחזור,

דרוש מוסך אמין באיזור נתניה, עדיפות למורשה (יש המלצות/אזהרות ממוסך השחר באזה"ת הישן?)

ובאופן כללי מוסך שלא ישחט אותי במחיר כי אני בחורה עם חזות תמימה :?

תודה!

פורסם

לפותחת השרשור,האם את יודעת מה משותף לנתניה וסיפור סדום ועמורה ? מספר הצדיקים בה הולך ומתמעט בהדרגה..

כיום פרט לצביקה(בעל מכון לקרבורטורים) ולשמעון ביסמוט אחד מבעלי מכון בדיקה באיזור,הרוב שם באמת "צדיקים" כך שמזמן העיר הזו היתה צריכה להיחרב כעונשה של סדום.(נשארו בה שני צדיקים... אז עדיין היא עומדת במקומה).

המתיני לתגובתו של צביקה,חבר הפורום אולי בכל זאת בעיר עם כל כך הרבה "צדיקים",ימצא צדיק אחד לרפואה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה,

הרכב טופל עד היום במוסך מורשה ברעננה,

ומוסך השחר ששאלתי לגביו - הוא מוסך מורשה של פיאט באזה"ת של נתניה.

אני בהחלט מעדיפה מוסך מורשה, למרות שהניסיון שהיה לי במוסך ברעננה עד היום, לא היה מדהים.

פורסם

בצעי חיפוש פה ובפורום פיאט על "מוסך שמשון יהוד".

מוסך מקצועי ביותר, אמינים מאוד והשירות מהמעלה הראשונה.

שווה את הנסיעה. (אני אישית מכיר לקוח שלו ממצפה רמון, אני בא מקרית גת. יש לו לקוחות גם ממצפה נטופה)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...