Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני נמצא לפני רכישה של מיניוואן חדש והתרשמתי מאוד משברולט אפלנדר

שמעתי שהרכב ירד מפס הייצור ומה שמוכרים כיום הם רכבים משנת 2007

למרות זאת ברשיון הרכב יצוין מתי הרכב עלה לכביש.

שאלתי היא האם זה יכול להיות בעיתי מבחינת סחירות הרכב בעתיד?

וגם לדעתכם אם יש בעיתיות כלשהי ברכישת רכב שכזה

תודה לעונים

פורסם
שלום לכולם!

אני נמצא לפני רכישה של מיניוואן חדש והתרשמתי מאוד משברולט אפלנדר

שמעתי שהרכב ירד מפס הייצור ומה שמוכרים כיום הם רכבים משנת 2007

למרות זאת ברשיון הרכב יצוין מתי הרכב עלה לכביש.

שאלתי היא האם זה יכול להיות בעיתי מבחינת סחירות הרכב בעתיד?

וגם לדעתכם אם יש בעיתיות כלשהי ברכישת רכב שכזה

תודה לעונים

ביגלל זה יצא התקנה החדשה או יותר נכון נכנס לתוקפו החוק החדש המחייב בעת הרכישה שיצויין את מועד עלייתו של הרכב לכביש ולא לפי שנת ייצורו כדי שיראו את כמות החודשים שהרכב על הכביש ולא את השנה שייצרו אותו.

נ.ב אמורה להגיע בינואר השברולט טרווראס הוא רכב גדול בהרבה - מיניוואן עם שבעה מושבים במראה של רכב שטח. הוא צפוי להגיע לישראל בראשית השנה עם מנוע בנפח 3.6 ליטר (286 כ"ס) ותג מחיר משוער של 280 אלף שקל בהצלחה.

יניב

פורסם

יניב תודה

מה לגבי סחירות הרכב

ומה לגבי מחירו של הרכב בסוכנות. האם בגלל החוק החדש החדש נאלץ לשלם אותו מחיר בעבור מודל 2007/2008?

פורסם
יניב תודה

מה לגבי סחירות הרכב

ומה לגבי מחירו של הרכב בסוכנות. האם בגלל החוק החדש החדש נאלץ לשלם אותו מחיר בעבור מודל 2007/2008?

האמת שאני מכיר הרבה בעלי שברולט אפלנדר חלקם רופאים חלקם בעלי משפחות מורחבות, והם דיי מבסוטים מהרכב לגבי הסחירות שלו, הוא בין הוואנים הנמכרים בישראל ככה שלהיפטר מימנו מהר זה אפשרי.

אתה כרגע משלם על רכב שנת 07 ולא על 08 או שאני טועה כי היבואן צריך להיפטר מהמלאי של 07 לפני שהוא מקבל מלאי של 08.

לגבי המחיר אתה משלם, את אותו מחיר כמו 07 רק מה שהשתנה זה השנה שבו הרכב עולה על הכביש.

המחיר של האפלנד כיום הוא:

1. 3.9 אוטומטית מחיר: 191,000 ש"ח לדגם הקצר

2. 3.9 Premium אוטומטית מחיר: 206,000 ש"ח חבילת הפרימיום זה בתוספת של 15,000 ש"ח לדגם הקצר.

3. 3.9 אוטומטית מחיר: 206,000 ש"ח לדגם הארוך

4. 3.9 Premium אוטומטית מחיר: 221,000 ש"ח חבילת פרימיום בתוספת של 15,000 ש"ח לדגם הארוך

כרגע אני יודע שיש מבצעים בUMI לכל מותגי החברה ויש מחירים דיי אטרקטיבים עקב המלאי העצום, שיש להם ולא רק להם אלא לכל יבואן בישראל. למשל לפני שבוע הייתי באולם התצוגה, של שברולט התעניינתי במאליבו ושאלתי על הדגם שעולה 147,000 ש"ח והיא אמרה לי, שהוא רק לשוק של הליסינג ולא מוצא לפרטי אבל היא אמרה לי שאפשר לקבל את הדגם המפואר שמחירו 162,000 ש"ח במחיר של 147,000 ש"ח ככה שאני מאמי,ן שאם תרכוש את האפלנדר תקבל מחיר דיי טוב בהלחה.

יניב

• תוכן חדש...