Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ARC AUDIO FD4100

E_M777
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

קיבלתי הצעה על המגבר הנ"ל

מן הסתם מדובר על מגבר איכותי,אבל ההספק הנמוך המוצהר די מרתיע אותי

50 RMS ליציאה ב4 אום

http://www.arcaudio.com/productdescription_pages/amplifiers/fd-series/fd4100.asp

האם יש למישהו ניסיון עם הדגם הספציפי הזה? נחשב כאנדרייטד?

שבוע טוב

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אם ירצה השם (וכרטיס האשראי :-)) אולי RAINBOW GERMANIUM

לא יודע למה אבל הסט הזה גם בלי שמיעה עושה לי את זה,לך תבין...

נורא רציתי לשמוע את הקלארוס אבל העבודה בזמן האחרון לוחצת בטירוף

נסתפק בזה בנתיים,ונראה מה נצליח לגשש :mm_wink:

ומי זה קיפוד ולמה הוא חם עלי? :-)

עכשיו ברצינות,חסר לי מידע על המגבר - כזה איכותי - נכון, חייב להיות אנדרייטד - נכון, אבל הספק...

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה להגביר סט שני חלקים של 100WRMS אקטיבית עם 2X50 של ARC. אבל למה 4 ערוצים? מה עוד יהיה שם?

אל תתעסק עם קיפוד.:-D

אפרופו ריינבאו, אני לא יודע באיזה סרט הם נמצאים, אבל זה נראה מאד "הגיוני" שה 3WAY reference עולה 8000 יורו

http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/3999.html

או כמעט 10000$

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=7178

ודרך אגב, זה קצת הימור להזמין סט של 600$ בלי לשמוע קודם. לא?

פורסם

היית חייב להראות לי את זה? אני מנסה להיגמל... :shock:

ובקשר לGEMS (לפי TALK AUDIO:-)) אני עדיין לוחץ את האנשים הנכונים...

קשה למצוא את הסט הזה קשה מאוד וזה רק מגניב אותי יותר,אני כמובן לא אקפוץ עליו בעצימת עיניים אבל מכמה אנשים מביני דבר (כן,אוזניים שלהם) אבל כאלו שאני כן יכול להבין אותם ובעלי ניסיון עשיר - הסט לא פחות ממדהים וקולע לסיגנון (חד מפורט בהיר מאוד וחזק במיוחד) נראה כבר מה נעשה בקשר לזה

מגבר טוב צריך בכל אופן ובלי קשר לסט זה או אחר

אני מעדיף למען האמת לא לעבוד בגישור על שום אלמנט

בקשר לאקטיבי,כרגע לא וכשחפרתי הבנתי שמדובר בקרוס פסיבי די טוב ובעל אפשרויות חיתוך רבות

פורסם
שבוע טוב

קיבלתי הצעה על המגבר הנ"ל

מן הסתם מדובר על מגבר איכותי,אבל ההספק הנמוך המוצהר די מרתיע אותי

50 RMS ליציאה ב4 אום

http://www.arcaudio.com/productdescription_pages/amplifiers/fd-series/fd4100.asp

האם יש למישהו ניסיון עם הדגם הספציפי הזה? נחשב כאנדרייטד?

שבוע טוב

אלעד

אלעד,

המגבר הנ"ל חלש מידי.

אם כבר ארק אודיו ואם כבר ללכת על הפוז דיזיין אז רק את הFD4150.

והשאלה השנייה היא מה זה בדיוק הצעה טובה עליו? יש אולי מגברים אחרים שיתנו תמורה טובה יותר.

under construction..

פורסם

לגבי הארק אודיו - לא יודע לא מכיר - אני רק יודע שמדובר בחברה לא פחות ממעולה.

לגבי הקלארוס - דבר עם אלי או עם רוני בהודעה פרטית ותיגש לשמוע את הסט הזה ברכב של אלי - ספציפית ברכב של אלי - הסט נשמע כמעט כמו סט שלושה חלקים והתוצאה שלו פשוט מדהימה כשמבינים שמדובר בסט שני חלקים.

אחרי זה אם משהו שם לא קלע לטעמך ואהבת את הגרמניום יותר - תיקח אותו בלב שלם, הבנתי שזה סט מעולה אבל את הגרמניום לא ממש יצא לי לשמוע, שמעתי סטים אחרים שלהם כולל סט שלושה חלקים ולא ממש התחברתי לאופי הצליל - אבל זה רק אני :-P

הקלארוס שונה - שונה מכל סט אחר כי הוא באמת "הייבריד" של אופיי צליל. איזשהו בן כלאיים מדהים שנוצר איפשהו בין מחנות הצליל המתוק למחנות הצליל הבהיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
פוז דיזיין? מה זה?

המגבר שאתה מדבר עליו הוא מסדרת הFOOSE DESIGN של ארק אודיו.

זה בעצם שיתוף פעולה בין סדנת עיצוב רכבים של המעצב צ'יפ פוז לבין ארק אודיו - ככה אתה מקבל מגבר טוב עם עיצוב מיוחד.

מתוך האתר של ארק-אודיו :

"FD AMPLIFIERS - Legendary designer and fabricator Chip Foose and Arc Audio have teamed up to produce amplifiers to deliver the finest sound quality and performance available on the market. The FD Series will appeal to a wide range of enthusiasts that desire both style and performance in their car’s audio system."

בקיצור, אם כבר לך הFD4150.

under construction..

פורסם

תודה על התגובות

ניר,אני לא יכול להגיד סכום מדוייק אבל בוא נגיד בין 2000 - 3000 ש"ח (המגבר הספציפי הזה,חדש כמובן)

לפי מה שהבנתי אין למגבר "תעודת לידה" סטייל רוקפורד,ככה שקשה קצת לדעת מה הנתונים האמיתיים - אם יש לך בדיקה כל שהיא שנעשתה לו אני מאוד אשמח לקרוא

בקשר לדגם השני (FD4150) המגבר לא הוצע לי,אני אבדוק אם יש ומה המחיר

אני פשוט בגישה של ללכת על מגבר איכותי שיספק אותי באמת לאורך תקופה אבל בלי להקרע במחיר

הארק אודיו נשמע כתשובה מספקת מאוד ובמחיר שאוכל לעמוד בו

אם ישנם חלופות טובות ברמתו אני אשמח לדעת,התקציב כמו שנכתב לעיל אבל קצת עם רחמנות,יש עוד כמה דברים בתור...:-)

ד"א - בקשר לקומפוננט שהצעת לי בזמנו (פייז אודיופיל 6) שמיובא ע"י SG,אומנם לא התקשרתי אבל חיפשתי קצת באתר שלהם ולא מצאתי איזכור,

לדגם הזה התכוונת?

http://www.dealtime.co.uk/xPF-Phase-Linear-AudioPhile-Six

הרבה תודה!

אלעד

פורסם

היי אלעד.

כן, האודיופיל 6 זה הסט שהעלת בקישור.

לגבי המגבר וחלופות.

הייתי ממליץ לך לבדוק את הS44 של TRU-TECHNOLOGY שהוא במסגרת התקציב הנ"ל(+-3300 ש"ח).

אגב, הוא מוצהר 65 וואט RMS לערוץ והוא מוציא בפועל 90 וואט RMS.

בנוסף, תברר על הLRX4.1K של אודיסון גם הוא קצת מעל התקציב שלך(+-3700ש"ח).

הוא מחולק בעצם ל2 מגברים של 2 ערוצים , האחד מוציא 130 וואט RMד לערוץ, והשני מוציא כ110 וואט RMS).

לפעמים עדיף למתוח קצת את התקציב אבל לקבל מגבר שיהיה ברכב למשך שנים.

בכל אופן, גם האודיסון וגם הטרו הנ"ל שהם אומנם קצת מעל התקציב ,אבל הם הרבה יותר טובים וחזקים מהארק-אודיו הנ"ל.

under construction..

פורסם

בכל אופן, גם האודיסון וגם הטרו הנ"ל שהם אומנם קצת מעל התקציב ,אבל הם הרבה יותר טובים וחזקים מהארק-אודיו הנ"ל.

מה לא היה ברור במה שכתבתי לפני :wink:.

בקיצור, אני לא כלכך מתלהב מהFD, אני חושב שהם פשוט יקרים מידי מול מה שהם באמת נותנים.

הFD4100 הוא חלש מידי, ה4150 מתחיל להיות מגבר נורמלי.

under construction..

• תוכן חדש...