Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאגסי או סופר לנסר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם זה זמן מה אני משוטט כאן וסוף סוף נרשמתי ,אני לא מבין גדול ברכב אך לכל מי שיצטתרך סיוע ברנו אכספרס או בשילוט רכבים אשמח לתרום מהידע שלי

ולעינייני

אשתי האהובה רגישה לריח סיגריות באוטו אז אנו זקוקים לרכב שני במשפחה רוצים סטיישן,,

ראיתי סופרלנסר אוטומט מסוחר 93 אומר שהיא עשתה 180K קילומטר ,ברור לי שבלי בדיקה כסף הוא לא יראה מימני

שמעתי שאסור להתקרב לסופר לנסר אוטומט יש למישו ניסיון עם הרכב?

אני מתלבט בין המיצובישי או לחפש לגאסי סטיישן מה עדיף?(אמינות ,דלק,חלפים אחזקה וכו)

אנו עומדים על תקציב של 10-12K ובנתיים אין תוכניות להפסיק לעשן,,(להיפך)

אים יש למישהו רכב למכירה גם סבבה להציע

תודה על כל מידע שתטרח\י להוסיף

רונן

:evilbat: רנו אכספרס 1,4 96 :evilbat:

פורסם

בס. לנסר אוטומטית, במיוחד בדגמים ללא קולר גיר, יכולות להיות בעיות בגלל התחממות גיר. עדיף לקחת אחת משנתון מתקדם יותר ועוד יותר טוב ידנית.

מעבר לזה, לא מומלץ לקנות אצל סוחרים, תעשה חיפוש ותבין למה. יש מספיק ס.לנסר בבעלות ידיים פרטיות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...