Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי השבוע ב-3 אירועי מכירות רכב-מרצדס,סובארו וזה של החל ממחר 72 שעות של מרתון מכירות של צ'מפיון מוטרס בסוכניות לסיאט,אאודי,סקודה ופולקסוואגן.

מה דעתכם על הצעד הזה? זה בגלל ירידת היורו? המצב הכלכלי? או שזה בגלל שהם נתקעו עם מלאי?

פורסם

למישהו יש פרטים על המבצעים במרצדס?

התקשרתי ואמרו לי "לא מוסרים מחירים בטלפון. תבוא לא תתאכזב"

נשמע לי קצת כמו שוק רמלה לוד(מבלי לפגוע בשוק) אבל בכל זאת אם מישהו מכיר ויודע יהיה נחמד לשמוע מהם המחירים שלא נתאכזב מהם.

פורסם

נשמע לי קצת כמו שוק רמלה לוד(מבלי לפגוע בשוק) אבל בכל זאת אם מישהו מכיר ויודע יהיה נחמד לשמוע מהם המחירים שלא נתאכזב מהם.

טוב שלא אמרו לך, "עם פול תוספות למבינים" או "לרציניים בלבד, לא להתקשר סתם"

S2000

פורסם

אתה יכול לצחוק עד מחר אבל זה הגיוני לחלוטין. אם אתה רציני ומעוניין לרכוש רכב אז תביא את עצמך לסוכנות ותברר פנים מול פנים את כל מה שאתה רוצה עד הפרט האחרון. אתה תתפלא כמה מקומות לא מוכנים להגיד מחירים בטלפון (ואני לא מדבר דווקא על רכבים).

HDAL, אם היית רציני בנוגע לאפשרות רכישה, אז כבר היית צריך להיות בדרך לסוכנות למשמע הידיעה על הנחות. העובדה שאתה משווה את העניין לשוק, מראה בדיוק עד כמה אתה "רציני". תתקשר לעוד כמה סוכנויות - מעניין אותי אם כולם יהיו מוכנים לדבר איתך על המחיר בטלפון.

פורסם

אל תמהר כל כך להסיק מסקנות לגבי הרצינות שלי.

בסופו של דבר הכל זה פונקציה של מחיר.

יש מחיר שבו הייתי מוכן לשקול רכישת מרצדס 2008, עוד לפני פיזור אי הודאות והערפל של ינואר הקרוב ויש מחיר שלא.

כדי שאני באמת אוציא לפועל רכישה שכזו, המבצע צריך להיות אטרקטיבי מאוד ואני לא חושב שאני צריך להתפנות מכל עיסוקיי רק כדי לשמוע מחיר.

לא לתת מחירים בטלפון זה (אולי) עוד לגיטימי, אבל "תבוא לא תתאכזב" לא נשמע לי עם כל הכבוד, מייצג סוכנות של רכבי פאר.

אני אניח שמדובר בפליטת פה של איש מכירות נלהב.

בתור חובב מרצדס מושבע תמיד תהיה לי נטייה לשפוט אותם לקולא.

פורסם

אתה ממש לא צריך לזרוק הכל ולרוץ לסוכנות, מה גם שזה לא מבצע ל"יומיים בלבד". במקרה ותמצא זמן לברר פרטים נוספים (מה גם שאתה מתעניין ברכישת רכב), קפוץ לסוכנות הקרובה ותברר את כל הפרטים כשאתה יושב מול נציג ולא בשיחת טלפון. בטלפון לא העליבו אותך או משהו, פשוט התנסחו בפשטות. אנשי מכירות של מרצדס אלה אותם אנשים שתמצא בסוכנות אחרת, ולא מזן מיוחד :) כל עוד לא זכית ליחס מבזה לא קרה שום דבר.

פורסם

הכי הרבה שתקבל בטלפון, בכל חנות, יהיו המחירים הרשמיים.

אם תרצה הנחה, בשביל זה כבר תצטרך לבוא לסוכנות.

בין היתר כי הם ינסו לבוא לקראתך כמה שאפשר כדי שתבצע הזמנה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ד),כל התשובות נכונות

ה) אחד החליט לעשות מבצע. אז האחרים הלכו אחרי העדר כדי שלא יפסידו לו לקוחות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני יכול לציין ממקור ראשון שההנחות במרצדס והדילים שהם נותנים עכשיו פשוט מטורפים.

מי שבאמת מעוניין, כדאי לו להגיע במהירות למרכז מכירות של מרצדס והוא יופתע בעצמו מהדילים.

פורסם

1.אין לך מה להעלב, הגיוני לגמרי שחברה מכובדת לא תמסור לך מחירי הנחה בטלפון.

2.אם בחברה היו מגדירים אותך כלקוח פוטנציאלי\חוזר היית יכול לקבל שירות טלפוני מלא וגם לבצע את הרכישה טלפונית.

3.אם אתה מגדיר את עצמך כלקוח רציני אז אתה אמור בעצמך לדעת שאת המשא ומתן עדיף לנהל ב-4 עיניים ולא בטלפון.

4.גם בשוק רמלה לוד לא יתנו לך מחירים בטלפון.

בקיצור, קח את הדברים בקלות ואל תתעקש על שטויות כי אתה לא צודק במקרה הזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לו היית קורא את הפוסט השני שכתבתי ספק אם היית משחית זמנך לכתוב תגובה אבל אם כבר התייחסת:

1.לא נעלבתי.

2.אני מודע ליכולת של החברה לשרת לקוחות פוטנצייאליים תודה.

3.מודע לזה שוב תודה.

4.הטענה שלי לגבי "שוק" לכאורה, הייתה לעניין "תבוא לא תתאכזב" ותו לא.

סה"כ רציתי לדעת אם מישהו היה ושמע מהם המחירים המדהימים לסיבור האוזן.

יש לך PS 3, אני במקומך הולך לשחק בו במקום למצוא נקודות ויכוח שוליות.

(אני, שלצערי לא נהנה מהקונסולה המשובחת כי סוני לא מוסרים מחירים בטלפון!)

נ.ב מאחר ואין לי גישה לאוף טופיק עדיין, ואם כבר טרחת להגיב אנצל את ההזדמנות לאחל לך המון המון מזל טוב, אושר, נחת והצלחה.

שתזכו לנחת בכל מעשיכם.

• תוכן חדש...