Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני הכל אני רוצה להודות לחברי הפורום על עזרתם ועל עצותיהם (במיוחד העצה של לקחת את הרכב לבדיקה שהוכיחה את עצמה

מעל לכל ספק).

הרכב נקנה מהשכרה - עם 50000 ק"מ ומצב טוב מאוד (הוחלף לא פגוש אחורי אך חוצמזה אין שום בגיעה לא בשלדה ולא בשום דבר אחר)

יש לי כמה שאלות

1. שאלת גיר - במידה ונמצאים בצומת מרומזר האם כדאי לשלב להילוך סרק או שלדבר זה אין השפעה כלל על תפקוד הבלמים והגיר

2. הרכב נוסע חלק אך החלפת ההילוכים נעשית לי קצת בצורה מוזרה (נראה לי שהוא מחליף הילוכים מוקדם מדי) הםא יש אפשרות לכוון זו

3. האם יש אפשרות להתאים סאן רוף לרכב לאחר קנייתו - (אני יודע כי יש אפשרות לסאן רוף מקורי במכונית זו) והאם העבודה שעושים בארץ בנושא זה הנה נקייה

כל טוב,

גבריאל

פורסם

קודם כל תתחדש! אני מנחש שזה הרכב האוטומטי הראשון שלך.

לגבי השאלות ששאלת:

1) כל עוד העצירה היא קצרה (כמו בצומת) אין טעם להעביר לניוטרל. התיבה מיועדת לעבוד תקופות קצרות ב D עם ברקס.

2) בהנחה שהכל תקין, לא צריך לכוון שום דבר- ככל שתלחץ יותר על הגז, התיבה תחליף הילוכים מאוחר יותר.

בנוגע לסאנרוף אני לא ממש יודע. אמורה להיות אופציה להתקין סאנרוף, אבל אם זה כדאי או שווה- תצטרך לחכות לאנשים שיודעים יותר ממני בנושא.

"ai motoare capul doare"

פורסם
קודם כל תתחדש! אני מנחש שזה הרכב האוטומטי הראשון שלך.

לא הרכב האוטומטי הראשון אבל זה הרכב הארבע גלגלי הראשון שקניתי מכספי שלי

מה שאומר שאני רוצה להייחס אליו בדחילו ורחימו על מנת שישרת אותי ואת אשתי נאמנה

כל טוב,

גבריאל

פורסם

סאנרוף אפשר להתקין כמעט בכל רכב. תריץ חיפוש בפורום, דובר על כך רבות. צפה לעלות של כ4000-5000 ש"ח לחדש.

לגבי העברת ההילוכים - תלחץ יותר חזק על הדוושה, הרכב ימשוך יותר את ההילוכים :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לי כמה שאלות

1. שאלת גיר - במידה ונמצאים בצומת מרומזר האם כדאי לשלב להילוך סרק או שלדבר זה אין השפעה כלל על תפקוד הבלמים והגיר. חובה להישאר בהילוך. אין להעביר לסרק, זה לא בטיחותי וגם מקצר את חיי הגיר.

2. הרכב נוסע חלק אך החלפת ההילוכים נעשית לי קצת בצורה מוזרה (נראה לי שהוא מחליף הילוכים מוקדם מדי) הםא יש אפשרות לכוון זו. לא.

3. האם יש אפשרות להתאים סאן רוף לרכב לאחר קנייתו - (אני יודע כי יש אפשרות לסאן רוף מקורי במכונית זו) והאם העבודה שעושים בארץ בנושא זה הנה נקייה יש אפשרות, זה לא זול, כ-5000 ש"ח ומעלה לעבודה איכותית, תלוי בסוג הגג הרצוי (חשמלי, לא חשמלי, נפתח, הטייה בלבד וכו').

כל טוב,

גבריאל

תשובות באדום.

פורסם
אין להעביר לסרק, זה לא בטיחותי וגם מקצר את חיי הגיר.

האם אתה בטוח שזה מקצר את חיי הגיר ?

פעם נתקלתי בנהג מונית שטען בדיוק להפך , הוא טען שזה גם המלצת היצרן VW .

פורסם

בנסיעה, תשאיר על D/2/3/+/-,

בעצירה ממושכת[החבר קופץ למכולת, רמזור ארוך במיוחד וכו'], אני אישית מעביר ל-P/N+בלם יד{אל תראה בזה המלצה לעשות כך} עד תחילת הנסיעה מחדש.

----

• תוכן חדש...