Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי נזילה קטנה מהבלוק מנועה, כנירא שיש שם סדק..

הרצתי חיפושים בפורום והבנתי שיש כמה פתרונות לבעיה כמו ריתוף והדבקה. הבלוק ברכב שלי מאלומיניום.

קודם כל, כל המגיבים: "תמכור אותה ותקנה פורשה" קראתי מספיק מהשטויות שלכם, תצברו בבקשה הודעות בנושא אחר.

אני פונה לאנשים שרוצים ויכולים לענות לי על השאלה הבאה:

במידה ואני יצליח לסדר את הסדק, איזו מן הדרכים היא המומלצת ביותר? הדבקה, ריתוך, אולי עוד משהו?

ולכמה זמן הפתרון הזה אפקטיבי?

באמת אודה לעונים. (הרכב שלי מפורט בחתימה)

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

הפתרון הכי טוב לבעייה הוא שימוש במנוע החיפוש של הפורום. מפסיק את הדליפה מיידית (רז ויאשה כרגע בטיפול אצל אורולוג מומחה, יש שמועות שטיפול בפרוסטטה עוזר למנוע אותה).

לגבי המנוע של הפז'ו, בניגוד למנוע החיפוש - בזבוז זמן וכסף. יש כמה אגדות שדבר תיקונים ששרדו. זה כנראה פולקלור צוחפתי.

עבור למי ברז (חיסכון בנוזל קירור יקר), ומשוך את המנוע עד שהנזילה תהיה משמעותית.

אח"כ - הפתרון הוא החלפה (מנוע מפירוק לא יקר כ"כ). כל דבר אחר (פרופוקסי, קוויק ריפייר ושות') יהיה זריקת כסף.

פורסם

חבל שאתה לא מראה את כל התמונה. עד כמה שזכור לי, זו לא פעם ראשונה שנפער סדק. מה עשית בפעם הקודמת?

אם התיקון הקודם לא החזיק מעמד והסדק חזר זה מוכיח לך שאין טעם לתקן, ואם התיקון הקודם מחזיק מעמד ומדובר בסדק חדש, תעשה מה שעשית פעם קודמת.

כמו שהמליץ קודמי, בשלב כלשהו כדאי להחליף מנוע.

פורסם

לא היה לו סדק, אלא רדיאטור סתום.

הוא למד בדרך הקשה, שאם יש אבנית ברדיאטור, היא נמצאת גם במנוע. הבלוק הזה הוא סוס מת, אפשר רק למשוך אותו עד שהנזילה תהיה משמעותית.

פורסם

יש לי את אותו הרכב וסבלתי מאותה בעיה.

אין שום פתרון קסם חוץ מלהחליף מנוע - אני הרכבתי מנוע מייבוא ולא מפירוק מקומי.

עשיתי את זה במוסך ליטל - תתכונן להיפרד מ 5000ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...