Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ מיחשוב - Acer Aspire One

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות מחשב נייד קטן. כרגע Acer Aspire One Intel Atom מאוד קורץ לי מבחינת גודלו ומחירו.

ראיתי את המחשב וגודלו מספק אותי. אני מתעניין בגרסת ה-1GB RAM עם HDD בגודל 160GB.

מצאתי הבדל במחיר בין אחד שנמכר עם LINUX לזה שנמכר עם WIN XP כאשר הלינוקס יותר זול.

האם ניתן לקנות את גרסת ה-LINUX ולהסב אותה ל-WIN XP ?

האם ה-HDD הוא 2.5 אינצ' רגיל לכל דבר ?

האם קיימת אחריות בינלאומית של ACER ?

אני מחפש מחשב קטן בגלל הניידות שלו והמחשב הזה כרגע מוביל אצלי מבחינת מחיר ביחס לתמורה.

אשמח לשמוע חוות דעת באופן כללי מבעלי ניסיון עם מחשב זה או מחשב אחר הדומה לו.

התקציב הוא עד 2000 ש"ח כאשר לא מדובר על קנייה בארץ.

אני מודע לכך שקיים בשוק גם ה-ASUS EEE אבל כל מה שראיתי מוגבל מאוד מבחינת HDD. אם קיימת גרסה בעלת 120GB לפחות, אשמח לשמוע.

תודה לעוזרים

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

קיים גם msi wind שהוא בעל נתונים דומים לacer רק זול ממנו בהרבה.

אגב, גם הדור החדש של ה- eeepc הוא בעל נתונים דומים להם, רק הדור הישן (כמו שלי) הוא בעל ביצועים ונפחים קצת מוגבלים.

לגבי הסבת מערכת ההפעלה, לפחות לגבי ה-eeepc אני יודע שאפשר אם את מביא דיסק של ווינדוז ומחבר אותו דרך כונן cd חיצוני.

msi wind

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1699&CatCode=

eeepc דור חדש

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2162&CatCode=315

פורסם

ליאור אני לא כל כך מודע למחירים בגרמניה אבל בסוף החודש מתחיל שיווק של

Lenovo S10 שעולה על שתי הדוגמאות שעלו פה בערך בכל מובן עם נתונים טכנים זהים.

קרא קצת באינטרנט עליו.

ההארד דיסק של המחשבים האלה והזיכרון רגילים לחלוטין וניתנים לשדרוג.

לגבי מחשבי לינוקס, עזוב לא שווה את המאמץ בשביל חיסכון זעום.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

קיבלתי אתמול את הלנובו S10. עם דיסק של 160 גיגה ו-1 גיגה זכרון.

העלות בחו"ל הייתה פחות מ-2000 ש"ח.

מגיע רק עם XP.

בארה"ב התחילו למכור את גרסת ה-80 גיגה ב- 399 דולר. על פניו נראה מחשב מרשים ביותר ביחס למחיר. מסך מדהים - LED רמקולים חזקים וכל היתרונות הקטנים של לנובו כמו גיבוי ושחזור בלחיצת כפתור.

• תוכן חדש...