Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום דרון.

לא כול כך מילדות תרשה לי להזכיר לך שלי היתה אופל אדמירל בצבע כחול בהיר מנוע GM 8V

ולהורים של שלומית גיסתי לשעבר היה אופל קומודור בצבע זהב.

ובנוסף לעמי סלעית היתה קומודור GSE הזרקה.

בברכה בני ל.

לאופל אדמירל היה מנוע 6 ציל' בנפח 2.8 ליטר עם קרבורטור(145 כ"ס) או הזרקה(165 כ"ס). אופל אדמירל היתה הגירסה המהודרת של האופל קפיטן.

האופל היחידה עם V8 היתה דיפלומט. אני זוכר אחת כזו בתל-אביב, כסופה עם גג סקאי שחור, שעמדה דרך קבע באזור המוסכים מתחת לגשר מעריב(בין דרך פ"ת והמסגר). הפעם האחרונה בה ראיתי אותה היתה לפני כ-10 שנים.

ולעניין הכתבה, עם השנים נתקלתי בארץ במספר קומודור A ו-B, בגרסאות רגילות, GS ו-GS/E. לפני 17 שנה כמעט ורכשתי אחת מבחור חביב בשם אמיר מאיזור פרדס חנה. זו היתה קומודור B קופה לבנה, מדגם GS/E, ידנית. המכונית היתה במצב בעייתי משהו, גמגמה וצפה על מיתליה - כך שלצערי לא קניתי אותה, על אף דחף חזק לעשות כן.

קומודור B קופה GS/E היתה אחת ממכוניות המירוץ הדומיננטיות במירוצי סאלון של שנות השבעים. השילוב של משקל עצמי לא גבוה, התנהגות טובה ומנוע מצוין תרמו לכך. בשעתה, נחשבה מכונית זו למתחרה בב.מ.וו CS קופה, עד צאתה של סדרה 6 ב-1976.

קומודור C כבר היתה מכונית חיוורת בצילן של סנטור/מונזה ויצורה הופסק לאחר 4 שנים בלבד.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לחבר טוב של המשפחה מאזור רחובות נס-ציונה יש קומודור שהוא משפץ, לא יודע יותר מידי פרטים עליה

אך אני יודע שבעבר הלא רחוק הוא ביקש ממני לקנות לו חלקים באי ביי.

אם יעניין אתכם אני אבקש פרטים

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

לאופל דיפלומט היה מנוע V8 5.7 וגיר TH 350 שנילקחו מהחטיבות האמריקאיות של G.M.

בנוסף, הדיפלומט היתה האופל הראשונה שהיו לה מיתלים אחוריים ניפרדים, ולא רק שהם היו ניפרדים, הם היו במיבנה מיתקדם יחסית של דה-דיון.

הדיפולמט היתה ניסיון להתחרות בדגמי ה 8 בוכנות של מרצדס מסידרה S.

בשנת 77' הופסק ייצורה, והניא תיזכר כאופל עם המנוע הגדול ביותר שיוצרה אי פעם וכאופל היחידה שהיה לה מנוע 8 בוכנות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אכן כנראה שראית מנטה, בקשר לרקורד קופה, זאת שלי ממתינה לשיפוץ, היום היא כבר עברה פרוק ופחחות.

התמונה מלפני כשנתיים.

8.jpg

9.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לאופל אדמירל היה מנוע 6 ציל' בנפח 2.8 ליטר עם קרבורטור(145 כ"ס) או הזרקה(165 כ"ס). אופל אדמירל היתה הגירסה המהודרת של האופל קפיטן.

האופל היחידה עם V8 היתה דיפלומט. אני זוכר אחת כזו בתל-אביב, כסופה עם גג סקאי שחור, שעמדה דרך קבע באזור המוסכים מתחת לגשר מעריב(בין דרך פ"ת והמסגר). הפעם האחרונה בה ראיתי אותה היתה לפני כ-10 שנים.

ולעניין הכתבה, עם השנים נתקלתי בארץ במספר קומודור A ו-B, בגרסאות רגילות, GS ו-GS/E. לפני 17 שנה כמעט ורכשתי אחת מבחור חביב בשם אמיר מאיזור פרדס חנה. זו היתה קומודור B קופה לבנה, מדגם GS/E, ידנית. המכונית היתה במצב בעייתי משהו, גמגמה וצפה על מיתליה - כך שלצערי לא קניתי אותה, על אף דחף חזק לעשות כן.

קומודור B קופה GS/E היתה אחת ממכוניות המירוץ הדומיננטיות במירוצי סאלון של שנות השבעים. השילוב של משקל עצמי לא גבוה, התנהגות טובה ומנוע מצוין תרמו לכך. בשעתה, נחשבה מכונית זו למתחרה בב.מ.וו CS קופה, עד צאתה של סדרה 6 ב-1976.

קומודור C כבר היתה מכונית חיוורת בצילן של סנטור/מונזה ויצורה הופסק לאחר 4 שנים בלבד.

שלום .

צודק צודק היתה לי אופל דיפלומט בצבע כחול בהיר אני אחפש תמונה שלה ויעלה בפורום.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אכן כנראה שראית מנטה, בקשר לרקורד קופה, זאת שלי ממתינה לשיפוץ, היום היא כבר עברה פרוק ופחחות.

התמונה מלפני כשנתיים.

איזה רכב יפיפה זה הקופה !!

האחות החטובה של ה-4 דלתות.

כיף לדעת שתתצטרף עוד רקורד C לשורותנו :-P

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני לא בטוח בין אם זה אופל רקורד או קומודור אך הנה תמונה שצילמתי פעם והמכונית עדיין עומדת שם:

DSC00928.JPG

גם אני מגיע למפגש שפלה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זכורה לי אופל קומודור בצבע ירוק כהה עם גג סקאי שחור, 2800, שחנתה בתחילת שנות ה-90 באזור הרבנות בת"א, ליד איכילוב.

הרכב היה בבעלות דוגמנית ידועה בשעתו (חיילת באותה עת) שקיבלה אותו בירושה ממישהו במשפחתה.

מאז הדוגמנית הפכה לעו"ד וגם עברה לגור בניכר והאופל נעלמה לה.

מעניין אם היא בבעלות מישהו בפורום?

HFturbo

• תוכן חדש...