Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

עם בוא הגשמים ולאור מצבם הלא-מזהיר של המגבים הקדמיים בקסנטיה שלי (שנת 99', למקרה שיש משמעות למודל), אני מתכוון להחליפם.

בפעם הקודמת שהחלפתי אותם, במהלך טיפול שגרתי אי-שם בשנת 2006, נאמר לי ע"י בעל המוסך (מורשה מטעם לובינסקי) שבשל צורת השמשה אין מגבים תחליפיים לקסנטיה; מקוריים, כפי שהותקנו באותה הזדמנות, עלו לי כ-100 ש"ח לזוג :shock:.

יש לציין שהם עשו עבודה טובה בהרבה מהזוג אותו החליפו ושנקנה בזמנו בחנות רגילה לאביזרי רכב, כך שבהחלט ייתכן ויש אמת בדבריו של בעל המוסך (איש ישר וחביב).

האם כצעקתה? הייתכן שבאמת אין מגבים תחליפיים איכותיים במחיר נורמלי (ולא, אין לי כל כוונה להתקין זבל עלום-שם רק בשל מחיר זול) ואאלץ להעשיר שוב את קופת לובינסקי בסכום תלת-ספרתי של זוזים עבור הנ"ל?

תודה רבה לעוזרים!

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

יש תחליפיים של בוש שהם מעולים בד"כ

הדגם שדרוש לך הוא הA606s או 488S

ניתן להשיג אותם בכל חנות חלפים נורמלית או אצל היבואן לדיקו מאחורי קניון הזהב בראשל"צ.

• תוכן חדש...