Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לנגן MP3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך נגן הכי פשוט שיש בעיקרון.

אין לי צורך במסך, רק שיהיה זול קטן עם נפח של 4 גיגה ומעלה. רצוי גם עם סוללה שתחזיק 3 שעות ניגון

אם יש משהו עד 200 ש"ח זה יהיה מעולה. כמובן שלא משהו שיתקלקל אחרי שעה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ממליץ.

גרסת ה 4 מגיעה אפורה.

גרסת ה 2 (יש לי לטובת ריצות) מעולה, אורך הסוללה איכותי, קל להטענה ופשוט לתפעול.

חיסרון : אין תמיכה בשירים בעיברית.

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

ממליץ בחום על I7 של iaudio/cowon.

רכשתי אותו לפני הטיול שלי בדרא"מ והוא ענה על הדרישות מעל ומעבר למה שציפתי.

הוא אמנם לא עולה 200 שקל, אך זוהי השקעה ארוכת טווח משתלמת.

גם היום, חצי שנה אחרי הטיול, אני משתמש בו לריצות כושר יומיות, אימונים בחד"כ ואפילו סתם כשאני נוסע ברכבת כשמזדמן לי.

בזאפ נמצאת גם ביקורת שרשמתי עליו לפני הטיול ואני יכול להגיד לך שהוא עמד ללא דופי בתלאות הדרך כולל טראקים רבים.

הנה תמצית:

-קל משקל וקטן מימדים.

-ממשק נוח מאוד עם לחצני מגע הניתנים לויסות דרגת רגישות.

-זמני נגינה ארוכים מאוד! (היצרן מדבר על 60 שעות נגינה, אני יכול להעיד שבהערכה גסה לא הייתי רחוק מהנתונים האלה וזה כלל שעות ארוכות בטיסות ובנסיעות רבות)

-הוספה והורדה של שירים ללא צורך בתוכנה (כמו באייפוד למשל).

-עמידות (מבוסס זכרון פנימי ולא דיסק קשיח, מה שמקנה לו גם מהירות וגם עמידות בפני פגיעות).

-תומך בעברית ללא צורך בעדכונים.

לא תכננתי להשקיע בנגן הרבה כסף בזמנו (כמעט שנה אחורה) ואני רכשתי אותו דאז ב-800 שקל.

שווה כל שקל! הייתי בטוח שהוא יהיה זרוק במגירה אחרי הטיול והתבדתי.

אמיר.

פורסם
ממליץ בחום על I7 של iaudio/cowon.

רכשתי אותו לפני הטיול שלי בדרא"מ והוא ענה על הדרישות מעל ומעבר למה שציפתי.

הוא אמנם לא עולה 200 שקל, אך זוהי השקעה ארוכת טווח משתלמת.

גם היום, חצי שנה אחרי הטיול, אני משתמש בו לריצות כושר יומיות, אימונים בחד"כ ואפילו סתם כשאני נוסע ברכבת כשמזדמן לי.

אמיר.

מצטרף להמלצה החמה!

פורסם

מצטרף להמלצה על הקריאטיב - איכות נגינה מצוינת,

"דוחף" בקלות כל אוזנייה. אפשר להתפשר על הנפח

ולשלם מעט פחות, אבל זה עדיין נגן יקר יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ממליץ ללכת על מותג ידוע כמו אייפוד, סאנדיסק וכו'.

לפני כשלוש שנים קניתי אייריבר, שאז היה היחיד שהציע גם 40 ג'יגה וגם רדיו, בשביל הריצות על הליכון.

הוא התקלקל (מזל שזה היה עוד באחריות) והיה בתיקון בחו"ל 4(!) חודשים. מידי פעם הוא עושה בעיות וגם קשה למצוא לו חלקים וצריך לאיים כל פעם על "באג" כדי שיספקו חלקים, כמו שמחייב החוק.

לריצות בחוץ קניתי לפני חודשיים אייפוד שאפל. הוא לא יספק אותך כי יש לו רק 2 ג'יגה, אבל בזכות היותו מותג וזה שהוא פשוט עד כדי פרימיטיביות, אני בטוח שיחזיק מעמד עוד הרבה שנים.

פורסם
מצטרף להמלצה.

גם אני מצטרף ( Sansa Clip). תמורה מעולה לכסף.

תהליך העדכון לעברית היה קצת מפחיד (נתקע) אבל עבר בהצלחה.

:turn-l:
פורסם
לפני כשלוש שנים קניתי אייריבר, שאז היה היחיד שהציע גם 40 ג'יגה וגם רדיו, בשביל הריצות על הליכון.

תן לי לנחש, הנגן הזה חטף הרבה טלטלות?

• תוכן חדש...