Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS+רדיו מובנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היכן אפשר לרכוש ולהתקין מערכת שהיא תהיה גם GPS הניתנת לעדכון וגם רדיו באותה הקונסולה? והיכן ניתן להתקין דבר כזה שיהיה קבוע ברכב?

יש לכם המלצה לדגם שהוא אמין וטוב? תודה!

פורסם

אין לי ממש תקציב מוגדר לזה..

אני רוצה מכשיר טוב ואמין שיעשה את העבודה ושתוכנת הGPS תהיה ניתנת לעדכון.

הרכב הוא פולו2008..אז לא משהו גרנדיוזי.

פורסם

תנסה לשלוח הודעה פרטית לאפי 4*4 - הם כבר פרסמו ת'רדים עם כאלו מערכות מותקנות.

תיכנס לזאפ ותחפש HU שהוא גם DVD עם מסך מובנה, אני בטוח שתמצא כמה שיש להם גם GPS.

תיקח בחשבון שמחיר של מערכת שכזאת שהיא לפחות סבירה יהיה מחיר שבו אתה כבר תוכל לעשות פרוייקט של מחשב לרכב, תריץ חיפוש על הודעות של משתמש בשם "עתיד" ושל "POZ" - אולי כדאי לך לשקול גם אופציה כזאת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בארבו קודם כל באיזה רכב מדובר,נכון שכמעט בכל רכב ניתן להתקין השאלה איך ומה גודל ההשקעה

ישנם רכבים שעם אותו מוצר התתקנה פשוטה ובסיסית וישנם רכבים שצריך מתאמים למינהם והתאמות בנייה במקרה הצורך ואזי המחיר משתנה עקב העבודה (שחשובה שתהייה איכותית כי זהוא שמו האיכותי של המתקין)

אם תרצה עזרה כל שהיא נשמח לעזור ולייעץ עד כמה שאפשר עם תמונות של עבודות שבוצעו

שבת שלום וIANOSFORCE תודה על הפרגון.

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

הי אפי, מדובר בפולו 2008, יש לי מקום יעודי למערכת דאבל דין שם, אז פשוט אפשר להכניס לשם את המערכת.

העניין הוא שאני לא מוצא דגם נורמאלי הכולל גיפיאס טוב.

פורסם

ישנם כמה מוצרים שגודלם כגודל דבל דין אם אתה רוצה שמות מוכרים אזי יש את הגי וי סי ,פיוניר,קנווד ואז מקס צריך מתאם פלסטיקה אם לא במותגים יש לך את הקסקא נקווקס אפשרות שנייה היא מכשירים מתואמים לרכב ואז יש לך את הקסקא,ניפון,ושל רדיו מילאנו

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

לפני שאתה קונה מוצרים לא מוכרים שאין להם אבא ואמא תריץ חיפוש מה סוף דינם. עדיף להשקיע עוד קצת ולקנות מחברה מוכרת מאשר זול שאחרי זה יעלה לך ביוקר.

IBIZA 20vt

פורסם

אני מכיר את שמות החברות, ואני רוצה משהו איכותי שאתם ממליצים..בגלל זה שאלתי.

מצאתי בחו"ל כמה דגמים הכוללים GPS אבל באמת שאני לא יודע מה מומלץ.

בארץ אגב לא הצלחתי למצוא משהו עם GPS.

פורסם

נותנים לך אצבע - אל תטרוף את כל כף היד.

תריץ חיפוש בZAP ובאתרים בחו"ל, זאת הפרנסה שלהם - למה אתה מצפה? שהוא גם יגיד לך אצל מי לקנות ואיך לקבל הנחה?

אני המלצתי על אפי כי יש לו בית התקנות שעושה לאחרונה הרבה עבודות כאלו והתרשמתי לטובה מהמקום ומצוות העובדים.

לדעתי, תמשיך בהודעות פרטיות ברגע שאתה כבר רוצה להנעל על דגם מסויים ובטח ובטח שעל הצעת מחיר לעבודה או משהו כזה.

יש עוד מתקינים שאתה יכול להוועץ איתם - כמו רוני (יגאל-בנץ), שמעון מסאונד סטורים, א.ד.י מערכות (שגם עושים הרבה עבודות כאלה) - אבל החברה הכי פעילים בקטע הזה ולדעתי גם הכי פעילים בפורום בקטע הזה הם אפי 4*4

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתם פשוט לא הבנתם את מטרת השרשור או שאני לא הסברתי נכון

:)

אני מחפש המלצה שלכם מנסיון, לדגם כלשהו הכולל GPS ורדיו..

ברגע שתמליצו לי על דגם כלשהו אני כבר אמצא מתקין - המתקין זה לא הבעיה פה בין אם זה אפי או מישהו אחר.

אני לא רוצה לקנות דגם שהוא לא מומלץ מאנשים שניסו אותו פשוט. תאמין לי שחרשתי על זאפ כבר.

פורסם

אדון בראבו הנחמד כל מוצר מהמוצרים שהוזכרו הם מוצרים שהותקנו על ידינו בחל מה וכלה ב,מוצר כל שהוא שיש לנו חשש לגביו לא יותקן כי עבודה חוזרת פעם אחת כבר לא אפקטיבית לא לנו ולא ללקוח.

• תוכן חדש...