Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת פח חזית במאזדה 6 ירידת ערך ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים !

יש לי שאלה לגבי ירידת ערך של רכב מאזדה 6 שעבר תאונה קלה שבה הוחלף פח חזית ??

האם צריך לדרוש משמאי לקבל ירידת ערך , אם כן כמה אחוזים ?

אייך מקבלים את האחוז הזה רק במכירה או ישר אחרי התביעה ?

תודה לעוזרים

צום קל וגמר חתימה טובה.

פורסם

אין פח בחזית.

אם הולפו כנפיים ו/או מכסה מנוע דבר עם השמאי לגבי ירידת ערך מסחרית. נמק את דבריך בקושי במכירה עתידית של הרכב.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

BURZUM

זה מה שרשמו במוסך הוחלף פגוש קידמי + מגן פגוש + 2 פנסים + פח חזית + צבע למכסה מנוע.

לא יודע למה הם מתכוונים יכול להיות זה חלק שמחבר את הפנסים ..

מה הכוונה בפח חזית במאזה 6 אף אחד לא יודע ???

פורסם

פח חזית הינו כינוי או שמו של הפח העליון שמעל הפנסים או המצנן ומחבר בין שתי הכנפיים הקידמיות .

במכוניות רבות בעבר (אבל גם כיום ) הפח היה מפח ואפילו היה מחובר כיחידה אחת עד לחלק התחתון לקורת רוחב .

אם הפח היה ביחידה אחת עד למטה וכלל למעשה את החלק שמסביב לפנסים אזי נקרא חלק זה פח משקפיים .

טוב עכשיו למאזדה 6 (כן וגם ה 3) יש פח חזית שעשוי מפלסטיק ,זה החלק השחור מעל הפנסים ומקשר בין הכנפיים הקידמיות.

החלק במרבית המכוניות כיום עשוי מפלסטיק קשיח על מנת לא להסב נזק רב להולכי רגל ,דבר שנבחן אצל מרבית או כל יצרני הרכב.

הפח חזית אומנם מורכב במאזדה ע"י ברגים בלבד ולא כמו במאזדות הקודמות ע"י הלחמה,אבל אם תדרוש תקבל ירידת ערך בגין החלפה זו ,שכן במכירה עתידית יהווה פגם זה פגיעה בסחירות הרכב.

תדרוש לקבל ירידת ערך בגין מכסה מנוע ושתי כנפיים שהולחפו .

אם השמאי הוא מטעם חברת הביטוח ,ישנה אפשרות שינסה (אני בטוח) להפחית את גובה התשלום ולחסוך לחב' הביטוח .

פורסם

עקרונית, קיימת הפחתת ערך

כמה, אי אפשר להגיד ללא בדיקה רצינית.

פנה לשמאי בלתי תלוי עם החומר וקבל חוות דעת.

אגב, האם החלפים שהוחלפו הנם חלפים מקוריים ?

פורסם

אבולושיין

תודה אחי על ההסבר הכל כך מקצועי אפילו במוסך לא קיבלתי כזה הסבר .. :)

הוחלפו שני פנסים + פגוש קידמי + מגן פגוש + פח חזית. כנפיים לא נפגעו.

אם למשל אני מקבל 2% ירידת ערך , ז"א אני יקבל בצ'ק את עלות התיקן + 2% ממחירון הרכב על ירידת הערך ?

gurvitz

הפח חזית תחליפי, כל השאר מקורי.

• תוכן חדש...