Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך .. אני יתן לכם את הפרטים שיש לי ברכב יש לי לנסר די ישנה 93 .. אז כך זה מה שיש לי ברכב ..

רדיו דיסק של פיוניר 6000

רמקוללים של פיוניר 460 וואט 5 way +שתי רמקולים של פיוניר 4 אינץ 110 וואט

מגבר של דומבוס 2700 וואט

מגבר של פלטיניום 12 וולט 1000 וואט

סאב של פיוינר 12 אינץ 1200 וואט

לא משנה מה עשיתי כמה שיחקתי אם הכיוונים ..שומעים חרא חרא חרא .. רק אם אני שומע עד עוצה 30 ווליום אז אני שומע טוב אבל ברגע שאני עובר אותם שומע מגעיל ברמות מטורפות והסאב נעלם כאילו אין לי סאב . איך אפשר לכוון אותם טוב פחות או יותר בבקשה .. ותודה מראש

:roll:*MATAN* EVO.............
פורסם

מאוחר מדי.

קרא את כללי הפורום ופתח שרשור עם כותרת העומדת בכללים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...