Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש מצתים

MODENA
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק לעזרה בהתאמת מצתים(פלגים)לרכב מסוג פונטיאק שנת יצור 1939.מצתים חמים בעלי הברגה קצרה.חיפשתי ברשת ללא הצלחה.תודה למשיבים.

פורסם

תבדוק עם אלו:

California Pontiac Restoration

820 Poinsettia

Santa Ana, CA 92701

Ph: 714-245-9800

Toll Free: 1-877-504-8124

Fax: 714-245-9269

[email protected]

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

מספר מצת שיש לך היום אולי יעזור .

לפי מה שמצאתי בספריה שלי מפנקס פלגים של חברת לודג' משנת 1959 (לקח לי יותר משעה) אתה זקוק לאחד מהפלגים המפורטים להלן:

LODGE BAN הברגה 14 מ"מ

CHAMPION J12 או J12J או J14 או U112

AC 48 או 48X או 47COM

autolite A11 או AT10 או A9

KLG TF 250

BOSCH W 125 T3

המרווח "0.025 או 6.5 .0 מ"מ (בעצם 0.635 מ"מ)

שלמה דן גדרון

פורסם
זקוק לעזרה בהתאמת מצתים(פלגים)לרכב מסוג פונטיאק שנת יצור 1939.מצתים חמים בעלי הברגה קצרה.חיפשתי ברשת ללא הצלחה.תודה למשיבים.

תחפש באיביי אצל היוזר bgdriver במידה ואין לו כרגע און-ליין למכירה ברשת, שלח לו שאלה ב"פ והוא יחזור אליך (יש לו מאחור ..). הוא מחזיק פלגים לכל המכוניות הקלאסיות במחירים סבירים מאוד.

הלינק לחנות שלו באיביי

יורם

פורסם

מספר הפלאג שיש לו כיום לא אומר שהוא מתאים

ביקשת פלאג חם , אתה יודע מה ההבדל בין חם לקר ?

חוץ מזה יעזור איזה מנוע יש לך ואיזה רכב

בדקתי בסאמיט

והמודל הכי ישן שיש להם שם הוא שנת 46 והפלאג הוא

http://store.summitracing.com/egnsearch.asp?Ntt=plug&N=700+4294908153+115+4294920309&Ntk=KeywordSearch

יכול להיות שהוא מתאים לך סה"כ זה הפרש של 6 שנים בערך ויכול להיות שזה אותם מנועים עם שינויים קטנים

של יחסי דחיסה וכו

אבל הכי טוב

זה לבדוק ספציפית למנוע שלך באינטרנט

ואת זה אני בספק אם יהיה מישהו שיוכל לתת לך תשובה פה בפורום

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

תודה למשיבים.כרגע ברכב יש champion rj 12 c ,אני לא בטוח שזה המצת האידיאלי.נפח המנוע 3654cc .באחד הספרים נתקלתי שהgap (מרווח)צריך להיות 0.020-0.026 האים פרטים אלו שופכים מעט אור לסוגיה?

פורסם
מספר הפלאג שיש לו כיום לא אומר שהוא מתאים

ביקשת פלאג חם , אתה יודע מה ההבדל בין חם לקר ?

חוץ מזה יעזור איזה מנוע יש לך ואיזה רכב

זה לבדוק ספציפית למנוע שלך באינטרנט

ואת זה אני בספק אם יהיה מישהו שיוכל לתת לך תשובה פה בפורום

אז למרות הספק שלך אני אשיב.

1. הספר שאני בדקתי בו הוא ספר של חברת הפלגים לודג' משנת 1959 ולכן יש בו נתונים של הפונטיאק 1939.

2. עד 1942 היה אותו הפלג ומ 1943 פלג אחר.

3. הפלג שמותקן היום נראה לי מתאים וההבדל הוא שהיום הכניסו נַגד שבא לידי ביטוי באות R. אני לא בטוח מה ממשמעות האות c

____

ל- modena מה הבעיה ברכב? חברה' מספרים שהרכב כל הזמן אצל חשמלאי. אתה חשמלאי או הרכב בתיקון?

שתף אותנו בצרות ואולי נוכל לעזור. אולי לא.

אם הפלג תקין אז כנראה שזה הפלג.

אם יש בעיית חשמל במנוע תמיד ישנה אפשרות שהפלג בעצמו לא תקין, שלא לדבר על החוטים, מתח גבוהה ומתח נמוך, הקבל, הפלטינה, הרוטור, או מכסה המפלג.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...