Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עופר - בגלל שהL4 קובע בעצם את אופי הצליל זה יהיה לשבור אותו.

לטוויטרים ולמידבאסים של רועי יש אופי מאוד מסויים, הטוויטרים מעולים ולדעתי עדיפים על הL1 אבל הם בקושי יבואו לידי ביטוי במידה והL4 יעשה את רוב העבודה ולכן הוא צריך לשמוע אותו עובד בשביל להחליט.

לעומת זאת את המיד של הסקאן ספיק הוא לא ממש חייב לשמוע אם הוא אוהב את הסט הנוכחי שלו, אם כי, תמיד רצוי.

ככה או ככה - הימור מאוד בטוח, מאוד משתלם ומוצלח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבחירה כבר ידוע מראש, 12W יהיה המיד שלו.

במחיר של 235$ לוופר(יחיד) ו398$ לטוויטר(יחיד), ניתן להבין שמחיר של 285$ למיד(יחיד) לא יעצור אותו.

רק עם מה תחתוך אותם? H701 או H900? או קרוס כמו שלי, אנלוגי? יש גם אפשרות לHU שתומך 4WAY כמו 7200MK2 או יחידה של קלריון DRZ9255.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אין שום קשר בין הרכיבים , ולפי הוופר והטוויטר אין שום דרך להקיש על המיד. מה עוד שאין לו שום מושג איך נשמע המיד של הסקן ספיק ובטח ובטח שאין לו מושג איך המיד נשמע בתנאים המסוימים של הרכב שלו ובנפחים כאלו או אחרים שכל שינוי הכי קטן יכול לשנות הכל.

שלא תבינו לא נכון , אני לא בא לרגע להגיד שה L4 עדיף או משהו כזה . אני מההתחלה אמרתי לו וגם כתבתי פה שצריך לשמוע , ואני אומר יותר מזה שבמקרה של רועי שאין לו מושג מה הוא רוצה, עדיף לקנות אך ורק רכיבים שהוא מכיר שמע ויודע איך הם נשמעים ברכב , ואיך הם נשמעים בסוג התקנה מסויימת שאותה הוא יחליט לעשות.

הטוויטר שלו מצוין מפורט ומדויק , אין לו שום בעיה יתרון או חיסרון בשידוך עם אף מיד אחר ברמה דומה (יהיה המיד אשר יהיה ) .

עוזי - ההחלטה מה לקנות לא קשורה לכסף , למרות שה L4 זול יותר זה לא אישיו כאן. ולגבי האקלפיס - איפה ראית שיש לו קרוס של 4 וואי ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לCD7200MK2 אין קרוס 4WAY אלא "רק" 3WAY.

המכשיר היחידי שיש לו קרוס 4WAY מובנה הוא הDRZ9255 הידוע באירופה כHX-D2.

הבא בתור יהיה הP9 קומבו(HU+פרוססור) שיש לו 4WAY.

או ללכת על מכשירי אלפיין שתומכים בשילוב הH701 או הH900 (היקר להחריד).

לעניננו, גם אני שוב מצתרף להמלצה של עופר ולהמלצתי הראשונית-לשמוע!.

למרות שאני טוען שב2 המקרים אין מקום ליפול, עדיין חייבים לשמוע.

אם אני יכול לתת את המלצתי האישית, אז כמובן שהייתי בוחר ב12M לסט-אפ הנוכחי של רועי.

under construction..

פורסם

אמנם שמיעת מיד X או Y ברכבים אחרים, על סטאפים שונים משלך, בנפחים אחרים ובאקוסטיקה אחרת, לא תתן לך אינדיקציה איך אותו מיד יישמע וישתלב בסטאפ שלך וברכב שלך, על שלל תכונותיו האקוסטיות, אך בהחלט ייתן לך 'טעימה' מאיך זה יכול להישמע.

לכן אתה צריך לשמוע את שניהם, עדיף כשהם עובדים לחוד, בלי שאר האלמנטים. כך יהיה לך קל יותר לגבש את החלטתך.

אגב, באיזה קרוס 4WAY אתה מתכוין להשתמש?

פורסם

לידע כללי, אלפיין הפסיקו לייצר את ה H701. אז כדאי למהר:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
הבחירה כבר ידוע מראש, 12W יהיה המיד שלו.

במחיר של 235$ לוופר(יחיד) ו398$ לטוויטר(יחיד), ניתן להבין שמחיר של 285$ למיד(יחיד) לא יעצור אותו.

רק עם מה תחתוך אותם? H701 או H900? או קרוס כמו שלי, אנלוגי? יש גם אפשרות לHU שתומך 4WAY כמו 7200MK2 או יחידה של קלריון DRZ9255.

לצערי, שום דבר לא יעצור את רועי.

לשמחתי, זה בדיוק מה שאני אוהב בו - הוא מצ'וגע.

לפני שאתה הולך על קומבינת הפיצול - תשיג לך קרוס חיצוני שיכול לתמוך 3 WAY - בכדי שתהיה לך הגמישות לשלוט בסאב בנפרד מהוופרים - זו מקפצת מדרגה של ליגה שלמה הקטע הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צביקה , סחטיין על הקישור .

השוואה יפה ואני חייב לציין שאני בהחלט מבין ומזדהה עם מה שהוא רשם.

כמו שנטחן כבר , אין ספק ששני הרכיבים לא פחות ממעולים ונשמעים כמו שצריך , אבל הגמישות של ה L4 היא זו שנותנת לו את היתרון שכן הטווח תדרים שהוא מנגן בצורה מושלמת (לא יכול לנגן , אלא עושה את זה בצורה מושלמת) מאפשר כיוונים שונים ואפליקציות שונות שנותנות יתרון אקוסטי מאוד משמעותי ועל זה יעידו כל מי ששמעו את המידים ובכלל חשבו שהסאונד מגיע מהטוויטרים 8)

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

רועי, אל תאמין להם. ה L4 הוא טוויטר מגודל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוויטר מגודל, שמנגן 200 הרץ :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...