Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה לגבי התקנת הטוויטרים כחלק מקומפוננטים. בדרל כלל ממה שראיתי רוב האנשים שמים את המידים בדלת ואת הטוויטרים על הדשבורד. אבל האם זה לא סותר את כל התאוריה של בניית הבמה? האם לא צריך לשים אותם כמה שיותר קרוב לרמקול עצמו?

איפה האידיאל לשים את הטוויטרים כשמתקינים קומפוננטים מקדימה ומאחורה?

פורסם

בעיקרון לפי הספר (עד כמה שידוע לי) רצוי שהמרחק בין האלמנטים יהיה כמה שיותר קרוב אבל לא צמוד גם,יש מרחק מסוים שהם צריכים להיות אחד מהשני בשביל לקבל תוצאה אופטימלית.

בעיקרון ברכב זה בעייתי מכמה סיבות,הראשונה זה הדלת שצריך לעשות בה חור או לבנות את הדיפון מחדש בשביל שיהיה מקום לטוויטר.

סיבה נוספת שהמיקום בדלת לייד המיד גם לא אידיאלי מכיוון שהוא נמוך מדי ואז יש הפרש מרחקים בין באוזן לאלמנט, ולפי הספר אתה צריך הרי לשבת בדיוק באמצע בין הרמקולים כשהם בגובה האוזניים פחות או יותר.

והכי נוח פשוט להתקין את הטוויטרים על הדש בורד ככה סתם או במקומות יעודיים בדש בורד או על הקורות או אפילו בחלק מהרכבים יש מקום מסוים לטוויטר בדלת ליד ידית הפתיחה.

אתה צודק במה שאתה אומר פשוט רכב זו סביבה נורא בעייתית לרמקולים ולכן נוצר הצורך באילתור מקומות התקנה לאלמנטים.

פורסם
איפה האידיאל לשים את הטוויטרים כשמתקינים קומפוננטים מקדימה ומאחורה?

כל התאוריות וכל נושא התמונה והבמה מאבד משמעות כמעט לגמרי ברגע שאתה מחליט לשים רמקולים מאחורה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לחבר אותם למשולשים של הדלת.. ליד הראי החיצונית.. המקום הזה בגובה פחות או יותר נורמלי והטוויטר זורק משם את הצליל וכל האיזור של הדש בואורד עם השמשה הקדמית הוא איזור די אקוסטי בהנחה ואתה מצמיד את הטוויטר למשולש ולא עם הפנים אליך על הדש..

• תוכן חדש...