Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לך חניה בטאבו בשטח החניון? למה לא תשים שם את האוטו?

יש לי 2 חניות בטאבו הבעיה היא שיש לי 5 מנטות חוץ מ-2 הרכבים הקבועים בבית (קורולה וקליאו). הקורולה חונה בחוץ, הקליאו חייבת להיות בחניה וביחד איתה עוד מנטה אחת. עוד מנטה נמצאת בחניון באחת הפינות (זאתי שניסו לקחת), מנטה נוספת נמצאת בחניה של החברה, עוד מנטה בחניה זמנית אצל חבר והמנטה האחרונה כרגע אצל הפחח.

ברגע שיש לאוטו טסט זה פחות בעיה כי אפשר להחנות בחוץ, הבעיה שלי הייתה עד היום שלכל המנטות לא היה טסט.

כיום אני עובד במרץ החזיר לכביש 3 מנטות לכביש ו-2 נוספות אני מנסה למכור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תודה רבה על העצות חברים אבל החניה המדוברת היא חניה תת קרקעית (חניה אידיאלית כי היא מכינה מנזקי אקלים, מגינה מסתם אנשים צרי עין ברחוב וגם לא ניתן לגנוב את הרכב עם מנוף). מכיוון שזו חניה תת קרקעית לא ניתן לקדוח ולעשות בלאגן כי גם ככה יש לי מספיק צרות עם השכנים.

הפחד שלי הוא שאחד השכנים ינסה לקשור את המנטה שלי לג'יפ שלו וככה יוצא אותה מהחניה (זה כנראה מה שהם ניסו לעשות עכשיו רק שהם היו טיפשים מדיי להשתמש בכבל מגומי) ולכן אני מעוניין לקשור אותה לאחד מעמודי היסודות של הבניין (כדי שבפעם הבאה שהם יחזרו עם כבל רציני תחכה להם הפתעה).

בו'נא, זה לא אמור להיות מקום תרבותי קצת, הבית שאתה גר בו?:shock: בכ"ז, מקום, וכאלה... -ומה הולך פה, מערב פרוע- לקשור לג'יפים, לזרוק רכבים של האחרים, WTF?!?:shock::roll::evil: מה, יש כ"כ בעיית חניה בחניון שלכם, שאי-אפשר לדבר עם האנשים, כדי שיבינו, שהאוטו יקר לך ואתה שומר עליו, וזה לא סתם גרוטאה חלודה, שאתה מתעצל לזרוק (וראיתי מספיק כאלה בכל מיני חניונים של בניינים "יוקרטיים", שעומדות ומעלות אבק שנים, ולא נוגעים בהן)?! ואם זה הגיע עד למצב כ"כ גרוע- אז, גם השרשרת לא ממש תעזור, זה רק ירגיז אותם עוד יותר, והם עלולים לגרום נזק כבד לאוטו! אין לך פתרון אחר, מאשר לנסות לשכנע אותם, לדעתי! אנחנו לא מדברים כאן על גנבי ברזל "רגילים", שאותם שרשרת הייתה מרתיעה וגורמת ללכת לחפש מזל למקום אחר בגלל חוסר כדאיות זמן/כסף/סיכון- כאן אנחנו מדברים על האנשים, ששמו לעצמם למטרה לגרום לך לפנות את המקום, וזה שונה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מחזק את הבחור מעלי.

צריך לפתור את הבעיה מהשורש,

לא לנסות לגרום להם לדרכים חדשות ויצירתיות להזיק לך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חבר'ה, תאמינו לי שאני ניסיתי כבר לדגבר לליבם אבל זה לא עוזר כאשר יש לך מעל ל-80 משפחות בבניין.

בעיה נוספת היא שהדירה לא בבעלותי אלא בבעלות הורי והם לא רוצים להיכנס לכאסח עם השכנים (הם לא חובבים גדולים של השגעון הזה של המכוניות).

אני לא מאמין שיעשו נזק לאוטו כי מצבו החיצוני לא טוב. ישרטו את הצבע? גם ככה הרכב יצטרך לעבור פחחות רצינית. ישברו שמשה? יש לי במחסן עוד 2 סטים של שמשות. עם יד על הלב, הרישיונות של האוטו הזה הרבה יותר חשובים לי מהאוטו עצמו. אני רק רוצה להבטיח שאני עושה את מירב המאמצים לשמור על האוטו הזה בחיים ולא סתם זורק אותו בחניון ללא הגנה.

ד"א, החניונים עם הרכבים הישנים שראית זה בטוח רכבים שחונים בחניה בטאבו. אם אני אעמיד את הרכב בחניה הפרטית שלי אז השכנים לא יוכלו להגיד לי כלום.

לצערי אני למדתי שגם כשאתה גר בשכונות הכי טובות שיש בעיר שלך (במקרה שלי רמת גן), עדיין תופתע לגלות איזה אנשים מגעילים יש גם פה (ואתה יודע בדיוק איפה אני גר).

רוצה דוגמאות? כאשר נכנסנו לדירה עשינו שינוי קטן במרפסת. השכן מלמטה שבבעלותו מועדון לילה עלה לדירה ותקף את אמא שלי (מזל שהיו פועלים בדירה שעצרו אותו) בגלל שהפועלים עשו רעש והפריעו לו לישון. השעה הייתה 11 בבוקר, לא 12 בלילה.

הגשנו תלונה במשטרה, אתה חושב שזה הזיז לו? לבנאדם יש גיליון הרשאות שיגרום למגילת העצמאות להראות כמו רשימת קניות למכולת.

מקרה נוסף שקרה זה אופנוע שעלה באש במקריות באמצע הלילה. לאחר חקירה של המשטרה מסתבר שזה היה ריב על חניה בין השכנים (יש בחניון מקום מיוחד שמוקצה לאופנועים והשכנים רבו בניהם למי שייכת החניה הכי קרובה למדרגות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הפתרון פשוט יותר ממה שאתה חושב, רכב במצב לא טוב מעלה לאנשים מסויימים את הסעיף, זה מוריד מערך הדירה, זה תופס מקום חניה, זה פתח לצרות, זה מסוכן לילדים , זה סכנה בריאותית, זה מקום שמחבלים יכולים לשים פצצה(?!)...

תאמין לי שמעתי את כל הסיבות...

שטוף את הרכב, שים כמות יפה של ווקס, קנה כיסוי רכב טוב (ראה שירשור ארבעה העונות) וכסה את הרכב! רחוק מהעין רחוק מהלב!

הכיסוי מעביר מסר-"זה רכב שמישהו רוצה, אוהב ומשמר, ולא סתם גורטאה... בבקשה להתרחק!"

כך גם תימנע מידים זרות לפשפש ברכב, שריטת מיותרות וגניבת חלקים, במשך הזמן העין של השכנים תתרגל לרכב המכוסה שניראה יותר אסטטי, וישכחו ממנו!

"הדברים החשובים באמת, סמויים מהעין" -הנסיך הקטן - אנטואן דה סנט- אכזופרי.

10916635.png

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

השרשרת לא תעזור,היא נגזרת בדיוק ב20 שניות ,לא משנה עוביה.

חוץ מזה ,זה יפתה אותם יותר,עוד 5 קג ברזל....

או אם אתה קורש כנראה זה באמת חשוב אז אולי שווה יותר...

נסה למצוא פתרון יצירתי יותר ,אני נואשתי מהגנבים ,אין דבר העומד בפנייהם!:?

פורסם

זה כנראה סתם דייר שחש את עצמו ולא בא לו שהמנטה לך תשב בחנייה שיכולה לשמש אותו

ויש כמה וכמה מצלמות אלחוטיות איכותיות שיישדרו לך לקומה 10 וגם להניין השני מחניון תת קרקעי אתנ לא הראשון בדבר אך קצת ייקר

מה כן יש כמה וכמה מצלמות איכותיות ויחסית זולות בעלות זיכרון פנימי רחב עפ אופצייה הקלטה ל 3 ימים רצופ ואף לשדרג למצלמה שתצלם רק כאשר יש תזוזה בטווח שלה כך שיחזיק לך ל6-7 ימים אפילו

לי הייתה 1 כזאת שידרה מהחלון בבית בקומה שנייה עד לרכב הקודם שהיה לי בחנייה!

זה לא הדרך לקשור עם שרשראות ולעשות דווקא לדיירים ככה גם סתם יחבלו ויפגעו לך סתם

מקווה שתמצא את הדרך תביא מי שמבין בדבר והוא יתדרך במה יכול להציע

סתם לחפור לבנות וכל זה גורם להמון עימותים וחיכוחים מיותרים נערי הייקר מצלמה מצלם למשטרה עם הוכחות ונגמר הכול לאחר 30 יום קראיה לגזר דין מזורז ויהיה 10.

:roll:

• תוכן חדש...