Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול פירקתי את המצוף של מיכל הדלק שמגיע בילט-אין עם המשאבה. כשחיברתי בחזרה (הברגה גדולה, חיבור חשמל ושני צינורות דלק) ונסעתי לדרכי החלו בעיות שמרגישות כמו שיהוקי אויר/ סתימה במערכת הדלק, בנוסף, כשנעצרים ברמזור נדלקת נורת K כתומה. (ניהול מנוע?).

האם הרכבת 2 צינורות הדלק הפוך יכולה לגרום לבעיות אלה? מה קורה אם מחברים את צינורות הדלק הפוך?

בריאות לכולם!

פורסם

מה קורה אם מישהו ישים לך יד על הצוואר ויהדק?

אם הפכת בין הצינור המזין לצינור החזרה - לא תהיה לרכב אספקת דלק תקינה (אגב, למיטב זכרוני מדובר על צינורות בעלי קוטר שונה, לא?) אני מניח שמחשב המנוע זועק מרה על תערובת ענייה מדי או חוסר כלשהו בדלק, ולכן נדלקת הנורה.

יכול להיות גם שלא הרכבת את המשאבה נכון, או שנכנס לכלוך, או השד יודע.

פורסם

...או שבמהלך המשחק בהם הצינורות נסדקו, או שלא סגרת בנד בחוזק ובצורה הנכונים, ויש חדירת אוויר לדלק. כמו ששמר כתב, גם למיטב זכרוני, ברכבים שיצא לי לשחק במע' הדלק שלהם היה הבדל בקטרי צינורות ההזנה וההחזרה.

פורסם

אבל במקרה והצינורות היו הפוכים איך היה מגיע דלק למערכת - דרך צינור החזרה? זה אפשרי?

נראה לי שהיום בערב אני אפתח את המשאבה שוב ואסתכל על מצב הניקיון ואנסה לעקוב אחרי הצנרת לפחות עד הפילטר (שנמצא ליד הגלגל האחורי).

בריאות לכולם!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לקח קצת זמן והיום לאחר שהרחתי דלק התפניתי לבדוק את הבעיה - הצנרת אכן במקומה ולא הפוכה, אבל המכסה של המשאבה לא היה סגור עד הסוף.

עכשיו נעלמו השיהוקים והריח. המנורה מדי פעם נדלקת בסל"ד סרק ונעלמת כשמתחילים בנסיעה.

בריאות לכולם!

פורסם

אני שמח לדווח שהתקלה נפתרה לחלוטין, אין מנורת ניהול מנוע דולקת ואין בעיות שיהוקים בזרימת הדלק.

כנראה שאי סגירת מכסה משאבת הדלק עד לסימן שמוטבע על המכסה היא זו שגרמה לי לכל הבעיות הנ"ל וחיזוק של כעשירית סיבוב בערך פתר את הבעיה.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...