Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי תשובות בחיפוש, לא מצאתי ב"קנה ובנה" ולא בטמבוריה השכונתית.

אודה מאוד למי שיוכל להפנות אותי לחנות מתאימה באחד מהאזורים האלה:

ירושלים, דרום ת"א ומרכז ת"א.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אלנבי 85 ת"א. חנות גדולה המוכרת ציוד לצורפים. רכשתי לפני שבועיים ניירות 1500, 2000, 2500. מחיר לדף כ-4 ש"ח.

פורסם

אחלה, אני מסתובב לעתים קרובות באזור אלנבי,

אבל איך שהוא לא חשבתי על כניסה לאחת מעשרות החנויות לצורפים.

 

תודה רבה לכולם -

פורום טוב עם אנשים טובים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

×
×
  • תוכן חדש...