Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת LCD לחדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נכנסתי לבסט ביי לראות מה יש להם.

הטושיבה נראית על הפנים מבחינת עיצוב,כאילו עוצבה לפני עשור,התמונה גם כן לא משהו.

עמדו אחד ליד השני ה-30R וסמסונג כולשהו,לא היה רשום דגם.התמונה בסמסונג נראתה לי טיפה יותר חייה,יותר צבעים,למרות שה-LG נראת יותר יציבה,התמונה ממש ברורה וכמעט ואין תזוזה.

האים SHARP טובים?התמונה שלהם די יפה,אין לי מושג לגבי איכותם.

איזה עוד דגמים יכולים להתאים לי?

דרך אגב המחירים של בסט ביי פשוט שחיטה,900 יקר יותר ממחיר השוק(המחירים בזאפ) בטענה שהם נותנים אחריות של י.ח וכו ושאר המקומות לא.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דני,הייתי ממליץ לך על LCD של METZ יש לי אחת בחדר 32" ורואים מעולה.

השוואתי אותה לאומת הרבה טלוויזיות והתמונה פשוט נעימה יותר לעין.

החסרון היחיד שמצאתי בה הוא הרמקולים המובנים שלה, שהם על הפנים.

פורסם
איך זה ייתכן שה-33R לא מופיעה באתר של היבואן?

ושוב פעם חברה תנו הצעות.טושיבה שמעתי כבר לא כול כך בענינים,מה גם שמחירם גבוהה בדרך כלל.אייל לאן נעלמתה?

תיזהר, חלק מהטלויזיות שאתה מסתכל עליהן הן לא דרך היבואן הרשמי, אלא דרך היבואן המקביל.

אני לא ממליץ לקנות שלא דרך ח.י. אין הבדל משמעותי במחיר גם ככה.

בנושא לדגמים : הם סבירים ,לא משהו היסטרי. לדעתי בדגמים החדישים של סמסונג רואים יותר איכותי.

לטעמי בגודל הזה, הבייבי פלזמה של LG בגודל 32 עושה בית ספר לכל דגמי הLCD, וזאת היתה הבחירה שלי לחדר השינה...

ובנוגע ל METZ, נו באמת... תכף תמליץ לנו גם על PILOT ושאר מותגי המדבקה הסיניים....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תיזהר, חלק מהטלויזיות שאתה מסתכל עליהן הן לא דרך היבואן הרשמי, אלא דרך היבואן המקביל.

אני לא ממליץ לקנות שלא דרך ח.י. אין הבדל משמעותי במחיר גם ככה.

בנושא לדגמים : הם סבירים ,לא משהו היסטרי. לדעתי בדגמים החדישים של סמסונג רואים יותר איכותי.

לטעמי בגודל הזה, הבייבי פלזמה של LG בגודל 32 עושה בית ספר לכל דגמי הLCD, וזאת היתה הבחירה שלי לחדר השינה...

ובנוגע ל METZ, נו באמת... תכף תמליץ לנו גם על PILOT ושאר מותגי המדבקה הסיניים....

תלוי מי היבואן המקביל.

י.שלום שהוא יבואן גדול מאוד , נותן את אותה אחריות בפחות כמה מאות שקלים,אין סיבה לשלם סתם בהבדלים של מאות שקלים ליבואן ראשי.

פורסם

כן?

ניסית פעם בעצמך לממש את האחריות מולו? (לפני שאתה רץ להמליץ לאנשים בפורום)

אני מכיר אנשים שכן, ואכלו הרבה חצץ.

זה כמו לטפל ברכב במוסך הסדר של חאפרים, במקום במוסך מורשה.

האם בשביל כמה מאות בודדות של שקלים אתה מוכן להתפשר?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

את ה-33R ניתן לקנות רק מי.ח,אחריות 3 שנים.ה-30R מקבל אחריות של י.שלום לשנה.

אייל אז אתה אומר שכדאי ללכת על הפלאזמה?שוב פעם,השימוש יהיה בעיקר לסרטים דרך המחשב,PS2,לעיתים רחוקות טלוויזיה,ולפעמים כמסך מחשב.LCD או פלאזמה?

יש לך המלצה על דגם מסויים של סמסונג?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
כן?

ניסית פעם בעצמך לממש את האחריות מולו? (לפני שאתה רץ להמליץ לאנשים בפורום)

אני מכיר אנשים שכן, ואכלו הרבה חצץ.

זה כמו לטפל ברכב במוסך הסדר של חאפרים, במקום במוסך מורשה.

האם בשביל כמה מאות בודדות של שקלים אתה מוכן להתפשר?

למזלי לא יצא לי לממש אחריות מולו, אולם כן היה לי נסיון רע עם ניופאן ועם סמליין ככה שבטח ובטח היבואנים הראשיים לא מבטיחים גן עדן ושושנים מבחינת שירות ומקצועיות, וזאת סיבה מספיק טובה מבחינתי לא לרוץ ולקנות מיבואן ראשי במחיר גבוה יותר כביכול בתמורה לשירות טוב ומקצועי יותר, ככה שלטענותיך יש גם צד שני למיתרס.

דרך אגב..אם כבר עשית אנלוגיה לרכבים... מוסך מורשה מבטיח לך שירות טוב או מקצועי יותר ב100%??????????

פורסם

לא אבל זה מגדיל את הסיכויים לא ליפול,ואת הסיכוי לשימוש בחלקים איכותיים, בדיוק כמו עם הטלויזיות. שומדבר לא בטוח.

אחד הרכבים שהיו להורים שלי , קורולה, תוקנה לאחר תאונה קטנה מקדימה, במוסך הסדר שהוא במקרה מורשה של סובארו,

והרכב פשוט נראה נורא אחרי התיקון - הכל רופף ומתפרק.... אני בטוח שאם היה מטופל במוסך טויוטה זה לא היה נראה ככה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מנסיון החיים שלי... צריך יותר מזל משכל...

גם במוצרי חשמל וגם ברכבים ובכלל,באותה מידה יכלת להיכנס למוסך מורשה לשלם עוד כמה אלפים ועדיין לא לצאת מרוצה.

יבואן ראשי לא יבטיח לי טיפול ושירות טובים ואיכותים יותר, לדעתי, ולכן אני לא רואה שום סיבה לרכוש את אותו מוצר בהפרש של מאות שקלים.(כמובן כל עוד היבואן שממנו ארכוש את המוצר הינו יבואן גדול ומכובד --וי.שלום הוא אחד כזה ללא כל ספק).

פורסם

טוב, תקנה מ : י.שלום.

נשמע מאוד מקצועי כל הקטע של לייבא את כל המסכים של כל החברות האפשריות ולטפל בהם באותה מעבדה.

אני לא אפרט כי אני לא רוצה להגיע למצב של לשון הרע. אבל באינטרנט בפורומי הצרכנות השונים - לא חסרים מקרים.

עוד משהו: בהרבה מקרים הוא לא נותן את אותה תקופת אחריות כמו היבואנים המקוריים.

עריכה : דני, אם זה לעתים רחוקות טלויזיה, אז ה LCD הוא הבחירה בשבילך.

אני מציע לך לקום מהכסא וללכת לסניפים להעיף מבט.

אין הבדל מאוד גדול בין הדגמים השונים בגודל 32 (אני מדבר על יצרנים טובים כמו LG וסמסונג שזה צריך להיות הכיוון שלך)

אבל עדיין קיים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כבר קניתי..שתיים.

בכל המקרים אפשר לקבל 3 שנים אחריות...החנויות עצמן מורידות את האחריות לשנה ואז בהוספה של 100 ש"ח בד"כ ניתן להרחיב ל3 שנים ועדיין זה יוצא יותר זול.

אבל אני לא מאלה שינסה לשכנע ...בסך הכל הראיתי את הצד השני של המטבע.

פורסם

כמו שאמרתי ראיתי את ה-30R ואת AV500 שיורד מהפרק.

מישהו יודע אולי איפה אפשר לראות את ה-33R?כניראה שזה המסך שייבחר.

ביכלל איפה יש תצוגה ענקית של מסכים באיזור המרכז?ת"א,ראישון,רחובות והסביבה.

פורסם
תלוי מי היבואן המקביל.

י.שלום שהוא יבואן גדול מאוד , נותן את אותה אחריות בפחות כמה מאות שקלים,אין סיבה לשלם סתם בהבדלים של מאות שקלים ליבואן ראשי.

חבר,

במידה ותהייה בעיה ויצטרכו להחליף את אחד החלקים זה לא יהיה נעים,

י.שלום לא יפנה ל-LG העולמית, כיוון שהם לא יכירו אותו בכלל, סיפור אחר עם ח.י.

לאחרונה, LG יצאה במבצע שקיימת אחריות מהפיקסל הראשון !

פורסם

מחר כניראה אקפוץ לביג בוקס בצומת בילו.

לפי מה שראיתי את ה-33R יש רק ל-ח.י.דרך אגב כמה עולה בערך מתקן תלייה לקיר?

• תוכן חדש...