Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון זה האשכול הקודם. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=224492

פתחתי אחד חדש בגלל שבסוף החלטטי לרדת מהפיוניר, אז חשבתי שעדיף שאני אפתח אשכול חדש מסודר.

לעניין, אני מתכנן לקנות את החלקים הבאים: [אני מבקש ביקורת עליהם ואם שווה לקנות אותם]

סאב: JBL GTO 1202D.

מגבר: JBL GTO 75.4.

ועוד משהו כדאי להחליף את הרמקולים שלי?

תודה מראש! אתם עוזרים לי בענק.

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

פורסם

תעיף את הקדמיים שיש לך,תקנה קומפוננט נורמלי(תקציב?),תחבר את האחוריים לHU ויש לך מערכת נחמדה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
תעיף את הקדמיים שיש לך,תקנה קומפוננט נורמלי(תקציב?),תחבר את האחוריים לHU ויש לך מערכת נחמדה.

קומפוננט זה מחירים שונים מרמקולים רגילים.

בוא תמליץ לי על משהו טוב אבל לא במחיר יותר מדיי מופרז.. משהו עם מחיר סטנדרטי.

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

פורסם

סטנדטרט?יש לך JBL,מורל פולס,הרץ.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...