Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים , לא פעם זה קורה , מכונית שכל שבוע מבלה במוסך , פותרים בעייה אחת וצצות עוד שלוש בעיות חדשות.

דובלו 2006 נתקע עקב כשל במשאבת הזרקה , הסיבה מים בסולר. הוחלפה משאבה , עובר שבוע הרכב רתח ושפך בוכנות ולאגרים.

הוחלף מנוע ואביזריו.עוברים שבועיים והגיר שבק-חיים .

מה זה אם לא נאחס ?.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

כן, אני מבין אותך לגמרי, יכול להיות הרכב הכי אמין, נכנס למוסך בשביל בעיה הכי קטנה, אתה חושב לעצמך :"לא נורא, קורה" ואז , אחרי יומיים, שוב פעם, בעיה אחרת, קטנה גם כן , ומשם זה רק מחמיר. קרה לי מקרה שכזה בבאלנו שקנינו, יד 2 96K ק"מ יפהפיה, ובבדיקה יצאה יפה, אמהמה.. אחרי יישור קו התחילו להתגלות בעיות: נזילות, רעשים, חיישנים, בעיות חשמל, רעשים מהפולי, ואפילו הפרונט פתאום לא תקין, ואז זה בא: רעש מתכתי, התברר כשחיקה של מייסבי הקראנק, שסתומים דופקים ועד הבלתי נמנע, החלפת מנוע קומפלט, סה"כ הוצאות רכב מאז הקניה- תיקונים בלבד: 12K ש"ח!

מה רציתי, רכב פשוט אמין וזול, וחטפתי שטוזה!

אבל, שיילך בברזל.:evil:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

בתחום הרכבים החדשים יש מושג של "רכב לימון" (הבעיות לא מסתיימות, למרות תיקונים מקצועיים) , וברכבים ישנים, קיימת תופעה של אחת לתקופה, שיש תסמינים שמזכירים את התופעה המוזכרת בשורה הראשונה.

במקרה כזה, יש לטפל באופן יסודי, מקצועי ביותר, לבחון בשבע עיניים אפשרות לתקלות קרובות, ו/או סימנים המצביעים על כך, להתייחס, בסוף, לערוך נסיעת מבחן איכותית, לשחרר את הרכב ללקוח, ולקוות לטוב.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בקצרה , יש דבר כזה (רכב לימון ...כתב דני ), רכב מאנחוס , רק משקיעים בו והוא (הרכב) לא אומר די.

ללא קשר למוסכניק זה או אחר.

פורסם

נראה לי שבמקרה הזה יש לנהג איזו אשמה תורמת, לגבי המשאבה יכול להיות שהוא מתדלק בתחנה שמוהלת את הדלק שלה

לגבי הגיר יכול להיות שהוא לא מעביר נכון הילוכים

ולגבי המנוע כל סיבה יכולה להיות, חוסר שימון, שמן לא מתאים , התחממות ממושכת, וכו'

אחרי הכל כל התקלות הופיעו בדברים שלא קשורים האחד לשני

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

המוסכניק הוא שכן שלי והביא בפני את סיפורו של הרכב , הלקוח יושב אצלו במוסך ובוכה לו .מה אני אשם אומר לי המוסכניק וביקש ממני חוות דעת מקצועית על השתלשלות האירועים.

פורסם

חייב לפצות את בעל הרכב אחרת יאבד את רשיון העבודה שלו וחבל ויצא לו סתם שם שינזק ממנו .

פרסמת שלילית זה דבר הכי גרוע שיש

• תוכן חדש...