Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשרי אולי להתחבר למחשב נייד ולא רק קובץ על דיסק :-) ? =]

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא.

אתה מתחבר דרך האנטרנט, מגדיר מה שאתה רוצה, שומר על דיסק און קיא ומעתיק למכשיר.

אבל אל תבנה כל כך על זה - זה לא מה שישנה לך את הסאונד. זה לא ה"ביגדיל".

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

יש חנות במושב רינתיה שניקראת תומקאר הוא עושה כיולים

הוא עשה אחלה עבודה על ה- clarion dxz785

Head unit -> clarion dxz785usb amp1>-pulse audio ba4400

:evil::evil::evil:

amp2->Cerwin Vega EXL350 COMPONENT->hertz ESK165l.3

6x9-> - HERTZ ECX690 sub -> lanzar max12 capasitor->boss 2 cap20s

פורסם

אקליפס 7200:

1. גוף נחושת - מיותר. פלצנות נטו.

2. יציאות 8V התנגדות 55 OHM שוב מיותר . מתח סטנדרתי של 4V הוא גם כך מספק.

3. ממיר 24 מתקדם של חברת ashai - מתוך רצון ללמוד , במה בדיוק הוא מתקדם ? מה הפרמטרים שבהם הוא מתקדם ביחד לאחרים ?

4. DSP מתקדם יותר מ DSP של פיוניר 880 ואלפיין 9877 שמיוצר ע"י אקליפס - שוב , במה הוא מתקדם יותר מה DSP במכשירים המקבלים ולפי מה קבעת את זה ? אתה בכלל חושב שזה שמיע ? איזה פרמטרים השוות בדיוק לטובת הקביעה הזו ?

5. OPAMP איכותיים ביותר - איזה ומה ?

6. אין מגבר פנימי

7. גוף נחושת - כבר רשמת את זה .

8. דיבורית בלוטוס אם זה מעניין אותך

9. TA מדוייק מאוד ב step קטנים יותר ממוצרים מקבילים - מה הסטפים המקבלים ומה במכשיר הזה ?

10. ניתן לבצע התאמה אישית דרך תוכנה באינטרנט

11. טיונר מתאים לכל העולם

12. EQ פרמטי 11 band במצב 3way

13. מוטור CD משופר ביחס לדגמים קודמים (+peakup)

14 volume control מדוייק ורחב בעל רזולוציה גבוהה.

מכשיר מומלץ ביותר, לדעתי (מנסיון) המכשיר עולה על לא מעט מכשירים יקרים ממנו.

שאלות בגוף ההודעה.

את ה 9887 שמעתי ולא התרשמתי.

ממש השוואה מקצועית. אם זה הדרך שבא אתה בוחן מכשירים אל תצא בהצהרות.

פורסם

מה הקשר לזה שאני חדש ? יש פה פז"מ בפורום ?

אני אמור להכין קפה למנהלים\ותיקים ?

אין לי שום נימה שלילית ואני לא חושב שאני נוהג בחוסר כבוד ואם מישהו נפגע אז אני מתנצל. בכל מקרה אני שאלתי שאלות טכניות שמעניין אותי לשמוע וזה הכל.

לגבי ההערה שלי לגבי הרדיודיסק - אתם בעצמכם וגם המנהלים דיברו פה על רמת הפורום ולגבי כך שצריך לכתוב עם ביסוס. אז מה הבעיה שלך שאני דורש את זה ?

להגיד שמישהו שמע רדיודיסק ולא התרשם זה לטעמי חוסר מקצועיות שאני לא רוצה להגיד מאיפה הוא מגיע ולמה. להגיד שמעתי רדיודיסק מסוים ומתוך זה לגזור לגבי תכונותיו זה הרי בדיחה. מה שאתה שומע זה בעיקר את הפרמטרים שמשפיעים בצורה הגדולה ביותר וזה כמובן הרמקולים הכיוונים והאקוסטיקה ואי אפשר לגזור משמיעה סטנדרטית לגבי תכונות הדק. זה הכל.

אם אני עכשיו יבוא ויספר שהיה לי את האלפיין ברכב תקופה ארוחכה , ושמעתי את האקליפס ולא אהבתי . זה אומר משהו ? נכון שזה חסר תועלת ? פשוט מיותר. זה הכל.

קחו הכל ברוח טובה ..

פורסם

yoavsiman vbmenu_register("postmenu_1816992", true);

אז אתה אומר שבעצם אין הבדל בין האקליפס לפיוניר ?

ולמה מתח של 4V מספיק ? בשביל מה הם עשו 8..תסביר לי בבקשה כי אני לא הכי מבין ! תודה רבה

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם
בעזרת השם סוף החודש הזה אני רוצה לקנות רדיו דיסק חדש

אני מתלבט לבין

Pioneer 880PRS

או

Alpine 9887

ECLIPSE סדרה 7

והרבה צבעים שונים בשילובים.....

ד"א מה ההבדל בין 880 ל 80 ?

הבדל של 24-BIT

פורסם
yoavsiman vbmenu_register("postmenu_1816992", true);

אז אתה אומר שבעצם אין הבדל בין האקליפס לפיוניר ?

ולמה מתח של 4V מספיק ? בשביל מה הם עשו 8..תסביר לי בבקשה כי אני לא הכי מבין ! תודה רבה

אני לא אומר שאין הבדל ואני גם לא אומר שהאקליפס הוא מכשיר לא טוב . הוא מכשיר מעולה.

אני רק אומר לגבי המתח יציאה , המשמעות היא שמתח גבוה יותר יעיל יותר בהתנגדות לספיחת רעשים , אבל ברוב המכריע של המקרים מתח של 4 הוא לחלוטין מספק. אם יש ספיחת רעשים למרות מתח של 4 וולט צריך לבדוק מה הגורם לרעשים ולפתור את הבעיה עצמה (הארקות , חיווט , התקנה וכו) בלי קשר למתח היציאה.

לגבי הבדלים בין המכשירים - ברמות האלו ההבדלים שיקבעו איזה מכשיר יאפשר לך סאונד טוב יותר זה הפיצרים שיש למכשירים. כל המכשירים האלו הם באותה רמה והיא רמה גבהוה. הפיצרים ישפיעו על הסאונד הרבה הרבה יותר מאשר ההבדלים בין מעבד 24 ביט של בר-בראון או דלתה סיגמה וכו. רוב האנשים במבחנים עוורים לא מבדילים דק של 1 ל 24 ביט אז להתחיל להתעסק בהבדלים בין ה 24 ביטים עצמם ? לא מדובר במשהו שמיע וגם אם כן דרושה לשם כך מערכת סופר איכותית וחושפנית שתעלה הון.

ההחלטה צריכה להתבצע על בסיס הפיצרים הנדרשים\רצויים , על פי פונקציונליות ואינטואטיביות בהפעלת המכשיר אחריות אם יש או אין והמחיר הסופי של המכשיר .

פורסם

כתבת :

לגבי הבדלים בין המכשירים - ברמות האלו ההבדלים שיקבעו איזה מכשיר יאפשר לך סאונד טוב יותר זה הפיצרים שיש למכשירים

אז בין המכשירים האלו כל הפיצירים הם אותו הדבר לא ראיתי שלאקליפס יש משו נוסף שאין לאלפיין או פיוניר

אז מה הקטע שהמכשיר הזה עולה 4000+ ש"ח

פורסם

הפיצרים באקליפס עדיפים אם כי האלפיין לדוגמא לטעמי נותן די והותר מהבחינה הזו.

אם זה שווה לך את ההפרש זה כבר החלטה שלך.

פורסם
כתבת :

לגבי הבדלים בין המכשירים - ברמות האלו ההבדלים שיקבעו איזה מכשיר יאפשר לך סאונד טוב יותר זה הפיצרים שיש למכשירים

אז בין המכשירים האלו כל הפיצירים הם אותו הדבר לא ראיתי שלאקליפס יש משו נוסף שאין לאלפיין או פיוניר

אז מה הקטע שהמכשיר הזה עולה 4000+ ש"ח

דבר ראשון אם לא חשוב לך הפיצ'רים אתה יכול להסתפק בסדרה 2 של פיונר

דבר שני אני לא הבנתי מה עולה 4000 ש"ח?

7200 עולה בסביבות 3000 חדש

פורסם

איפה 7200 עולה 3000 ש"ח חדש אני בא לקנות עכשיו..

תקשיב ב POMPA עד לפני שבועיים היה כתוב מחיר של 4000 שח עכשיו הורידו את המחיר ואומרים לצלצל כדי לגעת את המחיר אני בטוח שהעלו את המחיר עוד טיפה

בחו"ל המכשיר עולה 500 דולר אני בספק שמוצר שיעלה בחו"ל 500 דולר זאת אומרת 1800 שקל פה בארץ יעלה חדש 3000 שקל

פורסם

אלק ,

3000 ש"ח עבור אקליפס 7200 חדש עם אחריות של "יבואן" לא נראה לי הגיוני בכלל אפילו לא למקומבנים אלא אם אתה ממש חבר של היבואן :p

כמו שהמלצתי לך בעבר - קלריון 785 יעשה אחלה עבודה - מעל ומעבר למה שצריך , הPRS880, PRS80 יתן גם תוצאה טובה מאד עקב מגוון רחב של אופציות

האלפיין הוא אופציה טובה אך אנני רואה שום סיבה לרכוש מוצר כאשר יש מוצר מחברה מתחרה בפחות 30 אחוז כמעט .

נ.ב - סליחה שלא עניתי לך.

• תוכן חדש...