Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזק את אייל על האפניים.

אחרי התאונה קניתי אופניים, בעיקר בשביל פיזיוטרפיה לברך כתוצאה מהפגיעה.

בעת הרכישה הייתי בטוח שאני אסע איתם לעבודה כשאשוב לעבוד, היום, כאשר אני יוצא לרכב בערב (רק בערב !), כעבור 3 דקות אני כבר מתחיל להזיע, אני אישית לא מסוגל לעבוד כשאני מסריח או מזיע, אז כרגע זה לא הפתרון, אפילו שמדובר רק ב5 ק"מ (בערב אני רוכב בערך כ-20 ק"מ רצוף), אולי בחורף המצב יהיה שונה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאת אחת הסיבות שכרגע מדובר על כך שבבניני משרדים חדשים תהיה חובה להתקין מקלחות, בכדי שרוכבי האופניים יוכלו להתרענן לפני העבודה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אצלי בעבודה יש מקלחות, ועדיין בקיץ אני לא מעיז להגיע לעבודה עם האופניים.

כשלא היה ממש חם (כלומר מאוקטובר-נובמבר ועד מאי-יוני) נסעתי בכיף באופניים לעבודה, נסיעה של כמעט 3 קילומטרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני עובד במקום שיש בו לפחות 12 מקלחות[רק לבנים] ועוד 20 לבנות,

ועוד מקלחת אחת, ענקית,

היא נראית ככה:

%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%94%20%282%29.jpg

ואם אני ממש רוצה להתפנק אני קופץ לזה:

%D7%92%D7%A7%D7%95%D7%96%D7%99%20%D7%A1%D7%A4%D7%90%20%D7%95%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%94%205.jpg

וכן, זה תענוג להיכנס למים קפואים אחרי נסיעה של 10 דקות.

וכן, זה חוסך זמן, עצבים וכסף.

----

פורסם

בשביל 5 ק"מ זעומים אני מוציא עכשיו רישיון לקטנוע 125.

אני לא יכול אפילו לחשוב על נסיעה באופניים/סקטבורד/רולר בליידס בחום כזה, בשעות הבוקר, כשאני מגיע מזיע ומסריח לעבודה.

מקלחת בעבודה? אני צריך לבוא לעבודה עם תיק רחצה כמו שאני הולך לספורטן בשכונה? מצטער, לא מסוגל.. אני אישית מעדיף קטנוע ,על כל הסיכונים שבדבר.

פורסם

נהנתי לקרוא הכל, העלת בי את החשק עוד יותר שרציתי להוציא רישיון.

תודה רבה לך. תשמור על עצמך, תתחדש ותהנה מהכל זה הכי חשוב.

קראתי על הצחוק המזלזל שאתה מקבל מקולגות לקטנועים ואני חייב לומר לך

אתה צריך להסתכל עליהם בזלזול. כי אם חלילה וחס מישהו ממכם יחליק או יתנגש במשהו,

אני רוצה לראות מי יקום ויילך הביתה להתקשר לביטוח, או מי יקבל טרמפ באוטו לבן וגדול עם אורות אדומים.

אלעד.

פורסם

אגב, היום היה לי שיעור ראשון על הקטנוע- מחר טסט :-).

חשבתי שתהיה לי איזושהי התנסות קלה אבל דקה אחרי הדיבורים כבר התחלתי בנסיעה עצמאית על הקטנוע בדרכי למגרש השמיניות.

על הדרך אם מישהו יכול לרשום לי את עלות הטסט אודה לו מאוד.

פורסם

תתחדש על הקנייה, PAVI, חבל שלא דיברת איתי, יש לי לא מעט הנחות בתחום הדו"ג על ציוד ואביזרים.

אחרי שתתרגל לרכב "ממוגן" לא תוכל לרכב אחרת - וטוב שכך.

גם אני חשבתי על זה פעם, לנסוע לעבודה לפעמים דרך שבילי האופניים.

הרחת את עצמך פעם ביולי-אוגסט (וגם יולי, ספטמבר וכו') אחרי נסיעה של 5 דקות באופניים?

האם אתה יכול להתחיל/להמשיך ככה יום עבודה? אנשים לא נוסעים כאן לבית ספר...

אם אתה רוכב עם בגדי רכיבה (כאלו שאתה נראה כחובב גברים בהם) - אתה מזיע משמעותית פחות.

זה לא תחליף למזגן ברכב, אבל זה לא נורא כמו לרכב עם בגדים רגילים. מניסיון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

על הכביש - אני מסכים איתך, עדיף דו"ג.

בשטח זה כבר סיפור אחר... :twisted:

אגב, זה לא שבימי הקיץ החמים,

כשאתה רוכב ממוגן אתה מזיע פחות מרוכב אופניים ממוצע...

(אבל אתה בטוח מגיע מהר יותר ממקום למקום).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בחורף האחרון רכבתי על אופניים ללימודים מיד אליהו לאפקה כמעט כל יום.

יציאה בשש וחצי שבע , הגעה אחרי 20-25 דקות .

אם מתכננים את הנסיעה ככה שכמעט לא עוצרים (להכיר את הרמזורים והעליות),כמעט לא מזיעים.

בקיץ חזרתי לאוטובוסים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יפה יפה, תתחדש ובהצלחה! רק בזהירות...

אבל אני עדיין חושב שיש פתרונות טובים יותר כמו...

לא לגור בת"א, לא לגור במרכז ת"א, לא לצאת\לחזור בשעות העומס.

בערך את כל הדברים הנ"ל יצא לי לעשות והתוצאה היא שאני לא סובל מבעיות חניה או פקקים יותר מידי.

עדיף להתאים את הסביבה כך שכן תוכל לנסוע בS3 ולא להתאים את עצמך לסביבה :)

• תוכן חדש...