Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, שמפניה זהוב... לא נסגיר את בעליה - זה לא יפה. אבל הוא החליף ל-A8 חדשה, כך שכנראה היה מרוצה.

A8 חדשה 4.2 קוואטרו בצבע כחול עמוק.

החיים היפים, למרות שאני הייתי בוחר אחרת, כנראה. :wink:

MCS 2008

פורסם

לליאון רקאנטי יש אחת, חדשה לגמרי 4.2 כסופה.

עו"ד יגאל ארנון רכש אחת השבוע, הסתפק ב 3.0 עם הג'אנט הכי מכוער שראיתי מעולם, כחולה כהה. צבע יפה!

ואם כבר מכוניות כבדות אי אפשר לשכוח את ה S600 של נמרודי במיליון ו200 אלף. ככה זה שהחברה שלך מפסידה, אתה רץ לקנות מרצדס :lol:

פורסם
ואם כבר מכוניות כבדות אי אפשר לשכוח את ה S600 של נמרודי במיליון ו200 אלף. ככה זה שהחברה שלך מפסידה, אתה רץ לקנות מרצדס :lol:

בעיתון כתוב שיחד עם הרכב שלו הוא קנה E320 לאודטה שוורץ.... עבור תור (שבועי! אפילו לא יומי) בעיתון... מעניין מה חושבים משה נגבי וכל שאר המפוטרים של העיתון וגם כל העובדים שקיצצו 15% ויותר כשהם קוראים את זה......

ינון.

פורסם

חברה גם אני נהגתי על האודי המדוברת הייתה שייכת לאיזה מאפיונר בתל אביב

אוטו פשוט רע! המנוע זה כמו תחנת כוח גרעינית שעושה פחות רעש מדג

כמובן שזה מובן מאליו שהאוטו מפואר עם ריפודי עור וכ''ו וכ''ו

אני אישית אהבתי את המנוע...

יצירת אומנות כמו שרק הגרמנים יודעים.

האמר הוא כמו פטיש רק שהוא שוקל טיפה יותר ויש לו

4 גלגלים...

• תוכן חדש...