Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רנו קליאו 96'. לצערי - אוטומאטית.

היום שעה שירדתי מבר גיורא לכיוון צומת כרם, תהיתי אם אפשר להוריד להילוכים הנמוכים (2 למשל) בזמן נסיעה, וכיצד עושים זאת מבלי להזיק לגיר.

באופן כללי אני לא רגיל לנהוג על רכב אוטומאטי, כך שאם יש עוד עצות לגבי שימוש נכון, בטוח וחסכוני בתיבת ההילוכים, אשמח ללמוד.

תודה

איילוו

כל יום דבר חדש

פורסם

ממליץ לעשות חיפוש. באופן כללי אין בעייה להגביל הילוכים באוטומט. להפך - זה מומלץ.

הכי חושב,זה לדעת באיזו מהירות אפשר להוריד הילוך. כל רכב זה שונה, בגלל יחסי העברה בגיר. במקרה שלך, אני מניח בלי בעייה אפשר להוריד לשני על 40-30 קמ"ש. לפי שאתה מוריד הילוך, תוריד רגל מגז, תן לגיר להוריד את ההילוך (אתה תרגיש את המעבר בצורת דחיפה קלה מאוד או מכה אם הגיר לא תקין).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה עוזר לקצר את חיי הגיר - זה הכל.

ירידות ארוכות ועליות - להוריד הילוך.

בלימת הרכב (למשל לפני רמזור) - רק עם הבלמים.

פורסם

בהזדמנוית המועטות שיוצא לי לנהוג על אוטו עם גיר אוטומטי אני משלב ל 2 בעיר ופקקים למניעה של הקפיצה בזמן הגז הראשון האם זה פוגע בגיר?

פורסם

אצלי בספר הרכב ממליצים לא להשאר עם ההילוך הראשון או השני יותר מ40 קילומטר.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
בהזדמנוית המועטות שיוצא לי לנהוג על אוטו עם גיר אוטומטי אני משלב ל 2 בעיר ופקקים למניעה של הקפיצה בזמן הגז הראשון האם זה פוגע בגיר?

כאשר אתה משלב ל 2 הרכב לא מזנק משני אלה מוגבל עד הילוך שני

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

KOKA, זה נכון לרוב המכונות, אבל לא לכולן.

בחלק מהמכוניות, כשהידית במצב 2, הגיר כל הזמן משולב להילוך 2 ולא יורד לראשון. וזינוק מתבצע מהילוך שני.

דוגמא נפוצה לשיטה כזאת - סובארו ליאונה אוטמטית.

פורסם

שאלה, אם אני מוריד הילוך במהירות גבוהה על מנת להאיץ מהר יותר (לא קיק דאון אלא על ידי לחיצה חזקה ומהירה על הגז ואז לחיצה מתונה יותר מה שגורם להילוך לרדת) זה מזיק לגיר?

פורסם
על ידי לחיצה חזקה ומהירה על הגז ואז לחיצה מתונה יותר מה שגורם להילוך לרדת) זה מזיק לגיר?

זה לא קיק-דאון?

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
זה לא קיק-דאון?

לפי מה שידוע לי קיק דאון זה כשלוחצים עד הסוף ונילחץ כפתור שמוריד הילוך. בקיצור כשמוציאים את המקס' מהאוטו.

אני לא לוחץ עד הסוף, אפילו לא קרוב. אלא פשוט מאיץ מהר יותר בהילוך יותר נמוך.

פורסם

ואם אני לוחץ 2/3 דוושה?

ואם אני נותן ברקס וצועק תוך כדי "הורה!"?

ואם...?

בואו נסכם את זה ככה: גיר אוטומטי במצב רגיל צריך להיות ב-D. אין צורך לשחק בו, ובטח שלא להשתמש בו ככלי עזר בבלימה לקראת רמזור.

ברוב המקרים, גם אם תזיזו את הידית להילוך נמוך יותר במהירות גבוהה מידי, ההורדה תבוא רק כשהסל"ד יאפשר זאת.

כדי לא להזיק לגיר ולהאריך את חייו, מומלץ לא להוציא את הרכב מהחניה.

לפרטים נוספים, פנו לספר הרכב שלכם.

יאללה, מיצינו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...