Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי פיג'ו 406 משנת 2000 עד 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם שווה לרכוש אחת כזאת ?

פרמטרים חשובים : מה הצריכת דלק ?

עלות טיפולים ? האם זה נחשב לרכב אמין על פי הסטיגמא הישראלית ?

תודה מראש לכל העונים .

פורסם

מה הקשר בין סטיגמה לאיכויות של הרכב? הרכב אמין נוח בצורה יוצאת דופן התנהגות כביש ברמה הכי גבוהה וזריז אם לוקחים מנוע 2000 ממודל 2000 ומעלה.תהנה

פורסם

או קיי , חפרתי פה בפורומים , באמת נראה כמו רכב איכותי , למרות שנתוני

צריכת הדלק לא ברורים ...

אני אשמח לקבל קישור שבודק את הדברים האלה .

כמו כן איפה ניתן להשיג מחירון לוי יצחק ? האם זה המחירון היחיד שקובע ?

פורסם

ממליץ לעשות חיפוש, יותר מפעם אחת פרסמתי נתוני פרוספרט של 406 כולל דגמים 1.8 ידני+אוטומט ו2 ליטר אוטומט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
האם זה נחשב לרכב אמין על פי הסטיגמא הישראלית ?

הצחקת אותי עם המשפט הזה, אתה מבקש שנגיד לך מה הסטיגמה? אתה רציני?

מטרת הפורום הזה היא בדיוק ההיפך, לתת יעוץ מקצועי מאנשים בעלי נסיון ולא לספר לך אגדות אורבניות.

אם אתה רוצה את הסטיגמה הישראלית במשפט אחד, הנה לך - "יפני טוב, צרפתי חרא, אל תתקרב לרכב צרפתי".

פורסם

כבעלים של אחת משנת 2002, עם מעט ק"מ, אני יכול לומר כי מלבד היותו חסכוני בצריכת דלק, כמו שכתבו קודמיי 1:13 חוצלעיר 1:9/10 בעיר, הוא גם חסכוני בעלויות ביטוח. אני מטפל במוסך מורשה ועלויות הטיפולים לא בשמיים אם כי לא זולים במיוחד. בסה"כ עלויות האחזקה לא גבוהות - עלויות הביטוח מתקזזות עם הטיפולים.

כמו שקראת בהיסטוריה בוודאי הבנת שמדובר ברכב נח בצורה יוצאת דופן ואמין יחסית לאירופאיות.

כמה דגשים לגבי הדגם:

ראשית בכל מצב מומלץ לחפש את המנוע הגדול (2L) ופחות את ה 1.8. גם צריכת הדלק תהיה מושפעת מכך מדובר ברכב כבד יחסית.

שנית אם תמצא את דגם ה SV זכית, יש בו מספר תוספות שהמשמעותית שבהן היא כסאות קדמיים מתכוונינים חשמלית, דבר המאפשר תנוחת ישיבה נוחה עוד יותר. עדיין לא ישב מישהו ברכב שלי וטען שלא נח לו...

דבר אחרון נוגע לשנת המודל 2000, בשנה זאת קיימים רכבים עם מספר דגמי מנוע וגיר. הרכבים בעלי המנוע והגיר הישנים אינם זהים למודל 2001 והילך, דבר שישפיע גם על צריכת הדלק, אם כי הגיר הישן מתוצרת ZF יספק אמינות גבוהה יותר ככל הנראה.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...