Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HIFONICS OLM2412

ג'ובני
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים!!

בעבר שאלתי כאן מה אנשים אומרים על הסאב הנ'ל.

כאמור הוא סאב בהמה בנתונים ובמבט ראשון,ולא הצלחתי למצוא מידע בפורום אז הרשתי לעצמי לפתוח שרשור.

מה אתם אומרים למישהו היה ניסיון איתו?אני חושב שיש למישהו אותו כאן בפורום,הוא רוצה לספר עליו קצת?

אני מתלבט בין IDMAX המדובר אבל חלק אמרו שהוא מהיר מדי ולא מזכיר סאב. יותר מיד באס למרות שזה מושלם

סאב מהיר כמו מיד באס? אבל השאלה איך הנמוכים שלו.

בגדול במחינת מחיר ההיפונקיס יותר משתלם בשבילי והוא מאד מאד חזק, נטייה שלי ל SQ. כמובן במחיר כזה אתה תקבל גם עוצמה.

אני לא מתכוון לעוצמת SPL אבל באותה חבילה יש לך סאב איכותי שהוא מאד חזק פשוט השאלה שלי אם ה היפוניקס עונה על הדרישה הזאת.

הסאב יחובר בעתיד ל DLS A6 1200 MONO.חיווט 4 גייג'.

אזז..תגיבו אנשים.

תודה מראש לכולם.

ג'ובני

פורסם

מניסיון עם סאבים של הייפוניקס אם חשוב לך SQ אז ה ID הרבה הרבה יותר מתאים.

מי שאמר לך שה ID הוא לא סאב פשוט טועה . הוא אחד הסאבים המוצלחים יותר בשנים האחרונות והוא יודע לעשות מיגוון רחב של דברים בצורה מעולה. הוא בהחלט מומלץ יותר מההיפוניקס.

הסאבים של AA אכן מוצלחים מאוד וגם מומלצים . לאחרונה אירחתי אחד כזה אצלי בבגאז והיה מאוד נחמד לשנינו.

שווה לך לנסות אותם .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מממ...אוקיי הבנתי אתם מחזקים את מה שאמרו פעם,פשוט אין לי איך לשמוע אותם

מה עושים???..ואגב שמעתי קצת על האבוק יש קישור?..

ג'ובני

פורסם

אם יש לאותם מתקינים סאב כזה להשמיע לך מצוין.

אם אין , תשמע את מה שאתה יכול לשמוע ותקנה את מה שאתה הכי אוהב במזגרת תקציבך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה לכולם מעריך את זה.

אגב אני ראיתי (שוב) סרט קצת ביוטיוב שמראים איך מתעללים ב IDMAX והמימברנה שלו בוא נגיד את זה ככה,למי שיש IDMAX יש לו נשק להשמדה המונית.

מזה!!!! הוא זז אולי 30 סנטים מהשאסי שלו הוא באמת כזה?? היום יצא לי לראות אחד מוחשי בפעם הראשונה שלי, וראיתי שהטבעת של הממברנה נוטה בזווית כדי לאפשר כוויכול תנועה ארוכה יותר קדימה אחורה..

הוא באמת כזה? כי אם כן ולא רק בגלל זה אני פשוט יקנה אותו.

אגב, אם יש למישהו תשובה אחרי כל מה שכתבתי,אז שוט,ו פשוט אני רוצה לדעת איזה תיבה תתאים לו.פורט או בלי מה יתאים,בגדול אני מודע להבדל של בלי פורט ועם אבל פשוט רוצה לדעת מה יהיה וישמע הכי טוב בשבלו.כמובן האוזן שלי תחליט אבל עדיין.

ג'ובני

פורסם

מה שראית בסרטון, זה סאב שמגיע ל XMECH, כלומר למגבלות המכניות שלו.

לא פלא שהוא הושמד.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...