Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין כמה מכוניות.. אימפרזה טורבו , אאודי A3 , מאזדה 3 ספורט , BMW Z3

התקציב כמו שאמרתי 70 אלף אולי אני אשיג קצת יותר.. בכל זאת צריך להשאיר בצד קצת כסף לביטוח וכו'.

בעקרון אני נהג חדש (שנתיים הגבלת נוסעים) ולכן קצת מיותר להביא איזה אימפרזה טורבו..

לכן אני יותר בכיוון של BMW Z3 1997.. גג נפתח 2 מקומות... ליגה.

עכשיו מבחינת יופי ברור שהיא מדהימה וידועה כמכונית שמושכת בנות הכל טוב ויפה אבל מבחינת מהירות איך היא?

חסכונית בדלק? ביטוח יקר? טיפולים יקרים?

אני אשמח לקבל קצת פרטים עלייה ובכלל המלצות כלשהן.

תודה!

פורסם

הצחקת אותי אם השאלה על הביטוח .:lol:

יקר זה לא התיאור המתאים לנהג חדש ( ואני מניח שגם צעיר ) על Z3

התיאור המתאים יותר זה יקרעו לך את הצורה בסכום ועדיין לא יסכימו לבטח אותך .

בהצלחה

ועוד דבר קטן נהג חדש לא צריך לדאוג כמה האוטו מהיר .

היו 106 ראלי MK2 ,פורד RS2000 ,פיאט קופה 16VT,אלפא ספיידר 1998,מרצדס slk 230

וכרגע MX5 כסופה ומדהימה שמעלה בי חיוך כל פעם מחדש

פורסם

זרקת פה רשימה של מכוניות שאין ממש קשר ביניהן.

מה שאומר שאתה לא סגור על עצמך.

אתה מעיד על עצמך שאתה נהג חדש.

ושואל עד כמה האוטו מהיר.

מה שמעיד שאתה הולך לנסות לבחון את מגבלות הרכב בצורה כזו או אחרת.

זה הזמן לעצור ולעשות קצת חושבים, כי ההמשך של הסיפור הזה פשוט מוכר מדי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אם אתה נהג חדש, צעיר בלי היסטוריית ביטוח קח בחשבון מקיף יעלה לך באזור ה30 אלף בשנה!!!!! אם לא יותר...

לא כל חברה תבטח אותך...

לגבי מהירות רכב כמו BMW Z3 במחיר הזה אומר שהוא חצי מהגיל שלך והספיקו לפתוח לו את הצורה. ככה שמהר מאוד תשים לב שחום המנוע עולה. ואז בעיית החלפים.... לא כדי לך להתחיל בקיצור רכב מאוד יקר.

אם אתה רוצה ראש שקט. אגב, בנות איכותיות נדלקות יותר על רכבים חדשים מסודרים. תאמין לי זה לא שווה כל הפוזה אם פתאום אתה לא יכו להתניע או שאתה נתקע איפושהו. (האמת תלוי מי הבחורה ;) )

אני אומר בתקציב הזה לך על סקודה פאביה או סיאט איביזה ותהנה באמת כמו בן אדם.

או תלך על איזה מאזדה לאנטיס, טויוטה קורולה במצב טוב.

בהצלחה!!

• תוכן חדש...