Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעודי נוסע לי להנאתי מת"א לכיוון חיפה, בואכה הכפר השלו והידוע בחיבתו לנוסעי כביש החוף, הבחנתי באופנוע ובסובארו B4 (ואולי לגאסי, בשנים של החלפת הדגם) בצבע ירוק בקבוק (דהיינו לא צבאית) חונות להן בצד הדך במסלול ממול (כלומר שנוסע לכיוון דרום). כ- 50 מ' אחריהם פתאום אני קולט שני גברים שוכבים על תלולית עפר, מכוונים ממל"ז או מכשיר אחר כלשהו לכיוון התנועה הבאה מצפון, כאשר רק ראשיהם והממל"ז (נניח) בולטים מעל התלולית. לא הצלחתי להבין האם מדובר בחיילים או שוטרים, משום שלבשו גופיות לבנות (כדי לא ללכלך את המדים, אני מניח).

ראשית, סחטיין על ההסתוות.

שנית, מפחיד. אם אני הייתי מגיע מכיוון צפון ורואה אותם, ישר הייתי חושב שהחברים הטובים מהכפר מנסים לצלוף בי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עוד בתקופה שהייתי נוסע ללקוח בצפון הרחוק (מדבור על תקופה שלפני כשנה וחצי) - ראיתי אותם שם.

בעיקר בשעות הבוקר.

אלה מ"צ. לפחות בתקופה ההיא היו אלה מ"צ. אחד מתחבא מאחורי התלולית, והשני (עם הרכב) עומד כ 200מ בהמשך הכביש.

וככל הנראה הם מתקשרים ביניהם במכשיר קשר (או יונים ממש מהירות)

בכמה מנסיעותי אפילו ראיתי כמה מסכנים שנפלו במארב הזה שלהם.

חבל שיש שם שטח הפרדה ולא ניתן להזהיר את הבאים ממול. מצד שני, טוב שיש שם שטח הפרדה (בכלל)

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

לא.

שוטרים צבאיים עוצרים שם רק רכבים צבאיים...

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

• תוכן חדש...