Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש להחליף את האפלאוז 97 שלי במשהו יותר מתקדם.

בדיקה באתר של קרסו העלתה שתי אופציות מעניינות:

אלמרה 2001 עם כ-70,000 ק"מ יד 1,מבקשים על הרכב 3K מעל המחירון.

פונטו 2005 אוטומטי,מבקשים מחירון.

עניין התקציב פחות חשוב כי ההבדלים במחירים של שניהם אינו גבוה.

קראתי שני שרשורים של משתמשים שלא היו כל כך מרוצים ובכל זאת:

האם הטרייד אין שלהם אמין סה"כ או לצפות להפתעות לא כל כך משמחות ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קניתי בעבר שני רכבים משומשים, קורולה וגרנד-מוב, מטרייד-אין מסוכנות ניסאן-רנו בהרצליה, שמנהל אותה איש בשם משפחה קרמר (אני לא זוכר את השם הפרטי כי דיברתי בעיקר עם בנו), ועוזר לו בנו בשם לירון.

חווית הקנייה אצלם היתה מצוינת. הם אמינים וחביבים וכבר בטלפון המקדים ידעו לעדכן אותי במדויק בפרטי ומצב הרכב. פרטים שאושרו מאוחר יותר כשהגעתי לשם, והרכבים התגלו כמצוינים גם לאחר כמה שנות שימוש אצלי.

אני לא יודע אם הם מקושרים ישירות לטרייד-אין המרכזי של קרסו, אבל אני מניח שיש להם דרך לדעת במה מדובר ואולי גם להיות אלו שמוכרים לך את הרכבים הנ"ל.

נסה, תרים טלפון, אני ממליץ בחום:

09-9584686

• תוכן חדש...