Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהרי היום בבאר שבע : רנו מגאן 2001 מגיע לבדיקה עם שני אנשים , הגברת היא המוכרת והגבר ממוצא בדואי הוא הקונה ,

החנו את הרכב אל מול המכון ,שניהם יורדים מהרכב , משוחחים בניהם ,

הבדואי נכנס לרכב מתיישב מול ההגה , מתניע את המנוע כדי "להכניס" את המכונית לבדיקה ,

האיש עושה פרסה ובורח עם הרכב.

הגברת פורצת בבכי ! , מדווחת למשטרה........

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

כולנו, הבאר שבעים, מודעים לבעיה.

לצערי, אנחנו חסרי אונים, המשטרה לא מטפלת, המדינה לא מטפלת וחברות הביטוח מסרבות לבטח.

בדיוק לפני עשרה ימים קניתי סיאט איביזה 2002, לפחות שלוש חברות ביטוח סירבו לבטח את האוטו בגלל שאני גר בבאר שבע.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

מסכנה, אבל תסלח לי - גם לא מבריקה במיוחד (ואני משתמש במילים עדינות). מי נותן לקונה פוטנציאלי שהוא לא מכיר לנהוג לו באוטו לבד?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא מחירון ולא נעליים...

היא נתנה לו את המפתח לאוטו. ואם היה אימבולייזר היא גם בטח אמרה לו מה הקוד.

הביטוח לא מכסה במקרים כאלה.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני מכיר באופן אישי בחור שרצה למכור אימפרזה טורבו.

בא בחור עשה סיבוב איתו הכל טוב ויפה ועצר בקיוסק לקנות לשתות-הקונה הפוטנציאלי יורד מהרכב מההגה עם המוכר לקיוסק לוקח 2 בקבוקי קולה אישיים בא לשלם ואומר שיט הארנק באוטו,מוסר את 2 הבקבוקים ליידי המוכר הבחור נכנס לרכב ובורח עם האוטו!

מזל משמיים שפעם האוטו היה מחובר לחברת איתוראן אצל הבעלים הקודמים,לאחר מסע שכנועים הסכימו איתוראן לחבר את הרכב ע"פ המספר רישויי והצליחו לאתר את הרכב בנסיעה מטורפת לכיוון דרום,לאחר מ"ס שעות הרכב אותר עומד חונה נעול באשודוד-כנראה הגנב השאיר את הרכב ל"התקררות" לראות אם רודפים אחריו.

יש מקרים וסיטואציות שעולים על כל דמיון לפעמים.

גם אני שמכרתי את הרכב הקודם שלנו במשפחה נתקלתי במקרים הזויים-כמו בנאדם עם מבטא ערבי ששואל מאיפה אני מאיזה כתובת ואיפה הרכב נמצא ב11 בלילה....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

בשעה מאוחרת של הלילה חבר השאיר את הסובארו אימפרזה אוטומט מונעת, ירד לקנות סיגריות בyellow בקרית גת,הרכב היה בזווית ראיה אבל הבדאוי נכנס מלמטה ונשאר כמה שניות ברכב ואז נסע, יש לי את זה בוידאו מהמצלמת אבטחה של התחנת דלק קבלו קישור: http://www.fileflyer.com/view/FNwxUCd

הרכב נמצא בבוקר בעמוד בצומת שוקת ,

כבו מנוע בשביל כל יציאה מהרכב הם ממש מסוכנים השכנים האלו!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

ממש לאור יום...

מעניין אם היה לה מקיף, ומה חברת הביטוח תגיד לה במקרה כזה ?

דוד, אתה ממשיך לספק לנו את הסיפורים העסיסיים האלה,

פעם שעברה מישהו נכנס לך לאוטו והברחת אותו...

פורסם
רוני, קונים פעמים רבות נוהגים ברכב הנמכר.

גם אני נהגתי מאריאל למודיעין ברכב האחרון שקניתי (אמנם מחבר פורום)

הגיוני לתת לקונה אפשרי לנהוג באוטו שלך - כשאתה יושב לצידו!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

+1 לתגובה שמעליי, במיוחד בבאר שבע כשמדובר בבדואי, שאפשר לזהות מהשנייה הראשונה.

לגבי המקרה בקריית גת והמקרה עם בקבוקי הקולה- כבר נאמר "אין שכל, אין דאגות" (ואין אוטו)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...