Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא:

הגיע הזמן להחליף צמיגים בפיאט אונו והמועמדים הם רביעיית צמיגי דנלופ מדגם EC 201 75T.

דגם הצמיג לא מוכר לי, האם זה דגם טוב?

בנוסף, קראתי בפורום שלדגמי דנלופ יש אחיזה גרועה על כביש רטוב, האם אתם מכירים את העניין או שאין ממש בדברים?

האם בכלל כדאי לקנות קומו כי בין כה וכה אומרים שבמידות האלו זה לא באמת משנה מה אבחר, העיקר שתהיה חברה מוכרת?

(המועמדים מטעם קומו הם הדגמים הבאים: KH 155/70TR13 ** 758 או KH 155/70TR13 ** 771 )

פרטי רקע:

מידות 155/70R13

הכי חשוב לי - אחיזה, אחיזה ושוב אחיזה. ואני לא מאלו שרוצה צמיגים שישרדו 10 שנים...

קיבלתי הצעה לארבעה צמיגי דנלופ בדגם האמור - 235 לצמיג כולל עבודה.

תודה מראש למי שיתפנה לענות! :-)

פורסם

אם אתה רוצה אחיזה הייתי מציע לך להחליף את הרכב. אתה נוהג ברכב שהוא מלכודת מוות. אומר לך את זה מישהו שעשה תאונה חזיתית לפני חודש ויצא חי בעור שיניו.

אייל

פורסם

בתור אחד שנוהג בפיאט אונו הוא בהחלט אוטו לא יציב אך יש דרכים לשפר את יציבותו וזה בולמי זעזועים טובים של חברה טובה וצמיגים טובים . הפיאט אונו שלי יחסית יציבה לשאר האונואים שנהגתי בהם , אומנם היא עדין לא יציבה אבל אם נוהגים בה בהתאם אני לא רואה סיבה להתהפכות או משהו דומה.

פורסם

אתה מדבר על הדגם הזה?

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&m=11&r=13&a=70&s=155&ar=2

בדוק היכן הוא מחוצר, לפי מה שזכור לי ה-701 תוצרת יפן.

אם אתה מחפש אחיזה, מישלין יהיו אפשרות טובה יותר השבלך.

קמו 771 זבל של צמיג קוריאני מיוצר בסין, היו לי, והם ממש על הפנים

פורסם

תודה לכל העונים בינתיים!

ברור לי שהאוטו לא יציב וזו הסיבה לחיפושים אחר צמיגים שיעזרו קצת באספקט הזה. כרגע אין לי אפשרות להחליפו.

kawasaki- אשמח אם תוכל לומר לי איזה צמיגים טובים יש לך באונו.

אכן מדובר על הדגם הזה של דנלופ - http://www.tires4u.co.il/?search=1&i...=70&s=155&ar=2

אשמח לשמוע חוות דעת נוספות...

• תוכן חדש...