Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום במכון רישוי עם ניסן טירנו שנת 99 אוטומטית.

במכון בדיקה הם כמובן לא כל-כך ידעו לאכול את כל ההגבות והבולמים שיש לרכב וכל השיפורים שיש לו.

אבל מבדיקת המנוע אני הכי חושש.

המנוע בזמן עבודה רגילה רועד כולו! ככל הנראה בעית קומפרסיה במנוע.

בבדיקת לחצים במנוע

בין המקסימום שזה- 124

למינימום שזה- 108

יש הפרשים של 16

ממה שהבנתי צריך להיות הפרש קטן יותר.

ההפרש צריך להיות עד- 4 לפי המוסך שלי.

בנוסף בעל הרכב ציין כי החליף אינג'קטורים לרכב ויתכן שהבעיה נובעת מזה שאחד האינג'קטורים לא מחוזק כמו שצריך כיוון

שמצאו גם נזילת סולר מאחד האינג'קטורים.

האם הדבר יכול להיות?

האם יש סכנה לראש מנוע?

יום למחרת הבדיקה בעל הרכב הלך למוסך שלו ושם אמרו לו שהגשר שמחבר בין כל האינג'קטורים סדוק ויש להחליפו ולאחר מכן הבעיה תסתדר.

בעל הרכב החליף את הגשר וגם אינג'טור אחד ואמר שעכשיו המנוע עובד פלס ואין לו בכלל בעיות.

וגם לא קומפרסיה. האם הדבר הגיוני? וזה יכול לגרום לבעיות?

ביקשתי מבעל הרכב שיבוא איתי לבדיקה חוזרת בראשון והוא לא הסכים. הוא רצה רק במכון שלו ובמקום שלו.

מה שגרם לי להרבה חששות. וספקנות.

מה דעתכם?

בתודה מראש,

דורון ריבניק.

פורסם
הייתי היום במכון רישוי עם ניסן טירנו שנת 99 אוטומטית.

במכון בדיקה הם כמובן לא כל-כך ידעו לאכול את כל ההגבות והבולמים שיש לרכב וכל השיפורים שיש לו.

לא ידעו לאכול את ההגבהות והבולמים שיש לרכב וכל השיפורים שיש לו?!

אתה בטוח?

אני דוקא ראיתי התייחסות שונה של הבוחן לעצם ההגבהות והשיפורים. הוא התייחס אליהם ואף ציין לך אותם בטופס הבדיקה.

האו בסה"כ נתן לך הסבר שההגבהות שבוצעו ברכב אינן תיקניות, בכדי שלא תופתע בטסט אם יבקשו ממך להחזיר את הרכב לגובהו המקורי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לא ידעו לאכול את ההגבהות והבולמים שיש לרכב וכל השיפורים שיש לו?!

אתה בטוח?

אני דוקא ראיתי התייחסות שונה של הבוחן לעצם ההגבהות והשיפורים. הוא התייחס אליהם ואף ציין לך אותם בטופס הבדיקה.

האו בסה"כ נתן לך הסבר שההגבהות שבוצעו ברכב אינן תיקניות, בכדי שלא תופתע בטסט אם יבקשו ממך להחזיר את הרכב לגובהו המקורי.

ההגבהות שבוצעו ברכב חוקיות לחלוטין! כל מידת הצמיגים מופיע ברישיון.

אין צורך לציין ברישיון סוג בולמים כמה הגבהה ועוד כל מיני דברים.

הדבר היחידי שמפחיד אותי זה המנוע מה דעתכם?

בנוסף התחלתי לחפש רכב אחר במקביל כמו המיצובישי פאג'רו שנת 99 מפואר פול אוטומט ריפודי עור וכל הרכב ממש יפה

פנימית וחיצונית.

רק שאין לו בכלל שיפורים לשטח.

אשמח לעיצות.

תודה מראש,

דורון ריבניק.

• תוכן חדש...