Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם פה נהיו פחדנים.

רוני\ג'ולי - אני נגד שמאלנות מול גנבים.

הדרך היחידה למנוע מגנב לגנוב שוב היא כח.

בתור אחד שראה איך משטלתים על ילדים ממוצא מסויים בפארק שעשועים, אני יכול להבטיח לך שחודש בבית סוהר לא יזיז הרבה לאותו גנב, קרע בטחול ריאה מנוקבת ושבר בגולגולת דווקא כן.

איציק, האם באמת היה לך מפתח ברגים ביד כשניגשת אליו? כי אם התשובה היא כן, זה רק מדגיש את מה שאני מנסה להגיד.

להיות נחמד ואדיב זה טוב ויפה, אבל כשגונבים ממך משהו, אתה צריך לנסות להגן עליו, במיוחד כשיש לך האפשרות.

משטרה לא תעזור לציבור שלא רוצה לעזור לעצמו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלייקס, זה לא שאני נגד פגיעה בהם - אבל אני נגד לחטוף תיק פלילי על זה שניסיתי ללמד מישהו לקח - מבין?

מצדי שהוא יישרף בייסורים על זה שהוא גונב, רק שאני לא אחטוף על זה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

בקיצור - אם אפשר היה להחטיף לו ולהתחמק מזה - זה בסדר :lol:

אני תמיד נועל את הרכב כבר ביציאה מהחנייה. כבר מישהו ניסה להיכנס לי לרכב פעם,

זה היה משעשע (עליתי לו על הרגל כשהתחלתי להאיץ, האמת שלא בכוונה).

בד"כ התיק אצלי בתוך הבגאז' (כי אין ספסל אחורי), ואם אני ברכב "משפחתי"

אז הוא מאחורי המושב שלי על הרצפה למטה כשמגן השמש מעליו כך שלא יראו אותו.

שמעתי כבר על מקרים שפינצ'רו למישהו רכב בשביל לגנוב את הרכב - אבל בשביל התיק ? זה חידוש !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שמעתי כבר על מקרים שפינצ'רו למישהו רכב בשביל לגנוב את הרכב - אבל בשביל התיק ? זה חידוש !
נשמע כמו גנב מטומטם במיוחד שלא יגיע רחוק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
וואלה, גאוני. אז המנוול היה מקבל חודש בבית חולים (במקרה הטוב) ואיציק היה מקבל שלוש שנים בכלא.

ואם זה היה קורה הייתה נוצרת אנרכיה בפורום אודיו :lol:

אכן מיקרה מזהיר..מזל ששמת לב והגנב לא ברח לך עם התיק.

פורסם

אדי, ניפגש בפורום אודיו. :wink:

ולכל האלימים למיניהם - אני איתכם. :-)

ובאמת, אני חושב שהתגובה שלו מאוד הפתיעה אותי באותו רגע, זה שהוא הסתובב וממש מסר לי את התיק ביד(לא זרק אותו) בצירוף ה"קח, קח, זכית"; אם הוא היה מנסה לברוח, אני מאמין שזה היה נגמר אחרת, לא יודע איך, אבל אחרת.

בשורה התחתונה אני שמח שזה נגמר כמו שזה נגמר, הודעתי גם לשיטור העירוני אצלנו בעיר ולהפתעתי גיליתי שאיכפת להם(התקשרו פעמיים בכדי לקבל עוד פרטים).

איציק.

פורסם
לנעול דלתות ברכב זו לא אופצייה מבחינתי

גם אני חשבתי כך, במיוחד בעקבות מקרה שידוע לי עליו, על מישהו שקנה בזמנו סיאט רונדה חדשה, ואחרי שבוע כנראה שחל קצר במערכת החשמל. האיש (סבי) נתקע באוטו עם דלתות נעולות כשהרכב עולה באש.. הפיתרון- פטיש קטן של אוטובוסים (שבעוונותי לקחתי מאוטובוס :oops:) ואפשר לנעול בביטחה את הדלתות.

הגנה עצמית.

להכניס מכות למישהו שניסה לגנוב לך תיק, ושלא הרים עליך יד- זה לא הגנה עצמית, אלא אלימות. אם זוהי התפיסה שלך- חבל מאוד.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שלייקס אני מסכים איתך בכל מילה ,עד שלא מפוצצים לגנב את הצורה הוא לא נרגע .

בכל מקרה אני לא מדבר על דקירה או עשיית נזק בלתי הפיך אלא פשוט להרביץ לו מקסימום לשבור לו יד או רגל הרי ברור שהוא לא ילך לבית חולים ויגיד וואלה גנבתי לו תיק אז הוא פוצץ אותי.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

כולכם גיבורים גדולים.. רמבו 1 ורוקי 2, אבל ברוב המקרים אנשים שמגיעים למצב של תכנון פעולות שפלות כמו זאת שעשו לאיציק אלוה אנשים שנמצאים בשפל בחייהם- כאלה למשל שהיו מוכרים את הלפטופ של איציק בכמה גרושים רק כדי לקנות סמים.

להם אין שום דבר להפסיד בחיים, מלבד העובדה שהם ברובם נרקומנים/אלכוהוליסטים או סתם עבריינים בנשמה הם גם ברובם מצויידים בסכין נשלפת כזו או אחרת כדי לשרוד מול המקבילים שלהם בעולם הזה.

אתם יכולים לרוץ אליהם עם כל לום, מפתח ברגים, או חפץ שתמצאו בבגאז'- סיכן פרפר אחת תסגור דווקא לכם את הסיפור.

בקיצור, כל מקרה לגופו- אל תייצגו את עצמכם כלוחמי קומנדו על גבי המקלדת.

פורסם

BMW, שום סכין פרפר לא תעצור לום\מפתח ברגים.

ואני מדבר מנסיון לצערי.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל ציבור הרמבו מתבקש לעשות את מה שהוא אומר כאן ומיד לשלוח לי הודעה פרטית כדי שאני לפחות ארוויח משכר הטרחה על העורך דין שהם ישלמו לו כדי לצאת מבור שהם חפרו לעצמם.

אם יש לי ביד צלב להחלפת גלגל והברירה היא בין לאבד ארנק או לפרק לו את הלום על הראש, אני מעדיף להתקשר לחברת הוויזה ולבטל את הוויזה

אם אני יכול לעצור אותו (לא להרוג אותו, לשבור או לקפל אותו) בעזרת הידיים בלבד, אז אני יעשה את זה

כמו שBMW אמר בצדק מוחלט, אלו לא האנשים שאתם בדרך כלל מכירים, אין להם מערכת שיקולים כמו שלכם. בשבילם בשביל לא להיתפס עדיף להרוג מישהו שעומד בנתיב בריחה, בלי להתחשב בתוצאות

במקרה שלך איציק, היה לך מזל

פורסם

הרפיסות והתבוסתנות של חלק מהאנשים בשרשור הזה, היא אחד מהבעיות היסודיות ביותר של המדינה , שלא מפעילה יד קשה נגד אוייביה מבית ואוייביה מבחוץ - הפלסטינים ושאר ה"חברים" מסביב.

במקום זה בוחנים את הנושא מהיבטים משפטיים וכל מיני חירטוטים דומים.

VOLK אולי קצת קיצוני, אבל מה שהוא הציע זאת אחת האופציות שניתן להשתמש בה - בעיקר כדי להפחיד את התוקף, או להמם אותו.

הגנה עצמית? כן זאת הגנה עצמית. אפשר לדון במשמעות הפילוסופית של המלה הגנה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איציק, זה ממש לא חדש - באיזור ה"מגה" יש המון פריצות לרכבים, בעיקר בשיטה המדוברת...

וגדעון, כמו שציינתי - האיזור של ה"מגה" ממש לא בטוח.

נ.ב, יותר זול בשופרסל דיל וגם לא מנסים לגנוב לך את האוטו על הדרך :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יותר זול בכמעט חינם בפארק המדע...

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...