Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שלישי, תשע בערב, אני עושה פעמיי לעבר רכבי עם המצרכים שקניתי במגה, מניח את התיק של העבודה על המושב שליד הנהג ומתחיל בנסיעה.

לאחר 3 מטר בערך אני מרגיש שיש פנצ'ר, נוסע עוד מטרים בודדים למקום נוח, יוצא מהרכב ורואה שיש פנצ'ר בגלגל הקדמי-שמאלי, מוציא את הספייר מתא המטען ומתחיל בתהליך ההחלפה.

תוך כדי הורדת הגלגל המפונצ'ר מהרכב אני חושב לעצמי, מה? הייתי כאן אולי 10 דק'? איך יכול להיות שכאשר הגעתי הכל היה טוב ותוך זמן כה קצר הרכב יושב על הג'אנט? מישהו עשה בכוונה??? -> מרים את הראש להסתכל לתוך הרכב והופ!, מישהו צמוד לרכב ליד הדלת האחורית הימנית ומתחיל להתרחק, התחלתי ללכת לכיוונו ומגלה שהתיק שלי(עם הלפטופ, ארנק, פאנל ועוד הרבה דברים חשובים) ביד שלו, עומד בערך מטר ממנו, צועק לו, הוא נעצר, חשב לרגע והסתובב אליי, מסר לי את התיק באומרו "קח, קח, זכית!"(בטון של כאילו עשה לי טובה) וברח, עמדתי דקה ארוכה בכדי להבין מה בדיוק קרה הרגע וכשהוא היה מספיק רחוק שחררתי לעברו איזו ברכה.

אח"כ גם שמתי לב שהוא ניקב את הצמיג בדופן.

בקיצור, פעולה מתוכננת היטב, שימו לב ותנעלו את הרכב בכל הזדמנות, גם אם אתם בקרבתו.

איציק.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי הוא בחר את האוטו כי ראה בפנים את התיק , דגם הרכב פלוס צורת לבוש ואיך התיק נראה יכולים לרמוז שכדאי ....

תיקים כאלה משאירים מתחת למשהו או בבאגז'

שמח בשבילך שמנוול לא שלף סכין כדי לסגור את העסק.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

עצוב בשבילך שאתה לא הספקת לשלוף סכין כדי לסגור למנוול את העסק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל יום שומעים על אנשים שנפגעים בצורה כזאת

אבא שלי בזמן האחרון אומר לי לא לשים את התיק מאחור ולנעול את הדלתות כי הוא שמע שיש חברה שעושים דברים כאלה ברמזור

טוב שזה נגמר בטוב וטוב יהיה אם אנשים יהיו יותר ערניים לסביבתם יש נוכלים בכל מקום

פורסם
לדעתי הוא בחר את האוטו כי ראה בפנים את התיק , דגם הרכב פלוס צורת לבוש ואיך התיק נראה יכולים לרמוז שכדאי ....

תיקים כאלה משאירים מתחת למשהו או בבאגז'

שמח בשבילך שמנוול לא שלף סכין כדי לסגור את העסק.

..מניח את התיק של העבודה על המושב שליד הנהג ומתחיל בנסיעה.

התיק היה איתי במהלך הקניות, אין סיכוי שבעולם שהייתי משאיר אותו ברכב ללא השגחה, הוא יותר מדיי חשוב לי.

פורסם

מזל שתפסת אותו ועוד יותר מזל שזה לא היה איזה חמום מוח שהיה מוציא סכין או אקדח

משהו דומה קרה לאמא שלי

היא עמדה ברמזור בדרכה חזרה מהעבודה והתיק שלה היה מונח ברצפה שליד מושב הנהג

בצומת הגבעה הצרפתית בירושלים למי שמכיר עומדים שם נערים ערבים ומוכרים כל מיני שטויות.

בקיצור כשהיא עומדת ברמזור היא שמה לב שהערבי כל הזמן מסתכל לה על התיק ושניה לפני שהוא הספיק לפתוח את הדלת היא נעלה אותה והוא ניסה לפתוח אך ללא הצלחה.

הוא לא וויתר וניסה להכניס את היד דרך החלון אז היא סגרה עליו את החלון ואחרי איזה 2 שניות שהחלון נסגר לו על היד והוא התחיל לצרוח היא פתחה לו מעט הוא הציא את היד, והיא ברחה משם.

מאז היא תמיד אומרת לי לפני שאני יוצא מהבית לנעול דלתות שאני נמצא ברכב

Toyota Yaris TS

פורסם

לנעול דלתות ברכב זו לא אופצייה מבחינתי.

לפי מה שאני יודע, רכבי חירום - אמבולנסים שמגיעים לזירת תאונה ומגלים רכב שהדלתות שלו נעולות מכל סיבה שהיא, לא יכולים לגשת ולטפל בפצוע מכיוון שהחוק שלהם אומר שאם הדלתות נעולות אז צריך לחכות למכבי אש שיחלצו את הנוסעים בעזרת כלים שהם מאומנים אליהם.

בכל אופן, אחת המורות שלי בתיכון לפני מספר שנים נסעה לה ברמת השרון עם חלונות פתוחים והתיק שלה בצד הנוסע, ברמזור נעצר לידה אופנוען שביקש הסברים כיצד להגיע לכך וכך, היא הסיטה את המבט לרגע להסביר לו איך להגיע והוא כבר התקדם התחיל בנסיעה עם התיק שלה. היא שלא נשארה פריארית נסעה אחריו והצליח לחסום אותו, מה שגרם לאופנוען להלחץ ולהחליק מהאופנוע. ההמשך כבר היה שהיא יצאה מהרכב לקחה את התיק ונסעה, הוא נשאר שם עם השריטות על האופנוע ואני מקווה בשבילו שנפצע גם.

אני פשוט משתדל להשאר כמה שיותר עירני בנושא הזה, ברמזורים ובצמתים שאני רואה שיש תנועה של אנשים סביב הרכבים אני נועל את הדלתות וכשאני ממשיך בנסיעה פותח אותם שוב, וכמובן שכל יציאה מהרכב, אפילו אם לרגע המפתח יוצא איתי מהסוייץ' ביד.

אבי.

פורסם
לנעול דלתות ברכב זו לא אופצייה מבחינתי.

לפי מה שאני יודע, רכבי חירום - אמבולנסים שמגיעים לזירת תאונה ומגלים רכב שהדלתות שלו נעולות מכל סיבה שהיא, לא יכולים לגשת ולטפל בפצוע מכיוון שהחוק שלהם אומר שאם הדלתות נעולות אז צריך לחכות למכבי אש שיחלצו את הנוסעים בעזרת כלים שהם מאומנים אליהם.

אם הדלת נעולה מכל סיבה שהיא, זה אומר סיבה שיכולה להיות שהנהג נעל, למה להשתמש בכלים אם אפשר בלי ?

בכלל כל מה שכתבת מעלה תהיה גדולה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

את הקטע עם הפאנצ'ר עשו לאבא שלי ואחותי - גנבו לו את התיק עם הארנק ואז אנחנו נועלים את הרכב ורק אז מכניסים קניות לבגז' (יש אופציה בשלט הרכב לפתוח רק את הבגאז' ושכל שאר הרכב יישאר נעול).

יש רכבים שיש להם מנגנון נעילה ברגע שאתה מתחיל ליסוע (ממהירות מסויימת לרוב מעל מהירות חנייה).

אני פשוט התרגלתי לנעול את כל הדלתות ברכב חוץ מאת הדלת שלי (למידה ואני אצטרך יציאה מהירה)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יצאת מאוד לא צודק בכל הסיפור, פלוס נתת לגנב ההוא לגיטימציה.

לא מבין אותך, עמדת עם המפתח ברגים ביד, היית צריך לקפוץ עליו ולשבור לו את כל הפנים, ואז לברוח מהמקום.

פורסם
עצוב בשבילך שאתה לא הספקת לשלוף סכין כדי לסגור למנוול את העסק.

וואלה, גאוני. אז המנוול היה מקבל חודש בבית חולים (במקרה הטוב) ואיציק היה מקבל שלוש שנים בכלא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...